Moshe Mizrahi פורסם ינואר 3, 2011 דיווח פורסם ינואר 3, 2011 שלום חברים, עבודת נמלים של הרבה חודשים עומדת להסתיים והסינרי שרובנו מחכים לו כבר עומד בפתח ואמור להשתחרר בקרוב, עניין של ימים בודדים. שאפו ענק לדוד וגאווה גדולה ליוצרים בארץ על מוצר מסחרי מהשורה הראשונה שלא מעט מחכים לו גם בקהילה העולמית. מי שעקב מקרוב אחרי הפיתוח יכול להעיד על המאמץ האדיר שהושקע (כמו שדוד אומר "נתתי את הנשמה") והיתה גם הוצאה כספית לא קטנה ברכישת הפוטוריל החדש כדי שהמוצר יראה מדויק ועדכני. אלו מספר תמונות שפורסמו כפרומו באתר של המפיץ FSAddon: http://europerides.smugmug.com/photos/swfpopup.mg?AlbumID=15167595&AlbumKey=9aNvG בהזדמנות זו אני רוצה לבקש מכל מי שרוצה להשתמש בסינרי הזה לרכוש עותק חוקי שלו ולא להיכנס להרפתקאות של גניבה. מעבר לזה שהפריצה היא לא חוקית, רשימת הרוכשים תהיה כמובן זמינה לדוד וכל מי שיוכר כמשתמש בעותק לא חוקי של הסינרי (למשל יפרסם תמונות/סרטים/שיתופים בפורומים שונים ולא יהיה לקוח רשום) יכול להמצא במצב אי נעימות לא קטן כלפי דוד (ואולי גם כלפי VATIL, תלוי אם הנהלת החטיבה תבחר לנקוט עמדה בעניין). מנהלי אתרים פירטיים ישראלים שיפרסמו עותקים פרוצים של הסינרי חשופים גם הם לתביעות משפטיות של הפרת זכויות יוצרים. מעבר לצד החוקי שלא ממש נחמד לדבר עליו, יש לרכישת הסינרי גם צד אנושי של תמיכה, פרגון, הוגנות והכרת תודה על המאמץ ועל העבודה שנעשתה. המחיר כנראה לא יהיה בשמים ובהתחשב בכך שההכנסות הן גם מקור פרנסה הרכישה היא דרך מצוינת להגיד "תודה". זהו... זה פחות או יותר מה שהיה לי בבטן להגיד, המוצר ה"כנראה סופי" כבר אצלי על המחשב (בדקתי אותו כחבר בצוות הבטא טסטרים) והוא נראה נהדר. מילה לדוד היקר, תודה על כל ההשקעה האדירה שלך והרבה הצלחה!
Shlomlux2 פורסם ינואר 3, 2011 דיווח פורסם ינואר 3, 2011 =D> =D> כל הכבוד! עוד סיבה טובה לעבור ל FSX פעם גם אני הייתי אומר את זה, אבל לנוכח מצב החומרה הגוססת שלי כיום... זה כנראה יהיה הקש שישבור את גב הגמל, ויגרור אותי למסע רכישות חומרה עדכניות, ובראש ובראשונה, ובגאווה, לרכוש את הסינרי החדש. הסבלנות נגמרה! :mrgreen:
Elad Zeierman פורסם ינואר 4, 2011 דיווח פורסם ינואר 4, 2011 דויד שיהיה בהצלחה עם הסינרי אני מכיר מקרוב כמה השקעת ואני בטוח שישתלם תכלס נראה מדהים בשבילי ..כמו ללכת לעבודה :-)
Ido Wachtel פורסם ינואר 4, 2011 דיווח פורסם ינואר 4, 2011 http://fsaddon.eu/wpfsaddon/?p=1151 הלילה זה משתחרר שיהיה בהצלחה!
Izik Bakshi פורסם ינואר 4, 2011 דיווח פורסם ינואר 4, 2011 תודה רבה על ההשקעה האדירה דוד, שיהיה בהצלחה!
Tomer Oszlak פורסם ינואר 4, 2011 דיווח פורסם ינואר 4, 2011 הדבר הראשון שאני אעשה אחרי שאני אקנה מחשב חדש זה לקנות את הסינרי של נתב"ג ל X אחרי זה נקנה את הסימולטור עצמו
R0e1JaC פורסם ינואר 4, 2011 דיווח פורסם ינואר 4, 2011 מדהים! אם המחיר יהיה באמת כמו שרשום באתר, כ-20 אירו - אני אקנה D: בכל מקרה, שיהיה בהצלחה, וכל הכבוד!
dolev_ravid פורסם ינואר 4, 2011 דיווח פורסם ינואר 4, 2011 אני , לשם שינוי , הולך לרכוש אותו. וחוזר כמובן לטוס בשדה הזה.. שלמעשה מאז שאני עם FSX אני כבר שחכתי מה זה ב"ג. יאייי
אורח פורסם ינואר 4, 2011 דיווח פורסם ינואר 4, 2011 נראה מעולה! אני מתכוון לקנות אותו בעתיד, כי כרגע אני כמעט ולא משתמש בFSX.
moshe elbaz פורסם ינואר 4, 2011 דיווח פורסם ינואר 4, 2011 שאלות שבטח נשאלו אבל לפני היציאה שווה לשאול כדי להיות בטוח: האם יעבוד על fs9? ואם לא יש אפשרות שבעתיד יהיה אפשר לקנות את המוצר ושהוא יעבוד ל2 הסימ'? מה כמות הפרימיים? האם בתוכנה יש תיקון מבחינת פיקום השדה לfsx? או שעדין יש סטייה דרומה? (למען ציבור הפקחים) כידוע נתב"ג בשיפוצים האם יוצאו update בהמשך ואם כן בתשלום או בחינם? שיהיה במזל טוב סחטיין
maor949 פורסם ינואר 4, 2011 דיווח פורסם ינואר 4, 2011 דוויד בקשה קטנה, יש מצב שאתה משחרר פאץ' שיהיה אפשר להריץ את הסינרי על 2004 כי X לא רץ לי טוב על המחשב.
