David Rosenfeld פורסם דצמבר 21, 2010 דיווח פורסם דצמבר 21, 2010 שלום חברים אני מאמין שעברתי את רוב שלבי הבטא טסטינג של FSADDON והשיחרור קרוב אני יכול לאמר שהשקעתי את נישמתי בפרויקט ומאש מקוה לא לאכזב קישור למצגת באתר של FSADDON http://fsaddon.eu/wpfsaddon/ לחיצה על התמונה הראשונה מעבירה ל SLIDE SHOW תודה דוד רוזנפלד
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 22, 2010 דיווח פורסם דצמבר 22, 2010 אני יכול רק להוסיף שגם הביקורות מהטסטרים המקצועיים של FSAddon מדברות על מוצר מאד איכותי ומהשורה הראשונה. כל הכבוד דוד!
אורח פורסם דצמבר 22, 2010 דיווח פורסם דצמבר 22, 2010 אני יכול רק להוסיף שגם הביקורות מהטסטרים המקצועיים של FSAddon מדברות על מוצר מאד איכותי ומהשורה הראשונה. כל הכבוד דוד! איפה ראית ? בפורום שבזמנו שלחו לינק אין כלום.
David Rosenfeld פורסם דצמבר 22, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 22, 2010 הי רן לא הבנתי למה אין לי ביקורת מימך חשבתי שאתה עסוק ואין לך זמן לבילבולים שלי כנראה שאין לך את הקישור הנכון :? תגובה אחת Captain Aaron reporting for duty! I've loaded up the beta and begun my initial look around and the general look and feel are very good. Very impressive indeed and has the makings of a top quality scenery. For the testers I guess my first suggestion would be to establish a "known issues" list here in the forum so that reports from our side can be consistent an non-redundant. This helps us to know what to report as new, what has already been reported and acknowledged, and what has been fixed. For example, I'm guessing you are aware, but the photo textures for me are bleeding through many of the top level textures such as taxiways and tarmac. I have some shots of it that I will post in a bit, but this may already be a known issue. More to come, but until then Congrats, and Happy Thanksgiving to those that celebrate it. Wink EDIT: Also, to establish my test platform, I'm using the following: Intel i7-920 (overclock) 6GB RAM ATI 4890 1GB video FSX w/Accelleration Ground Environment Europe Ultimate Terrain Europe יש עוד כמה תגובות חיוביות אם הערות לשיפור שכבר טופלו תגובה מהבוקר על בטא 3 שכבר טופל גם Beta 3 … Installer worked fine for me, I did not have to fiddle with anything. Took a walk around and everything looks good to me, there was one rod protusion that was left over from my original look. Hopefully the pictures will attach OK. I made a quick look at the manual and things look pretty straight forward. It is past my bed time and I could have missed something. I am not a fan of photo scenery and I can recognize this product as an excellent peice of work. David has done an outstanding job and I thin that the customers who purchase this, won't be dissapointed. I will keep looking, perhaps out to the city. אני במתח די רציני כרגע ושוב מקוה לא לאכזב ולהתאכזב דוד רוזנפלד
אורח פורסם דצמבר 22, 2010 דיווח פורסם דצמבר 22, 2010 דוד, שגר לי למייל לינקים עדכניים. נרשמתי לפורום החדש (תודה שהם הודיעו), אבל לא רואה שם כלום. התפלאתי שיש כזה שקט ופתאום ההודעה הזאת נו לפחות לבטא השלישית נעזור תודה על הציטוטים, כבר לא יכול להמתין לראות.
Aaron Dagan פורסם דצמבר 22, 2010 דיווח פורסם דצמבר 22, 2010 שלום חבריםאני מאמין שעברתי את רוב שלבי הבטא טסטינג של FSADDON והשיחרור קרוב אני יכול לאמר שהשקעתי את נישמתי בפרויקט ומאש מקוה לא לאכזב קישור למצגת באתר של FSADDON http://fsaddon.eu/wpfsaddon/ לחיצה על התמונה הראשונה מעבירה ל SLIDE SHOW תודה דוד רוזנפלד דוד, ידידי, שאפו גדול על הפרוייקט. מצפה בקוצר רוח לראות את המוצר על המדף. ומנקודת מבט שונה: מכיוון שהעולם קטן כידוע, קיבלתי ממך ד"ש דרך עדי זהבי. (סתם שאלה: צרפת אותו לרשימת הטסטרים?) בהערכה רבה ובהצלחה.
