עבור לתוכן
Almog Atar

חדשות תעופה אמיתית - ינואר עד יוני 2011

Recommended Posts

פורסם
כן..

יש לי את הAIRAC החדש מופיע שם P1E

ובגישות כתוב Y-08, Z-08.

הILS עוד לא מופיע בAIRAC.

לפי הAIRAC הזה יש 08 RNAV והTRANS הוא NOFAR....

פורסם
היה אמור להיות סימן שאלה אחרי ה ונוס 3.

ולא הבנתי 26 משמש עכשיו רק להמראות ו12 רק לנחיתות כמו לפני שנה?

או שזה עדיין 30 נחיתות\המראות?

כרגע פועלים כמו לפני שנתיים, יש שני מסלולים והפקח יכול להתשמש בהם כרצונו, מה להמראה מה לנחיתה.

בעוד שלושה חודשים בערך יסגרו את 12/30 לשנתיים ואז כל ההמראות והנחיתות יהיו על 26/08.

בנוגע להסעה ל26, במשך השלושה חודשים הקרובים רוב המקרים יהיה ונוס3 ובשביל לקצר אולי יחצו 30, בעוד 3 חודשים שיסגרו את 12/30 חציות על 30 לא יתאפשרו לדעתי ול26 נסיע רק דרך ונוס 3.

מובן?

פורסם

היום הייתי בשדה.

באיזור 12 בצהריים היה המראות 26 נחיתות 12.

אח"כ זה הוחלף ל26 המראות ונחיתות (גישת RNAV מדרום)

גם הZ היום היה סגור אז ראיתי הרבה מטוסים שהסיעו על 12

פורסם
היה אמור להיות סימן שאלה אחרי ה ונוס 3.

ולא הבנתי 26 משמש עכשיו רק להמראות ו12 רק לנחיתות כמו לפני שנה?

או שזה עדיין 30 נחיתות\המראות?

כרגע פועלים כמו לפני שנתיים, יש שני מסלולים והפקח יכול להתשמש בהם כרצונו, מה להמראה מה לנחיתה.

בעוד שלושה חודשים בערך יסגרו את 12/30 לשנתיים ואז כל ההמראות והנחיתות יהיו על 26/08.

בנוגע להסעה ל26, במשך השלושה חודשים הקרובים רוב המקרים יהיה ונוס3 ובשביל לקצר אולי יחצו 30, בעוד 3 חודשים שיסגרו את 12/30 חציות על 30 לא יתאפשרו לדעתי ול26 נסיע רק דרך ונוס 3.

מובן?

קפיש

פורסם
החלה פעילות האמבראייר-195 בשדה דב ע"י ארקיע

http://www.calcalist.co.il/local/articl ... 77,00.html

ארקיע הציע למכירה שני מטוסי ATR-72 ולאחר מכירתם יגיע אמבראייר נוסף.

"CHM מספר 2 לפניך אמראייר בפיינל 03..." איזה טרוף :shock: :shock: :shock:

צריך איזה 2-3 אירועים ורש"ת תזמין ILS ל 21.. אהה בעצם ה CTR של הרצליה לא מאפשר. לא נורא - יעשו ל 03 עם וקטורים מדרום.. אהה אבל פלמחים יורה תלול.. טוב נו, נשאר בהקפה :lol:

פורסם

180 חזרה למסלול בתקלת מנוע אחרי המראה (שבפועל זה הרבה יותר מ180) - מתכון לאסון. עדיין לא ברור לי לגמרי מה קרה שם...

פורסם

במסגרת הסלון האווירי בפריז הודיעה חברת בואינג שתעצב מחדש את את הכפתורים במטוס כדי שהכפתור שמדליקים איתו את האור והכפתור שקוראים איתו לדיילת לא יהיו אחד ליד השני

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...