Or Netzer פורסם ינואר 28, 2011 דיווח פורסם ינואר 28, 2011 שלום חברים. פסח קרב ובא (פחות מ4 חודשים, זה ממש קרוב!!!), וזה אומר............חדר בקרה! חדר בקרה מספר 11. Ben Gurion Extravaganza אנחנו מתחילים לגבש רעיונות, ומיישמים את שלמדנו מהאירועים הקודמים. הדבר הראשון שעומד בפנינו, זה המקום בו ייערך חדר הבקרה. כמו בפעם הקודמת, כל חברי החטיבה המעוניינם לארח או שיש להם מקום להמליץ עליו יכולים לקחת חלק בבחירת המקום. אירוע חדר הבקרה יימשך בהתאם למקום הנבחר, כמובן שהעדיפות היא לשבור את שיא 100 השעות של החד"ב הקודם, אבל נסתפק גם בקצת פחות. לכל הצעה לאירוח חדר בקרה יש לציין את מידות החדר המיועד - אם ניתן להכין תרשים פשוט מה טוב. התכנון כאמור הוא לחופשת פסח - התאריך המדוייק יקבע יחד עם מגיש ההצעה שתיבחר. על כל הצעה לעמוד בסטנדרטים המינימליים הדרושים ליצירת חדר בקרה: 1. חדר גדול עד בינוני עם מקום להכיל לפחות 5 מחשבים ו5 אנשים בו זמנית. 2. חדר קטן היכול להכיל לפחות 2-3 מחשבים ו2-3 אנשים בו זמנית. 3. חדר מנוחה . 4. חיבור לאינטרנט פס רחב. 5. אופציה בלבד חדר נוסף לבניית עמדת הטסה המסוגל להכיל 2-3 אנשים בו זמנית. 6. מקרר חברים חשוב לציין שהמקום יכול להיות (ורצוי) מקום ציבורי -בית ספר -מתנ"ס -חדר ישיבות כזה או אחר בעבודה של ההורים שלכם :wink: בעבר נתקלנו בבעיה ש"אין ביטוח" לבצע פעילות במהלך הסופ"ש במתקן..לכן חשוב לבדוק את העניין. גם בית יתקבל בברכה, רצוי שהאימא של הבית לא תהיה פולניה, למרות שאין כמעט דבר כזה. :mrgreen: שימו לב כל הצעה תתקבל בברכה. אנא להעלות הפניות עם שרטוטים כדי שנוכל לראות במה מדובר. הרבה יותר נוח ורציני. כל מי שמעוניין לארח ולקחת חלק פעיל בתכנון האירוע מוזמן לשלוח לי הצעה במייל הבא בלבד: vatil7(at)vatil.org.il at = @ כמובן לא לצאת שוק. בברכת נחיתות בטוחות, ובהצלחה.
Or Bahtari פורסם ינואר 28, 2011 דיווח פורסם ינואר 28, 2011 חבל שלא ביקשתי מיליון דולר!!!! בדיוק רציתי להציע את זה למנהלים. לגבי מקום אני אנסה לבדוק בבית הספר שלי.
Tal Peleg פורסם ינואר 28, 2011 דיווח פורסם ינואר 28, 2011 אני ידבר אם אמא שלי אולי נוכל לסדר משהו איפו שהיא עובדת במתנ"ס וגם אם הבית ספר שלי
Elad Orlansky פורסם ינואר 28, 2011 דיווח פורסם ינואר 28, 2011 אני אנסה לבדוק אצלי אולי אמצא מקום איפשהו בעיר הזאת.
