Or Netzer פורסם ינואר 15, 2011 דיווח פורסם ינואר 15, 2011 שבוע טוב ושנה נפלאה. אז ככה. סרטון תדמית חטיבת VATIL. עכשיו כשאני משוחרר אני נכנס לזה בכל הכוח. מטרת הסרטון : יצוג חטיבת VATIL בצורה הכי טובה לכל המגזרים. משימה : בכל מגע עם גורם חוץ שלא קשור בסימולטורים כדוגמה חברות תעופה, ישלח לינק לסרטון שיציג להם בקצרה (ככל שאצליח) את החטיבה בצורה הטובה ביותר. את כל פועלינו. מא. ועד ת. אז ככה. נתחיל באיסוף חומרים - הכנתי כאן רשימה של דברים שאני צריך מכם. שכל אחד יבחר משהו אחד יכתוב שהוא אחראי עליו. ואני כבר אדאג ליצור עימו קשר ונתחיל בעבודה. יש המון משימות. אז ככה: א. וידאו בעלי FSX וסינרי נתב"ג של דוד רוזנפלד : צילום ביעף יחסית נמוך את השדה, + יעף על טרמינל 3, בגרפיקה הכי מרשימה שיש לכם. (רצוי בואינג של אלעל, לא חשוב איזה.) ב. וידאובעלי FS9 וסינרי נתב"ג של דוד רוזנפלד : צילום ביעף יחסית נמוך את השדה, + יעף על טרמינל 3, בגרפיקה הכי מרשימה שיש לכם. (רצוי בואינג של אלעל , לא חשוב איזה.) ג. וידאוח"א הוירטואלי : צילום טיסת מבנה של זוג מטוסי קרב (אני לא בקיא במודלים, איזה מודל הכי טוב והכי יפה שיש לכם) מעל קו החוף של ישראל בגובה רב. ועוד טיסה בגובה נמוך (במבנה) יותר מעל ירושלים עם סינרי של ירושלים וכל האפקטים של ירושלים. משהו שדומה לתמונה הבאה : בקיצור ח"א , אתם מייצגים את עצמכם בסרטון, תפציצו לי בחומרים שיגרמו גם לי ליפול מהכסא. שימו לב, תשתדלו לא להבליט את מסגד אל אקצא יותר מדי ד.וידאובעלי FS9 \ FSX עם סינרי של חיפה (העיר) - יעף מעל הקצה של המפרץ , צילום מבחוץ , מבט על העיר. ומן פניה כזו. (מטוס קל...). ה. וידאובעלי FSX \ FS9 עם סינרי של חיפה העיר והשדה תעופה + המפעלים הכימיים , גישה לנחיתה על מסלול 34 , 2 שוטים. שוט מתוך הקוקפיט של כל הנחיתה (שיראו טוב את המפעלים..!!!) , ואחר כך בריפליי את אותה נחיתה מבחוץ מזווית של המסלול. (תעשו נחיתה טובה.. בלי פאדיחות). (סעיפים ד, וה' רצוי אותו בן אדם, עם אותו סוג מטוס, לא חובה). ו. וידאובעלי פוטוריל של ת"א - גישה לנחיתה ILS12 מיוצבים , מבט על ת"א מתוך הקוקפיט של מטוס בואינג של אלעל. שיראו טוב את העיר, וקצת מהקוקפיט. ז. וידאו נתב"ג (רצוי FSX , לא חובה) - גישה לנחיתה ILS12 מיוצבים , נחיתה מתוך הקוקפיט , לאחר מכן ריפליי וצילום הנחיתה מבחוץ מזווית יפה (שורט פיינל בלבד). ח. משימה כללית לכולם - תמונות מתוך שת"פ אלעל, סיורים באלעל , תמונות מתוך חד"בים (גם ממש ישנים) , תמונות ממפגשי תמך בILS (שהיו פעם מזמן) , תמונות מכנסי חטיבה , תמונות של הקוקפיטים הביתיים שלכם (מישה!!!) וכל תמונה / קטע וידאו שאתם חושבים שיתאים לסרטון תדמית. (בעניין המפגשים והתמונות, לא לשלוח לי בבקשה למייל תמונות שרק אתם מופיעים בתמונה, אני מעוניין בתמונות קבוצתיות של המון אנשים מהחטיבה. זהו לא סרטון אישי שלכם בדיוק כמו שאני לא אופיע שם באופן פרטי מחייך בתוך קוקפיט של 744 ). ט. כל קטע מוזיקה (ניתן גם להלחין משהו בעצמכם למי שכשרוני ויודע לנגן וליצור מוזיקה ) שאתם חושבים שיתאימו לסרטון תדמית. זהו כרגע. אם יש עוד רעיון או כל דבר אחר , סצינות , או משהו כזה. תכתבו כאן ואני אשמח לקרוא ולהשתמש בזה במידת הצורך. הסרטון יערך על ידי ברגע שאתחיל לאסוף את כל החומרים. בואו נשתף כוחות, פעם קודמת העזרה הייתה דלילה יש לציין. בואו נסיים כוחות ואני מאמין שתוך חודש נוכל להתגאות במה שכולנו עזרנו לעשות. בואו תהיו חלק מזה. תעזרו לי לעשות את התפקיד שלי ולייצג את החטיבה שלנו. תפוצצו את השרשור הזה ואת המייל שלי בחומר mavrik11[AT]gmail.com כל שאלה התייעצות או כל דבר בנוגע לסרטון ניתן לפנות במייל ובהודעה פרטית. שיהיה לנו שנה טובה ובהצלחה!
