Ido Wachtel פורסם ינואר 28, 2011 דיווח פורסם ינואר 28, 2011 לכל המצפים, בפורום של PMDG פורסמו תמונות חוץ ראשונות של הNGX. ניתן לצפות בשירשור: http://forum.avsim.net/topic/325428-ext ... d-the-ngx/ נחמד לראות שהם הוסיפו את אופציית ה terrain, מאוד ריאליסטי
Gregory Verba פורסם ינואר 28, 2011 דיווח פורסם ינואר 28, 2011 לא צריך לבכות, צריך לשמוח ! הולך לצאת מטוס ענק. :wink:
Shoval Cohen פורסם ינואר 28, 2011 דיווח פורסם ינואר 28, 2011 נראה טוב, תודה על העדכון. נצל"ש עדכון: פורסמו ארבעה תמונות חדשות מהסימולטור החדש: www.microsoft.com/games/flight
dash-7 פורסם ינואר 29, 2011 דיווח פורסם ינואר 29, 2011 הNGX נראה כאחד המודלים הכי טובים שיצאו לסימולטור...מבחינת כל האפיונים...חיצוניות,מערכות,התנהגות....פשוט לא יאמן..
Dvir פורסם ינואר 29, 2011 דיווח פורסם ינואר 29, 2011 נראה טוב, תודה על העדכון.נצל"ש עדכון: פורסמו ארבעה תמונות חדשות מהסימולטור החדש: http://www.microsoft.com/games/flight לפי מה שאני הבנתי "הסימולטור" החדש של מייקרוסופט הולך להיות משחק ולא סימולטור. תקנו אותי אם אני טועה . ואני מת כבר שיצא ה 737 נראה מטוס אחד הטובים שיצא עד היום לסימולטור
Idan Traub פורסם ינואר 29, 2011 דיווח פורסם ינואר 29, 2011 מעניין אם הסימולטור/משחק החדש יתמוך בתוספים של האיקס. כי תאמת הם נראים ממש דומים. נראה כמו FSX שהשקיעו בו עוד כמה חודשי עבודה וליטוש על הגרפיקה ואוטוגן.
Tomer Oszlak פורסם ינואר 29, 2011 דיווח פורסם ינואר 29, 2011 מעניין אם הסימולטור/משחק החדש יתמוך בתוספים של האיקס. כי תאמת הם נראים ממש דומים. נראה כמו FSX שהשקיעו בו עוד כמה חודשי עבודה וליטוש על הגרפיקה ואוטוגן. המחשב שנצטרך להריץ בשביל זה יעלה כמה עשרות אלפים
David Bendavid פורסם ינואר 30, 2011 דיווח פורסם ינואר 30, 2011 לאו דווקא, אני דווקא מקווה שמיקרוסופט ילמדו לקח וישפרו את המנוע שיעבוד גם על מחשבים נורמאליים.
Etai Charit פורסם פברואר 4, 2011 דיווח פורסם פברואר 4, 2011 ממש מירוץ חימוש. לדעתי בואינג משפרת באופן מתמיד את ה-737, כתגובה PMDG מדביקים את הפער, תוך כדי כך בואינג מוציאים עוד דגם פרטי ספציפי עם עוד טכנולוגיה חדישה, ו-PMDG מדביקים את הפער... כשבואינג יחדלו את פס הייצור של ה-737, אי שם עוד 15 שנה, PMDG יפרסמו את NGX. סתם מלכלך, פשוט מדהים. ה-TERR מושך את העין מאוד.
Almog Atar פורסם פברואר 4, 2011 דיווח פורסם פברואר 4, 2011 ממש מירוץ חימוש.לדעתי בואינג משפרת באופן מתמיד את ה-737, כתגובה PMDG מדביקים את הפער, תוך כדי כך בואינג מוציאים עוד דגם פרטי ספציפי עם עוד טכנולוגיה חדישה, ו-PMDG מדביקים את הפער... כשבואינג יחדלו את פס הייצור של ה-737, אי שם עוד 15 שנה, PMDG יפרסמו את NGX. סתם מלכלך, פשוט מדהים. ה-TERR מושך את העין מאוד. אולי הנכדים שלנו ייזכו להטיס אותו :mrgreen: