עבור לתוכן
Almog Atar

חדשות תעופה אמיתית - ינואר עד יוני 2011

Recommended Posts

פורסם

החסרתי פעימה כשפרסמו ששמו של אחד ההרוגים הוא משה בנסל. מזל שכתבת כאן משה (שלנו) ואפשר לדעת שאתה בריא ושלם!

תנחומים למשפחות על האסון הכבד.

פורסם

מתן אתה עובר כל גבול תחשוב טיפה לפני שאתה כותב במיוחד ביום כזה עצוב למדינת ישראל.

אתה לא מבין מה לא בסדר במה שרן כתב? אז אני אגיד לך שאתה מכניס סמיילי צוחק בשרשור של אסון תעופה מאוד קשה לישראל....

ומה שמעניין אותך פה זה אם המטוסים ימשיכו לטוס או לא בימים הקרובים.

חוסר טאקט מלא.

יהי זיכרם ברוך :candle:

פורסם
או-קי..

כנראה שלא תיחזקו אותו טוב..

מעכשיו לעוד כמה ימים הססנות יהיו מקורקעות לא?..

מצטער תומר חיים.. :lol:

תיקון ועריכה:המטוס היה פייפר.

תומר,אפשר לחזור לעבודה אחי!חח 8)

תגיד,אתה רציני ?!

עצוב מאוד..

יהיה זכרם ברוך.

פורסם
מה שטות פה?

זה שאמרתי שהמטוס הוא פייפר?..

זה שאתה לא יודע מתי לא צוחקים למשל...

זה קצת חסר רגישות לכתוב בשרשור שעוסק בהתרסקות עם נפגעים שלא מן הנמנע שיש כאן אנשים שמכירים אותם או כמה מהם, כל מני בדיחות לא לעניין ועוד להוסיף סמיילי...

פורסם
או-קי..

כנראה שלא תיחזקו אותו טוב..

מעכשיו לעוד כמה ימים הססנות יהיו מקורקעות לא?..

מצטער תומר חיים.. :lol:

תיקון ועריכה:המטוס היה פייפר.

תומר,אפשר לחזור לעבודה אחי!חח 8)

ועוד התפלאת למה הפורום הוא מגיל 13 ומעלה.. אנשים קצת יותר בוגרים לא היו מפרסמים תגובה כזאת.

יהי זכרם ברוך. מצער לשמוע.

פורסם

חברים יקירים ולכל משפחת VATIL,

אני ממש מתנצל שלא הגבתי עד עכשיו, פשוט הייתי בכנס, לא הייתי נגיש לפורום ולמחשב כדי להגיב.

אז ממש תודה על דאגתכם ואני בריא ושלם, .

זה שנהרג הוא הדודן שלי, שני אבותינו אחים, וזה באמת מזעזע לשמוע על כך, מקווה ומאחל שזו תהיה

התאונה האחרונה, ושלא נדע ונשמע על כך יותר.

משתתף באבלם של כל המשפחות, ויהי זכרם ברוך.

שוב תודה חברים יקרים על דאגתכם,

ושיהיה חג שמח וכשר לכולם

פורסם

אני פשוט לא מאמין!

התקשרו אליי היום בבוקר מחדשות ערוץ 2 בנוגע להודעה שכתבתי כאן על טיסת הכרות שעשיתי עם דייב!

לא הבנתי בהתחלה מה הקשר לחדשות ערוץ 2 עד שהיא אמרה לי שדייב היה על המטוס שהתרסק...

פשוט לא נתפס!

דייב היה אמור להיות המדריך שלי בהסבה לרישיון ישראלי...

דייב גם היה שכן שלי,גר ממני במרחק של דקה הליכה

יהי זכרם ברוך :((((

פורסם

אני ממש מתנצל שלא הגבתי עד עכשיו, פשוט הייתי בכנס, לא הייתי נגיש לפורום ולמחשב כדי להגיב.

זה שנהרג הוא הדודן שלי, שני אבותינו אחים, וזה באמת מזעזע לשמוע על כך, מקווה ומאחל שזו תהיה

ושיהיה חג שמח וכשר לכולם

משה משתתף בצערך ובצער המשפחה!