Shlomlux2 פורסם דצמבר 22, 2010 דיווח פורסם דצמבר 22, 2010 WOW! בהחלט רמת סינרי גבוה ביותר. בשיחות שלי עם כמה חברים מהחטיבה, לכולנו יש תאריך יעד למעבר לfsx, והוא תאריך שחרור הסינרי. באמת שאין מילים לתאר. כל-הכבוד :mrgreen:
Yarden Ben-Dor פורסם דצמבר 22, 2010 דיווח פורסם דצמבר 22, 2010 כל הכבוד! סינרי מעולה! בהחלט שיפור רציני מהגירסא הקודמת! מקווה שתצליח גם להעביר אותו לFS9
Ido Wachtel פורסם דצמבר 22, 2010 דיווח פורסם דצמבר 22, 2010 כל הכבוד! סינרי מעולה! בהחלט שיפור רציני מהגירסא הקודמת! מקווה שתצליח גם להעביר אותו לFS9 מחזק דוד עבודה מעולה, סינרי ברמה גבוהה מאוד!. מקווה שתצליח להוציא גם גירסה או עידכון ל9
Tomer Oszlak פורסם דצמבר 22, 2010 דיווח פורסם דצמבר 22, 2010 איפה התמונות מהסימ:?: בקישור שנתת יש רק תמונות מהמציאות
David Rosenfeld פורסם דצמבר 22, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 22, 2010 תודה חברים שוב מהבדיקות שבוצעו היום כמעט ולא נשארו תיקונים אהרון אומר דוד, ידידי,שאפו גדול על הפרוייקט. מצפה בקוצר רוח לראות את המוצר על המדף. ומנקודת מבט שונה: מכיוון שהעולם קטן כידוע, קיבלתי ממך ד"ש דרך עדי זהבי. (סתם שאלה: צרפת אותו לרשימת הטסטרים?) בהערכה רבה ובהצלחה. קפטן עדי זהבי איש ענק וצנוע בצורה בלתי רגילה אבל הוא לא הצטרף לטסטרים יש לו את הדבר האמיתי בידיים יש לי חבר שישב איתו בקוקפיט מספר פעמים והוא פשוט מעריץ את המיקצועיות שלו ואת הצניעות האדירה דוד רוזנפלד
E.Z פורסם דצמבר 24, 2010 דיווח פורסם דצמבר 24, 2010 למי שמעוניין הפרסום הגיע גם ל SIMFLGHT כל הכבוד דוד מקווה שלא קרעתי לך יותר מידי את הצורה עם הרג'קטים :-) http://simflight.com/2010/12/23/fsaddon ... l/#respond
David Rosenfeld פורסם דצמבר 24, 2010 מחבר דיווח פורסם דצמבר 24, 2010 הכל בשם המדע :scrambleup: דוד רוזנפלד
אורח פורסם דצמבר 26, 2010 דיווח פורסם דצמבר 26, 2010 עוד תמונות מהבטא 3 ודיווח שיש סיכוי שהסינרי יצא עוד השנה http://europerides.smugmug.com/photos/swfpopup.mg?AlbumID=15167595&AlbumKey=9aNvG
Aaron Dagan פורסם דצמבר 26, 2010 דיווח פורסם דצמבר 26, 2010 עוד תמונות מהבטא 3 ודיווח שיש סיכוי שהסינרי יצא עוד השנה http://europerides.smugmug.com/photos/swfpopup.mg?AlbumID=15167595&AlbumKey=9aNvG מדהים, מרשים מאד ומוסיף כבוד ויוקרה ליוצר. כל מילה נוספת - מיותרת.