Hananv פורסם ינואר 15, 2011 דיווח פורסם ינואר 15, 2011 לגבי השיר, אני ראיתי לפני כמה שנים, (אני לא זוכר באיזה סרטון) שצבא ארה"ב השתמש בשיר הזה: http://www.youtube.com/watch?v=WbkUqRQY14E&ob=av2em כדי לייצג סרטון מטעם חיל האוויר שלהם של מטוסים מתמרנים, כך שאם השתמשו בו שם לקטעים של חיל האוויר אולי זה יתאים לסרטון פה
Yoav Hahamo פורסם ינואר 15, 2011 דיווח פורסם ינואר 15, 2011 אור, לגבי התמונות אוכל לסייע. יש לי המון תמונות שצילמתי בסימ'. הינה אחת לדוגמא- http://i305.photobucket.com/albums/nn22 ... -46-32.jpg תמונות מהסוג הזה בסדר?
orioh פורסם ינואר 15, 2011 דיווח פורסם ינואר 15, 2011 יפה מאד, בהצלחה. תבדוק בקשר לסעיף ג' ולתמונה לדוגמא שנתת אם זה מה שאתה מחפש כי זאת סצנה טעונה מאד..
Ido Wachtel פורסם ינואר 15, 2011 דיווח פורסם ינואר 15, 2011 אני דווקא חשבתי על רעיון אחר, לשיקולכם. אפשר ליצור מיני אירוע שבו יקחו חלק כל הגופים של וואטיל ולקחת את העיניין צעד קדימה. פשוט להפוך את המדינה ל"אתר צילום" באירוע עצמו יהיה מטס של כל הגופים (אלעל, IFS וחיל האוויר) אפשר ליצור נתיב טיסה שמקיף את הארץ ונקודות חשובות ולצוות לכל מבנה טייס שיצלם. לדוגמא חיה"א יפתח עם כמה מבנים, אחריהם אלעל וירטואל, ואח"כ בוגרים של IFS. וכמובן שלכל מבנה אפשר לצרף מטוס נוסף שייתעד את המבנים מעל לאיזורים מיוחדים (קו החוף, ירושלים, אילת, ועוד) מעבר לעיניין האומנותי, זה יציאה מהשיגרה הן לטייסים והן לפקחים ומצריך מיומנות לא קטנה.. תחשבו על זה
אורח Yarden Salvi פורסם ינואר 15, 2011 דיווח פורסם ינואר 15, 2011 הרעיון של עידו מצוין.. דמיינתי את זה קורה וזה באמת תצוגת יכולות מדהימה לדעתי. אפשר בנוסף למה שאור הציע, אבל זה ממש טוב כי זה גם מפרסם את הגופים שפועלים פה בצורה הטובה ביותר, ולא חייב להיות סרטון ח"א עצבני כדי למשוך אנשים שלא מוכרים עם עולם הסימולטורים האזרחיים. כדאי ליישם, אני מוכן אישית לדאוג לכך שIFS יארגן מבנה מטורף של בוגרים :wink:
Or Netzer פורסם ינואר 15, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 15, 2011 אור,לגבי התמונות אוכל לסייע. יש לי המון תמונות שצילמתי בסימ'. הינה אחת לדוגמא- http://i305.photobucket.com/albums/nn22 ... -46-32.jpg תמונות מהסוג הזה בסדר? מצוין. תעשה לי את זה בוידאו :wink: הוסכמת סרג'יו
Or Netzer פורסם ינואר 15, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 15, 2011 יפה מאד, בהצלחה.תבדוק בקשר לסעיף ג' ולתמונה לדוגמא שנתת אם זה מה שאתה מחפש כי זאת סצנה טעונה מאד.. חיובי בהצלחה :wink: אני דווקא חשבתי על רעיון אחר, לשיקולכם.אפשר ליצור מיני אירוע שבו יקחו חלק כל הגופים של וואטיל ולקחת את העיניין צעד קדימה. פשוט להפוך את המדינה ל"אתר צילום" באירוע עצמו יהיה מטס של כל הגופים (אלעל, IFS וחיל האוויר) אפשר ליצור נתיב טיסה שמקיף את הארץ ונקודות חשובות ולצוות לכל מבנה טייס שיצלם. לדוגמא חיה"א יפתח עם כמה מבנים, אחריהם אלעל וירטואל, ואח"כ בוגרים של IFS. וכמובן שלכל מבנה אפשר לצרף מטוס נוסף שייתעד את המבנים מעל לאיזורים מיוחדים (קו החוף, ירושלים, אילת, ועוד) מעבר לעיניין האומנותי, זה יציאה מהשיגרה הן לטייסים והן לפקחים ומצריך מיומנות לא קטנה.. תחשבו על זה יועבר למחלקת אירועים. כרגע אני רק במחלקת יחסי ציבור :wink:
אורח פורסם ינואר 15, 2011 דיווח פורסם ינואר 15, 2011 יפה מאד, בהצלחה.תבדוק בקשר לסעיף ג' ולתמונה לדוגמא שנתת אם זה מה שאתה מחפש כי זאת סצנה טעונה מאד.. יכול להיות שזה טעון, אבל ירושלים היא בירת ישראל ואף אחד לא יגיד לחיל האויר הישראלי איפה לטוס.
Or Netzer פורסם ינואר 15, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 15, 2011 יפה מאד, בהצלחה.תבדוק בקשר לסעיף ג' ולתמונה לדוגמא שנתת אם זה מה שאתה מחפש כי זאת סצנה טעונה מאד.. יכול להיות שזה טעון, אבל ירושלים היא בירת ישראל ואף אחד לא יגיד לחיל האויר הישראלי איפה לטוס. הוא התכוון יותר לאלקצה. חברים, ח"א הוירטואלי. לצלם מעל הכנסת, כותל, חומות העיר העתיקה. להשתדל לא להבליט את אלאקצה כמו בתמונה ששמתי.
Adam Waiser פורסם ינואר 15, 2011 דיווח פורסם ינואר 15, 2011 יפה מאד, בהצלחה.תבדוק בקשר לסעיף ג' ולתמונה לדוגמא שנתת אם זה מה שאתה מחפש כי זאת סצנה טעונה מאד.. יכול להיות שזה טעון, אבל ירושלים היא בירת ישראל ואף אחד לא יגיד לחיל האויר הישראלי איפה לטוס. נכון אבל מי שמכיר את ההסטוריה החטיבתית יודע שעדיף להיות יותר חכמים מאשר צודקים ולהבין את כל המשמעויות שיכולות להגזר מפרסום תמונה שכזו וכבר היו דברים (לא נעימים) מעולם ועל הרבה פחות מזה (מטוס אלעל במקום F15 שכל פשעו היה שנשא את סמל המגן דוד על זנבו ובאותו המקום בדיוק) אז כל הטענות הפולטיות המוכרות בכלל לא רלוונטיות כאן, בואו לא נעיר בכוח שדים מרבצם. שבוע טוב
אורח Yarden Salvi פורסם ינואר 15, 2011 דיווח פורסם ינואר 15, 2011 ובזה הדיון על למה הנושא טעון או פוליטי נגמר. אני מבקש לא להעלות עוד תגובות בנושא הזה.
Ohad Shalev פורסם ינואר 15, 2011 דיווח פורסם ינואר 15, 2011 http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=67&t=54131 לא היה להם בעיה עם זה... הטיעונים של ירושלים ומטוס קרב לא רלוונטיים.. מי שיש לו בעיה שיקח מספר ויחכה בתור. בכל מקרה אור, לקחתי - יש לי פער שאין לי מושג איך מצלמים משהו בוידאו בסימולטור ברמה טובה - אשמח להסברים.
Or Netzer פורסם ינואר 16, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 16, 2011 http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=67&t=54131לא היה להם בעיה עם זה... הטיעונים של ירושלים ומטוס קרב לא רלוונטיים.. מי שיש לו בעיה שיקח מספר ויחכה בתור. בכל מקרה אור, לקחתי - יש לי פער שאין לי מושג איך מצלמים משהו בוידאו בסימולטור ברמה טובה - אשמח להסברים. אני לא מכיר משהו יותר טוב מFRAPS. ועם זה ננצח אני מאמין. (לכל מי של איודע איך) www.fraps.com חינמי. או מצלמת וידאו וכבל VIDEO IN שנכנס למצלמה וVIDEO OUT מהמחשב. (נדיר אם למישהו שהוא לא מקצועי יש את זה).
