רפאל פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 היי חברים! אני עורך לי קליפ קצר של מטוסים מסוימים, ואני צריך קטעים של מטוסים נעים,בישראל ובכל ארץ אחרת. (אל-על,אייר-פראנס ואחרים), יש למישהו אתר כזה בסיגנון ? תודה לעוזרים.
OmriSoudry פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 קח מהסרט על הסיור באלעל, בחלק של המגדל צילמתי כמה
רפאל פורסם אוגוסט 9, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 קח מהסרט על הסיור באלעל, בחלק של המגדל צילמתי כמה אוקיי ואיזה פס קול כדאי לי להשים,התייעצתי עם חבר והוא אומר לי ..... "רוצה שכבר תבוא"-של נינט טייב (מתוך הסדרה השיר שלנו) אני מתלבט ... תציעו לי הצעות ..?
David Misha פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 http://www.panamair.org/Multimedia/multimedia.htm
moti פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 יש בערוץ 10 כל ערב בזמן הקרוב סידרה על חברות הפתעופה שטסות לארץ...תקליט או תצלם את זה ויהיה לך הרבה חומר... :wink:
Ilan Cohen פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 קח מהסרט על הסיור באלעל, בחלק של המגדל צילמתי כמה אוקיי ואיזה פס קול כדאי לי להשים,התייעצתי עם חבר והוא אומר לי ..... "רוצה שכבר תבוא"-של נינט טייב (מתוך הסדרה השיר שלנו) אני מתלבט ... תציעו לי הצעות ..? איך אתה בתור זמר?
e_dor פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 יש בערוץ 10 כל ערב בזמן הקרוב סידרה על חברות הפתעופה שטסות לארץ...תקליט או תצלם את זה ויהיה לך הרבה חומר... :wink: אשמח לקבל פרטים על הדבר הזה .... למשל: מתי זה משודר ??
OmriSoudry פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 חסרים שירים על מטוסים, טיסות וכל דבר אחר? תעשה חיפוש באינטרנט ותמצא! רק קח את הביצוע הכי מגניב לכל שיר :wink:
moti פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 יש בערוץ 10 כל ערב בזמן הקרוב סידרה על חברות הפתעופה שטסות לארץ...תקליט או תצלם את זה ויהיה לך הרבה חומר... :wink: אשמח לקבל פרטים על הדבר הזה .... ערוץ 10 בודק את חברות התעופה שטסות לארץ לפי מספר פרמטרים ובודק מי החברות הטובות/הגרועות ביותר אתמול הם בדקו את אלעל בטיסת 777(!) למינכן ואמרו שיש הרבה מה לשפר... צריך שמישהו מהפורום יצלם או יקליט ויעשה סרטון של הכל ביחד- זה יהיה מאוד נחמד...
Itai Ganor פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 כן זה ממש שווה! מה שהם עושים בערוץ 10 אתמול הם התחילו והם טסו עם ה777 של אל על למינכן. היום הם טסים עם ה747 של לופטהנזה לפרנקפורקט מבן גוריון!!
EvyatarM פורסם אוגוסט 9, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2004 כן זה ממש שווה! מה שהם עושים בערוץ 10 אתמול הם התחילו והם טסו עם ה777 של אל על למינכן.היום הם טסים עם ה747 של לופטהנזה לפרנקפורקט מבן גוריון!! אפשר לדעת באיזה שעה התוכנית....ואיך קוראים לה?