E.Z פורסם ינואר 24, 2011 דיווח פורסם ינואר 24, 2011 אני לא יודע אם מותר לעלות את הכתבה יש לי אותה מצולמת אולי מי שיזם אותה שיבדוק את הנושא. מדובר על כתבה שנעשתה על החד"ב שהיה בבית של קרבל- כתבה מאוד איכותית עם תמונות טובות מראה פחות או יותר את הפן של התחביב בלי עודף תעופה צבאית וקשקושים אחרים שהיו בכתבות אחרות כל הכבוד על הפרסום !
אורח פורסם ינואר 24, 2011 דיווח פורסם ינואר 24, 2011 וואלה שכחתי מזה לגמרי זה אותו כתב שעשה את הכתבה על הקוקפיט של דודי.
Ohad Shalev פורסם ינואר 24, 2011 דיווח פורסם ינואר 24, 2011 אני לא יודע אם מותר לעלות את הכתבה יש לי אותה מצולמת אולי מי שיזם אותה שיבדוק את הנושא.מדובר על כתבה שנעשתה על החד"ב שהיה בבית של קרבל- כתבה מאוד איכותית עם תמונות טובות מראה פחות או יותר את הפן של התחביב בלי עודף תעופה צבאית וקשקושים אחרים שהיו בכתבות אחרות כל הכבוד על הפרסום ! מגניב, מקווה לראות אותה על גבי הפורום. תודה על ההארה אלעד. נ.ב, יש אנשים שהשקיעו הרבה גם ב-SO CALLED "קשקושים" לטענתך, ומן הראוי שתכבד אותם כמו שאתה מכבד את עצמך. קח את זה כהערה בונה.
Asaf Brietbard פורסם ינואר 25, 2011 דיווח פורסם ינואר 25, 2011 vMaj.Gen .... מה לעשות שהוא צודק איפה אתה איפה....
Ohad Shalev פורסם ינואר 25, 2011 דיווח פורסם ינואר 25, 2011 תקוע אי שם... :-) בכל מקרה לרב אני פה, אתה לא כל-כך. נ.ב, שמעתי ממכר שיש לך עדכון לחברים - עדכון סטייל רוזנטל, אני עדיין מחכה לו בפרטי :wink:
Izik Bakshi פורסם ינואר 26, 2011 דיווח פורסם ינואר 26, 2011 מצורפת הסריקה של הכתבה מתוך מגזין סיגר, גיליון 11, מאת: רוני נאק. תודות לאלעד זיירמן על הסריקה למיקי ליפ על היוזמה והתאום מול הכתב וכמובן תודה למגזין סיגר ולכתב רוני נאק על כתבה יפה שלדעתי סוקרת בצורה יפה את הפעילות בחטיבה כולם כולל כולם אני מתנצל אם התמונות חורגות מהגודל המותר בפורום, נלחמתי עם זה שעה ולא הצלחתי להקטין. מנהלי הפורום מוזמנים לערוך את ההודעה שלי ולנסות להקטין את גודל התמונה.
Adam Waiser פורסם ינואר 26, 2011 דיווח פורסם ינואר 26, 2011 כתבה יפה ומוקפדת מאד. כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה וכן ירבו (חדב"ים וכתבות כאלו) =D> =D>