Idan Traub פורסם ינואר 16, 2011 דיווח פורסם ינואר 16, 2011 http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=67&t=54131לא היה להם בעיה עם זה... הטיעונים של ירושלים ומטוס קרב לא רלוונטיים.. מי שיש לו בעיה שיקח מספר ויחכה בתור. בכל מקרה אור, לקחתי - יש לי פער שאין לי מושג איך מצלמים משהו בוידאו בסימולטור ברמה טובה - אשמח להסברים. אני לא מכיר משהו יותר טוב מFRAPS. ועם זה ננצח אני מאמין. (לכל מי של איודע איך) http://www.fraps.com חינמי. או מצלמת וידאו וכבל VIDEO IN שנכנס למצלמה וVIDEO OUT מהמחשב. (נדיר אם למישהו שהוא לא מקצועי יש את זה). הבעיה היא ירידת פריימים רצחנית :agrue:
Or Netzer פורסם ינואר 16, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 16, 2011 http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?f=67&t=54131לא היה להם בעיה עם זה... הטיעונים של ירושלים ומטוס קרב לא רלוונטיים.. מי שיש לו בעיה שיקח מספר ויחכה בתור. בכל מקרה אור, לקחתי - יש לי פער שאין לי מושג איך מצלמים משהו בוידאו בסימולטור ברמה טובה - אשמח להסברים. אני לא מכיר משהו יותר טוב מFRAPS. ועם זה ננצח אני מאמין. (לכל מי של איודע איך) http://www.fraps.com חינמי. או מצלמת וידאו וכבל VIDEO IN שנכנס למצלמה וVIDEO OUT מהמחשב. (נדיר אם למישהו שהוא לא מקצועי יש את זה). הבעיה היא ירידת פריימים רצחנית :agrue: כמו שאמרתי חברים. זה מה יש ועם זה ננצח. ואין לנו דד ליין לעשות אתזה. נעשה את זה עד שהסרטון יראה פיקס. :bday: יאללה קדימה להמשיך להתנדב, ולהמשיך לתת רעיונות.
maor949 פורסם ינואר 16, 2011 דיווח פורסם ינואר 16, 2011 לגבי שיר לדעתי Thunderstruck של ACDC יהיה מושלם לזה גם שיר גאוני וגם מקפיץ כזה בקשר למטס 737 מעל שמי הארץ, מועדון 737 יכול לדעתי לארגן משהו נחמד.. :-)
Or Bahtari פורסם ינואר 16, 2011 דיווח פורסם ינואר 16, 2011 בהמשך לדבריו של מאור... מועדון ה-737 ישמח להשתתף בצילום של מטס לאורך קו החוף או כל משימה שתתנו לנו לבצע.
itzik friedman פורסם ינואר 16, 2011 דיווח פורסם ינואר 16, 2011 ממליץ בחום להשתמש בקטעי מוזיקה מהשיר final countdown של europe
Or Netzer פורסם ינואר 16, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 16, 2011 בהמשך לדבריו של מאור...מועדון ה-737 ישמח להשתתף בצילום של מטס לאורך קו החוף או כל משימה שתתנו לנו לבצע. רגע רק כחלק מהמשימות שכתבתי. קבוצה שמעוניינת לצלם משהו שלא כתוב ולהגדיל ראש מוזמנת לצלם ולשלוח לי. אף פעם לא התנגדתי לעודף חומר לעריכה. מה שכן. בואו נתחיל ממה שכן אני רוצה.
Or Netzer פורסם ינואר 18, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 18, 2011 חברים , אין התנדבות אף אחד לא שלח לי הודעה או כתב כאן שהוא לוקח על עצמו משימת צילום. מה קורה?
lanisomer פורסם ינואר 18, 2011 דיווח פורסם ינואר 18, 2011 יש לי רעיון לעוד סרטון או תמונות: אפשר להראות טיסת ריסוס מעל השדות בצפון, עם מטוס של כימניר. זה יראה עוד חלק מהארץ.
arik_25 פורסם ינואר 29, 2011 דיווח פורסם ינואר 29, 2011 אין לי בעיה לטוס כחלק ממבנים או מספר מטוסים.. לצלם אני לא יכול האיכות שלי גרועה מאוד.