עבור לתוכן
Ran Ben Shmuel

דרושה עזרה - טייס אמבראייר

Recommended Posts

פורסם

רן ערב טוב

אמנם אני לא טייס אמברר מקצועי ולעזור לך אני בטח לא יכול אבל באמת מאד מסקרן אותי לדעת מה היה לך כל כך דחוף לדעת במטוס האמברר שלך שהיית חייב לפרסם את זה בפורום ג'נרל ועוד להוסיף בדחיפות ואז לתקוע את זה בנעוץ?

פורסם

ירדן, התגובה שלך לא במקום.

היא אפילו קצת מגעילה , תסלח לי על ההתבטאות.

אני בטוח שרן כאיש צוות ניהול החטיבה ומספיק ותיק פה, יודע מתי ,למה, ואיפה לפתוח שירשור.

תן לו ולצוות טיפה קרדיט , או שמהיום והלאה כל אחד מאנשי הצוות ידווח ישירות אליך בסוף כל יום ?

3 העתקים יספקו אותך המפקד על הביצועים בשטח? זה לפני תדריך יציאה לפירט לילה, לא אמור להפריע לך.....

אם אין לך מה להוסיף לדיון , אל תוסיף, צר לי שאתה לא יכול לעזור בנושא המבוקש, אבל אם כל מה שאתה מחפש זה לעשות מהדיון הזה מלחמה, ממתינים לך בחדר תדריכים בטייסת הוירטואלית ......

לא פה בבקשה.

יש הבנה ידידי?

פורסם
או שמהיום והלאה כל אחד מאנשי הצוות ידווח ישירות אליך בסוף כל יום ?

שמע..רמ"ח מבצעים או לא רמ"ח מבצעים...

:mrgreen:

אחלה, מצחיק אלדר (באמת.. חייכתי ממש.)

עכשיו רק תגובות לנושא הרלוונטי.

תודה.

פורסם
רן ערב טוב

אמנם אני לא טייס אמברר מקצועי ולעזור לך אני בטח לא יכול אבל באמת מאד מסקרן אותי לדעת מה היה לך כל כך דחוף לדעת במטוס האמברר שלך שהיית חייב לפרסם את זה בפורום ג'נרל ועוד להוסיף בדחיפות ואז לתקוע את זה בנעוץ?

מהיכרותי הקצרה עם צוות החטיבה כנראה שאם נועצים הודעה כזו זה לא למטרתו האישית של חבר צוות כזה או אחר ואם להיות יותר ספציפי יש מצב שזה משהו שנעשה לטובת החטיבה ובכלל זה גם לטובתך כחבר בה.

מגיע לך הרבה קרדיט על התעוזה לכתוב משפט כזה בפורום בלי לחשוב על איך אתה נראה כלפי חוץ ועוד כאשר אתה נושא תפקידים בגופים שונים בחטיבה

באמת כל הכבוד ושיהיה בהצלחה

פורסם

בוקר טוב

מכיוון שאני בלימודים היום אני לא אהיה מול אינטרנט עד מאוחר.

לפיכך אני מבקש ממי שיכול לסייע שייצור איתי קשר

(או בכל דרך אחרת עם מישהו מחברי צוות החטיבה והם כבר ידברו איתי).

תודה,

פורסם

ירדן, התגובה שלך לא במקום.

היא אפילו קצת מגעילה , תסלח לי על ההתבטאות.

אני בטוח שרן כאיש צוות ניהול החטיבה ומספיק ותיק פה, יודע מתי ,למה, ואיפה לפתוח שירשור.

תן לו ולצוות טיפה קרדיט , או שמהיום והלאה כל אחד מאנשי הצוות ידווח ישירות אליך בסוף כל יום ?

3 העתקים יספקו אותך המפקד על הביצועים בשטח? זה לפני תדריך יציאה לפירט לילה, לא אמור להפריע לך.....

קצת קרדיט? מהיום שאני בחטיבה מי שאני רואה שהוא בעל תפקיד בחטיבה מקבל קרדיט והרבה.

אם אין לך מה להוסיף לדיון , אל תוסיף, צר לי שאתה לא יכול לעזור בנושא המבוקש, אבל אם כל מה שאתה מחפש זה לעשות מהדיון הזה מלחמה,

הגיוני שאתה לא מכיר אותי בחיים אבל אני הבן האדם האחרון שמחפש להפוך דיון למלחמה, לדעתי זה סתם מבזבז זמן אוויר 8)

ממתינים לך בחדר תדריכים בטייסת הוירטואלית ......

לא פה בבקשה.

יש הבנה ידידי?

הבנה יש והרבה

בכל מקרה, ככה מילה לכולם ובמיוחד לרן, אם זה השתמע מכך אז זה לא בכוונה,לא התכוונתי להיות עוקצני בתגובה שלי ואני מקווה שבזה הנושא סגור.

תודה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...