Shayt פורסם אוקטובר 12, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 חבר'ה - יש פתרון לבעית ריצוד התפריטים! לאחר ש ATI לא הצליחו להתגבר על הבעיה עם הדרייבר החדש Catalyst 3.8 הצליחו החברה של Omega ליצר דרייבר חדש שפותר את הבעיה. הורדתי אותו ואכן הבעיה נפתרה עם ביצועים זהים ל 3.8 הרישמי. כל מי שהוריד וניסה מוזמן לכתוב מנסיונו. ניתן להוריד מ: http://www.driverheaven.net (שימו לב, זה לא omega 3.8 אלא דרייבר חדש יותר). ועוד טיפ קטן - בוודאי כל מי שטס ב FS2004 מכיר את הירידה החדה בפריימים ברגע שנכנסים לסביבת עננים צפופה. ובכן החברה ב FSW שיחררו פיקס לנושא. זה מדהים, אפשר לטוס עם 100% עננים בלי שום פגיעה בפריימים! תורידו ותדווחו (ולא לשכוח לגבות את תיקיית ה Texture לכל מקרה). בברכה, שי (9600PRO)
yizhaq פורסם אוקטובר 12, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 ולמי שלא קורא את הכל: הקבצים כלל לא תיקון, אלא בסך כל קבצים ברזולוציה נמוכה יותר ממה שיש בFS9 לכן אין בעיות. האיכות, לא הכמות!!!
Oren Geva פורסם אוקטובר 12, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2003 אני הורדתי את הקבצים השבוע ואכן נראה שיפור משמעותי בביצועים בעננים. עברתי לטוס עם 100 3D CLOUDS ומרחק ראיה של 90 NM וזה עובד מצוין. אבל אכן ניכרת ירידה באיכות העננים, ירידה שלטעמי היא מורגשת בהחלט. עדיין, עננים אילו טובים בהרבה מניטרול העננים התלת מימדיים ומספקים ביצועים טובים. אני כרגע בוחן את הנושא - על מנת להחליט איך אני מעדיף לטוס - עם העננים היפהפיים שבאים עם FS2004, אבל פגיעה ב FR בתנאי מזג אויר מסויימים, או עם ענני FSW בביצועים מצויינים, אבל הם נראים פחות טוב. אני מניח שכל אחד צריך להגיע להחלטה שלו, אולי אפשר לשלב בין השניים - זה סה"כ קבצי BMP המחליפים את הקבצים המקוריים.