אלעד ברנע פורסם ינואר 28, 2011 דיווח פורסם ינואר 28, 2011 אפשר לנסות לארגן בבית ספר שלי חחחח בהולץ תאמין לי שהם ישמחו לזה ואפילו ינצלו את זה למטרות שלהם לפרסם את זה שחטיבת ואטיל שאמיר פז חבר בא גם עושה את החדר בקרה 11 אצלה אני ישאל את המנהל אפילו יותר טוב אם אמיר פז ידבר עם מוטי אהרוני אצלנו בבית ספר וישאל אותו
Or Netzer פורסם ינואר 28, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 28, 2011 חברים הכל טוב ויפה עם בתי ספר. ואחלה על המוטיבציה לזכור, לבדוק ביטוח במקום בחול המועד וסופי שבוע. אם אין ביטוח, לא טוב. לבדוק תשתיות שרטוטים.
אורח Yarden Salvi פורסם ינואר 28, 2011 דיווח פורסם ינואר 28, 2011 כן אין טעם להציף את השרשור בהודעות של טוב אני אבדוק עם הבית ספר שלי כדי לנסות ולקחת חלק. זה עניין לא קטן. זה כאב ראש גדול אפילו, בייחוד למארגנים ובטח למי שהדירה/בית שייך לו. אל תזרקו אפשר אולי פה, אולי שם. תבדקו קודם. אבל הכוונה יפה. הייתי מציע לארח אתכם פה ביישוב יש המוןןן מקום ובאמת חדרים לכולם או אפילו מועדון קטן וסגור. אבל אף אחד לא ירצה להגיע לפה בגלל המרחק, לכן כולי תקווה שתמצאו משהו במרכז שנוח לכם...
אלעד ברנע פורסם ינואר 28, 2011 דיווח פורסם ינואר 28, 2011 יש לי דירה של סבא שלי בנתניה שהיא ריקה ממש אם אפשרות אפילו לגור שם לפקחים יש רק כמה בעיות היא באותו מצב שהיא קרוב ל20 שנה אין אינטרנט אבל אפשר לחבר דרך הקו של בזק והיא בקומה רביעית בלי מעלית D: אבל היא פנוייה ואם תירצו אני מאמין שאבא וסבא שלי יסכימו לתת לנו אותה בשביל האירוע. היא 70 מטר עם שירותים 2 חדרי שינה סלון ומרפסת
Or Netzer פורסם ינואר 28, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 28, 2011 יש לי דירה של סבא שלי בנתניה שהיא ריקה ממש אם אפשרות אפילו לגור שם לפקחים יש רק כמה בעיות היא באותו מצב שהיא קרוב ל20 שנה אין אינטרנט אבל אפשר לחבר דרך הקו של בזק והיא בקומה רביעית בלי מעלית D: אבל היא פנוייה ואם תירצו אני מאמין שאבא וסבא שלי יסכימו לתת לנו אותה בשביל האירוע. היא 70 מטר עם שירותים 2 חדרי שינה סלון ומרפסת שגר שגר מפרט שרטוטים ומידות. חברים, חליק דיבורים תנו למומחי נדל"ן ועיצוב פנים של VATIL להתעסק בכל הדברים. עם האינטרנט שאין אפשר להסתדר איכשהו. העיקר שיש קו. תתחילו לשלוח לאימיילים.
