עבור לתוכן
Itai Ganor

פיקוח בכל השדות בארץ ורק 3 נקודות ירוקות בארץ

Recommended Posts

פורסם

אתה מדבר הרבה אחי

אבל איפה אתה?

אובסרבר אלא מה

אתה וחצי מהישראלים הטייסים פה בחטיבה...

קדימה חיפה אילת תל אביב גישה בן גוריון וכל העמדות בבן גוריון פתוחות!!! כנסו כבר ומלאו את הארץ

פורסם

איתי אין לך זכות להגיד לאחרים לבוא לטוס כשאתה בעצמך יושב עם כולם בASRC ... :lol:

אף פעם כשיש פיקוח אתה לא טס... זה מרמז משהו???

חגי אני בטוח שפורמט יפתור את בעיתך

פורסם

היה פיקוח אחלה בנתב"ג! יישר כח לפקחים שהיו תחת הרבה עבודה בשעות מסוימות...

אני עשיתי שעה הקפות שם עד שהפקח מגדל ביקש ממני להפסיק בגלל שהולכות להיות הרבה המראות ונחיתות :cry:

פורסם

עשיתי טיסה של שעה ועשרים ראיה עם צסנה 172 מאילת לערד, היה ממש כיף. בדרך עברו אותי איזה 3 מטוסים בדרך לנתב"ג ועוד אחד לאילת. אני אעלה קצת תמונות מחר.

היה אחלה !

תודה לרן ולעופר על הפיקוח!

פורסם

אכן היהערב נחמד ביותר כמה דברים בהקשר למה שנאמר....

בקשר לצפייה אף אחד לא יכול להגיד לכם לו אבל: אין כאן הגיון שמשקיעים ופותחם עמדות רבות ויש רק שני טרקים על המסך. כמו כן שימו לב אין צורך ישר עם לפתוח את כל העמדות חבל בשביל טיסהאו 2 לשדה דוב לפתוח עמדה.

לגבי הנוהל החדש לגבי סימון אות קריאה ללא ה- _V שימו לב להסיר את זה גם מהגדרות ערוצי הקול ב- VSRC.

חוץ מיזה באמת בכיף כנראה ביום רביעי שוב....למי שמעוניין בקרוב גם כנראה אני אקיים אימון הליכים נוסף מי שיש לו משהו לשפר תעברו על זה שוב כדי שהאימון לא יירד לטמיון.

פורסם

אלעד תנסה להעביר את זה ליום חמישי אם אפשר, כך אוכל להנות מטיסות אימון במרחב :wink:

פורסם
אכן היהערב נחמד ביותר כמה דברים בהקשר למה שנאמר....

בקשר לצפייה אף אחד לא יכול להגיד לכם לו אבל: אין כאן הגיון שמשקיעים ופותחם עמדות רבות ויש רק שני טרקים על המסך. כמו כן שימו לב אין צורך ישר עם לפתוח את כל העמדות חבל בשביל טיסהאו 2 לשדה דוב לפתוח עמדה.

לגבי הנוהל החדש לגבי סימון אות קריאה ללא ה- _V שימו לב להסיר את זה גם מהגדרות ערוצי הקול ב- VSRC.

חוץ מיזה באמת בכיף כנראה ביום רביעי שוב....למי שמעוניין בקרוב גם כנראה אני אקיים אימון הליכים נוסף מי שיש לו משהו לשפר תעברו על זה שוב כדי שהאימון לא יירד לטמיון.

אלעד אני ואתה במגדל בערב "הפוך" לאימונים שים לב.. אנחנו בלתי מופרדים בקטע הזה :wink:

פורסם
אור אתה פעם שעברה עשית בעיות, ולא מעט :lol:

תן לאנשים אחרים את ההזדמנות גם לעשות שטויות 8)

עשיתי שטויות??? זה אלעד :wink:

אוהד בינינו נסגור את זה .. אל תשכח כמה ויתרתי לך על המגדל!!!

חוץ מזה אני ואלעד בלתי נפרדים באירועים כאלה 8)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...