e_dor פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 אהלן חברייה ! מחר בבוקר (7:55 AM) אני עולה על טיסת ארקיע 841 לאילת. במה אני חמוש ? - פוג'י S5000 שלא אכזבה אותי בכלל בנתב"ג, להפך. - 757-200 BAZ. - 336 תמונות בערך (פטנט שמכפיל את המספר תמונות שלי, מורידים 10 ספייר כדי שלא יהיו בעיות ... זהו !) - לצערי נגמר לי במלאי הרונן אקשטיין אז כנראה שהוא לא יהיה שם - קוקפיט ? אני אופטימי. אני חוזר ביום שבת ב-22:15 (מועד המראה) ב-ATR72 (אני מהמר על AVW, חח) לנתב"ג גם כן. כמובן שאשתף בתמונות סופ"ש שקט ונעים לכולם ואל תספימו כשלא אהיה ! *אני לא הולך לישון ממש עכשיו אבל אני הולך לישון יחסית מוקדם אז פירסמתי את זה עכשיו שאוכל להגיב אחרי כן * ותודה לכל מי שמגיב פה :wink: אני לא אגיב אחד-אחד
רפאל פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 תנה דור אל תישכח לצלם את סאן דור בדרך EBI EBO חחח.
Almog Atar פורסם אוגוסט 11, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 11, 2004 תהנה דור ! [quote name=> רפאל מנצור EBI EBO חחח. רפאל EBI הוא של ישראייר לא של סאן דור לסאן דור יש את EBO ואת EBY
e_dor פורסם אוגוסט 14, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 14, 2004 היי חבר'ה ! חזרתי מאילת. היה ממש כיף וצילמתי המון ! מחר או מחרתיים אני אשים פה את התמונות. כמה הודעות יש לי לקרוא עכשיו :roll: נ.ב - יש תמונות נחמדות ביותר - בלילה לא משהו אבל הרוב סבבה ! - באמת טסתי ב-AVW כמו שניחשתי !!