Tomer Oszlak פורסם ינואר 28, 2011 דיווח פורסם ינואר 28, 2011 יש לי דירה של סבא שלי בנתניה שהיא ריקה ממש אם אפשרות אפילו לגור שם לפקחים יש רק כמה בעיות היא באותו מצב שהיא קרוב ל20 שנה אין אינטרנט אבל אפשר לחבר דרך הקו של בזק והיא בקומה רביעית בלי מעלית D: אבל היא פנוייה ואם תירצו אני מאמין שאבא וסבא שלי יסכימו לתת לנו אותה בשביל האירוע. היא 70 מטר עם שירותים 2 חדרי שינה סלון ומרפסת יש מקרר? יש מכולת ליד? אם כן מצאנו מקום אם לא אין מה לחפש שם
אלעד ברנע פורסם ינואר 28, 2011 דיווח פורסם ינואר 28, 2011 זה במרכז נתניה אז לא חסר מכולות מקרר יש מתקופת רפפו צריך לבדוק אם הוא עובד אני מחר יבדוק את זה
Or Netzer פורסם ינואר 28, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 28, 2011 יש לי דירה של סבא שלי בנתניה שהיא ריקה ממש אם אפשרות אפילו לגור שם לפקחים יש רק כמה בעיות היא באותו מצב שהיא קרוב ל20 שנה אין אינטרנט אבל אפשר לחבר דרך הקו של בזק והיא בקומה רביעית בלי מעלית D: אבל היא פנוייה ואם תירצו אני מאמין שאבא וסבא שלי יסכימו לתת לנו אותה בשביל האירוע. היא 70 מטר עם שירותים 2 חדרי שינה סלון ומרפסת יש מקרר? יש מכולת ליד? אם כן מצאנו מקום אם לא אין מה לחפש שם תודה VATIL 14 עלהבחירה. חברה, חלאס עם תגובות מעצבנות. תתחילו לשלוח מיילים ותנו לי להתעסק בלבחור מקום ולשאול את השאלות. כל שאלה שיש לגבי מקום שלא נראה מתאים למייל, לא כאן.
Idan Traub פורסם ינואר 28, 2011 דיווח פורסם ינואר 28, 2011 יש לי דירה של סבא שלי בנתניה שהיא ריקה ממש אם אפשרות אפילו לגור שם לפקחים יש רק כמה בעיות היא באותו מצב שהיא קרוב ל20 שנה אין אינטרנט אבל אפשר לחבר דרך הקו של בזק והיא בקומה רביעית בלי מעלית D: אבל היא פנוייה ואם תירצו אני מאמין שאבא וסבא שלי יסכימו לתת לנו אותה בשביל האירוע. היא 70 מטר עם שירותים 2 חדרי שינה סלון ומרפסת יש מקרר? יש מכולת ליד? אם כן מצאנו מקום אם לא אין מה לחפש שם מקרר אפשר לסדר בדמות מיני בר. זה נתניה! ברור שיש ליד חנויות וגם במחירים זולים באזור התעשיה הישן אפשר לצייד תחד"ב באוכל לחודש.
Noy Farhi פורסם ינואר 28, 2011 דיווח פורסם ינואר 28, 2011 יש לי דירה של סבא שלי בנתניה שהיא ריקה ממש אם אפשרות אפילו לגור שם לפקחים יש רק כמה בעיות היא באותו מצב שהיא קרוב ל20 שנה אין אינטרנט אבל אפשר לחבר דרך הקו של בזק והיא בקומה רביעית בלי מעלית D: אבל היא פנוייה ואם תירצו אני מאמין שאבא וסבא שלי יסכימו לתת לנו אותה בשביל האירוע. היא 70 מטר עם שירותים 2 חדרי שינה סלון ומרפסת יש מקרר? יש מכולת ליד? אם כן מצאנו מקום אם לא אין מה לחפש שם מקרר אפשר לסדר בדמות מיני בר. זה נתניה! ברור שיש ליד חנויות וגם במחירים זולים באזור התעשיה הישן אפשר לצייד תחד"ב באוכל לחודש. גם אם אין איפה לקנות זה לא בעיה... כל מי שמגיע לחד"ב יכול להביא משהו קטן אפשר להסתדר
E.Z פורסם ינואר 28, 2011 דיווח פורסם ינואר 28, 2011 והיא בקומה רביעית בלי מעלית D: זאת הבעיה הקשה ואין לך מושג עד כמה