אורח Yarden Salvi פורסם ינואר 4, 2011 דיווח פורסם ינואר 4, 2011 נראה לי קצת הזוי לבקש "דוד סדר לי שניה שזה יעבוד על FS9". באותה מידה לא תבקשו מחברת AEROSOFT שתייצר לכם פאצ' קטן שיסדר לכם את הסינרי לאחד הסימ'. זאת עוד עבודה, ואני מניח שכמו שתקנו את המוצר של דוד כשהוא יצא, תצטרכו לקנות כל שיפור או הרחבה למוצר הזה. ובאמת לכל מי שיראה את זה ויצא לו לשמוע על הסינרי הזה או על דוד - ת-ק-נ-ו את זה! מעבר לפרנסה לעבודה הקשה, אם המוצר יצליח אני בטוח שנמשיך לראות עוד ועוד מוצרים איכותיים דומים מדוד או בכלל מיוצרים שיקבלו השראה לשווק את יצירותיהם. אז תחשבו על זה ככה: FSX כיום עולה 200-300 שקל, לדעתי כדאי ורצוי לשלם עוד גג 100 שקל על שדה הבית שלכם, שבו תמצאו הכי הרבה וממנו תמריאו או תנחתו יותר פעמים מכל מקום אחר. זה יתן לכם סיפוק, ובעיקר ליוצר. מחכה לשחרור כבר!!
Itamar Dror 4X-SOL פורסם ינואר 4, 2011 דיווח פורסם ינואר 4, 2011 משלם , קונה , מקבל הורדה , מתקין וטס ! דוד עבודהה מדהימה ! ממש יפה ? כמה פריימים אתה מקבל עם זה ? ואיזה מפרט יש לך ? , הוא לא מוריד כמו ה 2006 שמוריד הרבה FPS מ ה X נכון ?
Tomer Oszlak פורסם ינואר 4, 2011 דיווח פורסם ינואר 4, 2011 מי יודע אולי בהמשך נראה MEGA AIRPORT BEN GURION ל MICROSOFT FLIGHT או MEGA AIRPORT SDE DOV ל X
Shireto Shahar פורסם ינואר 4, 2011 דיווח פורסם ינואר 4, 2011 שאלות שבטח נשאלו אבל לפני היציאה שווה לשאול כדי להיות בטוח:האם יעבוד על fs9? ואם לא יש אפשרות שבעתיד יהיה אפשר לקנות את המוצר ושהוא יעבוד ל2 הסימ'? מה כמות הפרימיים? האם בתוכנה יש תיקון מבחינת פיקום השדה לfsx? או שעדין יש סטייה דרומה? (למען ציבור הפקחים) כידוע נתב"ג בשיפוצים האם יוצאו update בהמשך ואם כן בתשלום או בחינם? שיהיה במזל טוב סחטיין כתוב באתר: P.S. to our Israeli customers: I see a lot of discussion in the various forums (Google lets me read it, but I cannot reply, sorry). Two things: yes, release is Western European evening (FSAddon Publishing is a Dutch company). And no, this is not a slightly revamped FS2004 freeware product, but an entirely new FSX scenery.
Itamar Dror 4X-SOL פורסם ינואר 4, 2011 דיווח פורסם ינואר 4, 2011 לא היה כתוב שהוא היה אמור לצאת כבר ? לא אמרו ב 21:15 WET ? או משהו כזה ? סנרי מדהים וואי אין לי סבלנות כבר
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 4, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 4, 2011 לא היה כתוב שהוא היה אמור לצאת כבר ? לא אמרו ב 21:15 WET ? או משהו כזה ? סנרי מדהים וואי אין לי סבלנות כבר WET = West European Time אצלנו זה 23:15 עד כמה שאני מבין
Moshe Mizrahi פורסם ינואר 4, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 4, 2011 משה, WET זה 22:15 שלנו. http://www.timeanddate.com/library/abbreviations/timezones/eu/wet.html
אורח פורסם ינואר 4, 2011 דיווח פורסם ינואר 4, 2011 שוחרר. תהנו http://fsaddon.eu/wpfsaddon/?p=1158 תודה ענקית לדוד רוזנפלד על העבודה המדהימה שהוא השקיע בסינרי המדהים הזה. ועוד תודה על שנתן לי את הכבוד והעונק לבדוק ולסייע. יאללה למה אתם מחכים
David Rosenfeld פורסם ינואר 5, 2011 דיווח פורסם ינואר 5, 2011 חברים אני לא כל כך טוב בקטע של מונולוגים והשתפכויות אני חייב לאמר שאני נרגש (השתפכות) מהתמיכה של כולכם רן לדוגמא כותב ועוד תודה על שנתן לי את הכבוד והעונק לבדוק ולסייע. דווקא אתם כאן המיקצוענים בכל מה שקשור לטיסה אני רק הכנתי את התפאורה להצגה למשה על החיזוקים לכל אורך העבודה ובכלל לכולכם שוב תודה דוד רוזנפלד
Shmulik Lin פורסם ינואר 7, 2011 דיווח פורסם ינואר 7, 2011 דוד היקר אין מילים לתאר את השקעתך הבהחלט לא מובנת מאליה כל הכבוד על הסינרי המדהים הזה מעריך מאוד את צניעותך,עבודתך ואותך תודה!