Ohad Shalev פורסם ינואר 31, 2011 דיווח פורסם ינואר 31, 2011 שלום רב לכולם, כאמור בכותרת - ביום רביעי בין השעות 2100 - 2230 יעלה פיקוח ת"א. במהלך המשמרת ביום רביעי אנו נפקח בסימן "בעל הבית השתגע". מה זה אומר? אנו נתרגל את כל ההליכים שבאופן יום-יומי לא בשימוש. יציאות על SOLIN, כניסות לב"ג מצפון, נחיתות על 03\21, גישות VOR\DME12, חדירות עננים בר"פ, VOR\DME באילת, GCA\TACAN לטייסי הצבאיים שבנינו וכו' וכו' מושגחים בפריפריה (מחוץ ל-TMA) מוזמנים לשלוח בקשות השגחה בפרטי - כל הקודם זוכה, שאר הבקרים\פקחים מוזמנים לעלות ולאייש את העמדות - אני מקווה שתבואו להתאמן. בברכה,
David Bendavid פורסם ינואר 31, 2011 דיווח פורסם ינואר 31, 2011 אש עליך אוהד אני מממש ממש מקווה שיצא לי להגיע ! תודה רבה !!!
Tomer Oszlak פורסם ינואר 31, 2011 דיווח פורסם ינואר 31, 2011 גישות ל ב"ג מצפפון ו SOLIN לא בשימוש? כל ה3-5 ימים האלה זה היה הדרך היחידה לצאת ולהיכנס לארץ בגלל המערכת שיש כאן
אורח Yarden Salvi פורסם ינואר 31, 2011 דיווח פורסם ינואר 31, 2011 אין מצב GCA!! אבלסון בזמנו תרגל איתי את זה בהרקולס - פשוט פסגת ההנאה בגישה! כרגע אין סיכוי שאני לא מגיע! אוהד שריין לי GCA ברמת דוד!
Adam Waiser פורסם ינואר 31, 2011 דיווח פורסם ינואר 31, 2011 אני כרגע בלרנקה עם מטוס של ANDRAS אולי אדחה את החזרה לרביעי כדי להינות מהפיקוח המשוגע בכל מקרה תודה על היוזמה ואשתדל לפנות זמן ולהגיע
Amir Gluzman פורסם ינואר 31, 2011 דיווח פורסם ינואר 31, 2011 תודה רבה אוהד! נשמע מדהים,אני ובדק נגיע!!!
Or Bahtari פורסם פברואר 1, 2011 דיווח פורסם פברואר 1, 2011 למה מחוץ ל-TMA?? סתם בצחוק,אוהד רעיון מעולה,כל הכבוד על היוזמה!!
Liaz Kamper פורסם פברואר 1, 2011 דיווח פורסם פברואר 1, 2011 יוזמה מעולה, אוהד. מקווה שייצא לי להתפנק על חדירת עננים בר"פ. אני יודע, גם לי זה נשמע מוזר
Lior Avinoam פורסם פברואר 1, 2011 דיווח פורסם פברואר 1, 2011 תודה רבה! הרגע סיימתי טיסה מחיפה לרודוס עם הבוננזה, כניראה שאני אחזור איתה ביום רביעי
maor949 פורסם פברואר 1, 2011 דיווח פורסם פברואר 1, 2011 ללללללללאאאאא ! דווקא כשהסימולטור שלי לא פועל אני מפרמט היום ולא אכפת לי מה! :evilbat:
Ittai Arnon פורסם פברואר 2, 2011 דיווח פורסם פברואר 2, 2011 שלום רב לכולם,כאמור בכותרת - ביום רביעי בין השעות 2100 - 2230 יעלה פיקוח ת"א. במהלך המשמרת ביום רביעי אנו נפקח בסימן "בעל הבית השתגע". מה זה אומר? אנו נתרגל את כל ההליכים שבאופן יום-יומי לא בשימוש. יציאות על SOLIN, כניסות לב"ג מצפון, נחיתות על 03\21, גישות VOR\DME12, חדירות עננים בר"פ, VOR\DME באילת, GCA\TACAN לטייסי הצבאיים שבנינו וכו' וכו' מושגחים בפריפריה (מחוץ ל-TMA) מוזמנים לשלוח בקשות השגחה בפרטי - כל הקודם זוכה, שאר הבקרים\פקחים מוזמנים לעלות ולאייש את העמדות - אני מקווה שתבואו להתאמן. בברכה, אהבתי את הרעיון, אולי אבוא לפקח או לטוס
Ohad Shalev פורסם פברואר 2, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 2, 2011 כמו-כן כולם שימו לב... טרמינל 3 נסגר!! כלל הטיסות מתבקשות להתחבר באפרונים הישנים (J\L\... כלל המטוסים שיתחברו מטרמינל 3 למרות הסגירה - צפו לשביתת עובדים בקלירנסים, עיקוב של 10 דק' מקריאה ועדיפות משנית בהסעות :-)
שגי×�_×™× ×�×™ פורסם פברואר 2, 2011 דיווח פורסם פברואר 2, 2011 היה אחלה ערב רק חבל שבסוף כולם עושים הקפות בהרצליה... כמו תמיד... רק אותי מכריחים להנחית 744 על 03
Tomer Oszlak פורסם פברואר 2, 2011 דיווח פורסם פברואר 2, 2011 אני עכשיו עולה לאימונים עם ה T7 מצפה לנחיתה על 03/21
Noy Farhi פורסם פברואר 2, 2011 דיווח פורסם פברואר 2, 2011 היה אחלה ערברק אותי מכריחים להנחית 744 על 03 לא זכור לי שעברת את סבב הביקורות שלי ושל בוקי שאתה מרשה לעצמך לבצע את זה לא צריך להכריח אותך לעשות נחיתה על 03... להפך אתה אפילו צריך להנות מזה כי הרבה יותר כיף מאשר לטוס הכל LNAV\VNAV ובסוף גם לעשות ILS. אגב אוהד מדוע הטרמינל סגור?