Almog Atar פורסם ינואר 28, 2011 דיווח פורסם ינואר 28, 2011 חבר׳ה כמו שנצר וירדן אמרו אין צורך להגיב אני אבדוק עם הבית ספר או משהו כזה. אם יש לכם משהו להציע נשמח לשמוע בפרטי
Amir Paz פורסם ינואר 29, 2011 דיווח פורסם ינואר 29, 2011 חברים גם בתים בלי טלפון ובלי חשמל זה לא בעיה - רק שלא יהיה איגלו. בעבר כבר חיברנו קו טלפון לבית לתקופה של 3-4 ימים רק בשביל החד"ב. מים לא חייב - יש קולה
Or Netzer פורסם ינואר 30, 2011 מחבר דיווח פורסם ינואר 30, 2011 חברים גם בתים בלי טלפון ובלי חשמל זה לא בעיה - רק שלא יהיה איגלו.בעבר כבר חיברנו קו טלפון לבית לתקופה של 3-4 ימים רק בשביל החד"ב. מים לא חייב - יש קולה אלמוג יביא עוקב
E.Z פורסם ינואר 30, 2011 דיווח פורסם ינואר 30, 2011 חברים גם בתים בלי טלפון ובלי חשמל זה לא בעיה - רק שלא יהיה איגלו.בעבר כבר חיברנו קו טלפון לבית לתקופה של 3-4 ימים רק בשביל החד"ב. מים לא חייב - יש קולה אלמוג יביא עוקב איפה שאלמוג משרת לא יודעים מה זה עוקב מכירים קולר או תמי 4 בנוסף למכונת קפה וזאת של הגלידות ששואבת אותם החוצה
yoni revivo פורסם פברואר 1, 2011 דיווח פורסם פברואר 1, 2011 כפרות תתחילו לגבש דרישות כמו PTTים, עזרים/פאנלים חיצוניים וכו'. שבוע לפני לא יהיה מספיק זמן. ולמי שמחליף מחשב בקרוב- תחזיקו אותם לחד"ב! אני בעצמי כבר חסכתי שלושה. אה כן...ומקום.
Or Netzer פורסם פברואר 1, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 1, 2011 כפרות תתחילו לגבש דרישות כמו PTTים, עזרים/פאנלים חיצוניים וכו'. שבוע לפני לא יהיה מספיק זמן.ולמי שמחליף מחשב בקרוב- תחזיקו אותם לחד"ב! אני בעצמי כבר חסכתי שלושה. אה כן...ומקום. יגיע בהמשך רביבו תודה. אני לא מתחיל כלום לפני שיש לי מקום.
Tomer Oszlak פורסם פברואר 1, 2011 דיווח פורסם פברואר 1, 2011 אולי אוכל לתרום איזו עגלה עם 480 MB של RAM לתקופת החד"ב לא בטוח עדיין.
Or Netzer פורסם פברואר 1, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 1, 2011 תודה תומר. חברים, נא לשמור על השרשור הזה רק למקומות לא לציוד. הודעה נפרדת על ציוד תגיע בהמשך. כל עוד אין מקום , אני לא חושב על ציוד. ואין עדיין מקום, אף אחד לא שלח הצעה חוץ מאלעד ברנע (תודה). שום דבר לא אפילו קרוב להיות סגור. תציעו מקומות.\
Adam Waiser פורסם פברואר 2, 2011 דיווח פורסם פברואר 2, 2011 אם תרצו סוף סוף לעשות משהו קצת שונה ולבוא קצת לפריפריה אז אוכל לעזור בארגון של מקום + מקרן + ארוחות (תלוי במספר אנשים) + עוד כמה דברים נחמדים דברו איתי אם יש לכם אומץ :mrgreen:
אורח Yarden Salvi פורסם פברואר 2, 2011 דיווח פורסם פברואר 2, 2011 אם תרצו סוף סוף לעשות משהו קצת שונה ולבוא קצת לפריפריה אז אוכל לעזור בארגון של מקום + מקרן + ארוחות (תלוי במספר אנשים) + עוד כמה דברים נחמדיםדברו איתי אם יש לכם אומץ :mrgreen: אם באמת יש סיכוי לדבר הזה, אני בכיף מוכן לעזור בהקמה והפירוק ובכלל להגיע כמובן! הנוף באזור הזה עוצר נשימה, רק להגיע לראות זה שווה!