פורסם

ושיהיה חג שמח וכשר לכולם

משה משתתף בצערך ובצער המשפחה!

טל,

המון תודה.

פורסם

NAV CANADA- התפרסמה ב-CNN היום סקירה קצרצרה על חידושים שהוכנסו במערכות הפיקוח, המאפשרות לדוגמא תנועה בכל 25 שניות בשעות השיא בטורונטו פירסון CYYZ. להזכירכם כי המערכת בקנדה הופרטה וכעת הינה חברה אזרחית רווחית, וכן כי מזג האוויר באיזור המאוכלס דומה לאירופה וכולל מערכות לחץ המביאות ערפל, גשמים, שלג וקרח, טמפ' קיצוניות ורוחות וחזקות. אצלי כאן בחורף עד מינוס 25 ובקיץ רגיל עד פלוס 38 מעלות. ייתכן וניתן לראותה היום ומחר בשידורי חדשות חוזרים.

לפני יומיים כשחזרתי מארץ הקודש, בגישה לפראג שררו רוח חזקה, עננות נמוכה וערפל.

בקורס שניהלתי כאן ב-2001, החניכים ביצעו סדרת מכשירים מלאה לפני סולו לא כי המדובר בתכנון קלאסי אלא פשוט כי השטח כוסה ב- 8/8 עננות נמוכה ובינונית כמעט בכל יוני. במקרה אחד בבדיקת מז"א המתבצעת בשיטה הסובייטית לפני כל תדריך בוקר, עמדתי במרפסת הבניין במרחק 40 מ' מצד מסלול ההסעה ורק שמעתי את המטוס אך לא ראיתי כלום.

פורסם

אני כרגע מעל אוסטריה המראתי מקודם מבן גוריון כBAW164 מקווה שהמנועים יחזיקו מעמד עד היתרו...אבל ברצינות מישהו יודע האם גם BAW בבן גוריון מתדלקים מאותה חברת דלק כמו אל על. והאם מדובר בחבלה או בפעולת טירור ?

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם
אני כרגע מעל אוסטריה המראתי מקודם מבן גוריון כBAW164 מקווה שהמנועים יחזיקו מעמד עד היתרו...אבל ברצינות מישהו יודע האם גם BAW בבן גוריון מתדלקים מאותה חברת דלק כמו אל על. והאם מדובר בחבלה או בפעולת טירור ?

בוקי זאב:4X-MJB

אם אני לא טועה החברה מספקת שירותי דלק לכל המטוסים שמתדלקים בארץ.

פעולת טרור?...קשה לי להאמין אבל לך תדע..

פורסם

אף אחד כמובן לא אומר שזה נכון אבל לא סתם הטייס אומר כזה דבר...

אני מאמין שמחקירה ראשונה הודיעו לטייסים שיש חשש שזה נעשה במכוון.

"ישבתי שעתיים במטוס ולא יצאנו לדרך כשהצוות כל הזמן אמר שלא ברור מה קורה. פתאום הטייס הודיע בכרוז שיש אזהרה שבגללה מתעכבים ובסוף אמרו לנו שיש בעיה בדלק של כל המטוסים ושיש חשש שזה נעשה במכוון"

נלקח מוואלה

http://news.walla.co.il/?w=/1/1821002&m ... 897#tb_div

פורסם

מדהים.

http://www.armytimes.com/news/2011/05/a ... wk-050411/

מסתבר שיש גירסה סודית לבלקהוק עם יכולות חמקניות ומאפייני חותמת מכ"מ ורעש נמוכים מאוד.

Secret_stealth_copter.jpg

מסביר מעט איך גורם ההפתעה נשמר באירוע (בלקהוק רגיל נשמע מקילומטרים).

תארו לכם איזה עוד פיתוחים מעניינים האמריקאים שומרים לעצמם.

אולי ישנה גירסה מיוחדת גם לאפאצ'י- מה שמסביר למה ירדו מעניין הקומנצ'י בזמנו.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...