Or Netzer פורסם פברואר 2, 2011 דיווח פורסם פברואר 2, 2011 היה אחלה ערברק חבל שבסוף כולם עושים הקפות בהרצליה... כמו תמיד... רק אותי מכריחים להנחית 744 על 03 תתפלא כולם המריאו מ03... אתה היחיד שנחתת .. זה הכל ... ואל תגיד שלא היה כיף
Noy Farhi פורסם פברואר 2, 2011 דיווח פורסם פברואר 2, 2011 "ואל תגיד שלא היה כיף" איך אפשר לעשות נחיתה על 03 עם ה747 ולהגיד שלא היה כיף? אימונים עם 744 על מסלול 03 זה ברגיל :oops:
Amir Gluzman פורסם פברואר 2, 2011 דיווח פורסם פברואר 2, 2011 שיט פספתי את הפיקוח אני לא מאמין ת"א עדיין מחובר.
Ohad Shalev פורסם פברואר 2, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 2, 2011 ירדתי... היה דיי מאכזב... שעתיים פיקוח ואני יכול לספור על שתי ידיים כמה תנועות היו לי (האמממ 9)... מסתבר שלא מספיק להודיע יומיים מראש... חבל, כי יש פה אנשים שטענו כי פיקוח זה הבעיה שאנשים לא עולים לטוס - אז מספקים פיקוח ואנשים עדיין לא עולים לטוס... שבוע אחר שבוע אני עולה ת"א, מודיע לפחות 24 שעות מראש וכבר שבועיים רצוף אני מתאכזב מכמות התנועה. משהו שאני עושה פה לא בסדר? אולי זה בגלל שאני מתחרה באח הגדול? ככל הנראה כן... חבל... רק בבקשה, שלא יגיעו הצדקנים ויבכו אח"כ שחסר פיקוח - לכל מטבע יש שני צדדים. בכל מקרה תודה לכל מי שהגיע לטוס! שבוע הבא באותו המקום באותה השעה, מי שרוצה לבוא מוזמן - מי שלא בעיה שלו :wink:
Tomer Oszlak פורסם פברואר 2, 2011 דיווח פורסם פברואר 2, 2011 לצערי פיספסתי את הפיקוח אבל עדיין להנחית T7 על 03 זה אחד הדברים. לצערי לא ראיתי את 03 עד די מאוחר בפינל אז הגעתי טיפה גבוה ומהיר מידיד אז הנחיתה הייתה קופצנית ועצירה בסוף המסלול( AUTOBRAKES על 4)
Or Netzer פורסם פברואר 3, 2011 דיווח פורסם פברואר 3, 2011 ירדתי... היה דיי מאכזב... שעתיים פיקוח ואני יכול לספור על שתי ידיים כמה תנועות היו לי (האמממ 9)...מסתבר שלא מספיק להודיע יומיים מראש... חבל, כי יש פה אנשים שטענו כי פיקוח זה הבעיה שאנשים לא עולים לטוס - אז מספקים פיקוח ואנשים עדיין לא עולים לטוס... שבוע אחר שבוע אני עולה ת"א, מודיע לפחות 24 שעות מראש וכבר שבועיים רצוף אני מתאכזב מכמות התנועה. משהו שאני עושה פה לא בסדר? אולי זה בגלל שאני מתחרה באח הגדול? ככל הנראה כן... חבל... רק בבקשה, שלא יגיעו הצדקנים ויבכו אח"כ שחסר פיקוח - לכל מטבע יש שני צדדים. בכל מקרה תודה לכל מי שהגיע לטוס! שבוע הבא באותו המקום באותה השעה, מי שרוצה לבוא מוזמן - מי שלא בעיה שלו :wink: פשוט.. כנ"ל.
Adam Waiser פורסם פברואר 3, 2011 דיווח פורסם פברואר 3, 2011 ירדתי... היה דיי מאכזב... שעתיים פיקוח ואני יכול לספור על שתי ידיים כמה תנועות היו לי (האמממ 9)...מסתבר שלא מספיק להודיע יומיים מראש... חבל, כי יש פה אנשים שטענו כי פיקוח זה הבעיה שאנשים לא עולים לטוס - אז מספקים פיקוח ואנשים עדיין לא עולים לטוס... שבוע אחר שבוע אני עולה ת"א, מודיע לפחות 24 שעות מראש וכבר שבועיים רצוף אני מתאכזב מכמות התנועה. משהו שאני עושה פה לא בסדר? אולי זה בגלל שאני מתחרה באח הגדול? ככל הנראה כן... חבל... רק בבקשה, שלא יגיעו הצדקנים ויבכו אח"כ שחסר פיקוח - לכל מטבע יש שני צדדים. בכל מקרה תודה לכל מי שהגיע לטוס! שבוע הבא באותו המקום באותה השעה, מי שרוצה לבוא מוזמן - מי שלא בעיה שלו :wink: מתנצל מראש תכננתי להגיע עם ה206 של אנדרס מלרנקה ואפילו נסעתי כמו משוגע בחזרה מהעבודה כדי להמריא בזמן בשביל לנחות עם הפיקוח אבל... האישה הילדה ומטלות הבית ניצחו שוב בקרב על הזמן הפנוי והנה עוד חלום על טיסה שהתנפץ באחת. בהזדמנות זו אני גם מתנצל בפני משתמשי אנדרס שאולי מחכים לAMD שיחזור לבן גוריון מקווה שזה יקרה בקרוב. תודה על ההבנה ועל הפיקוח הנהדר שפספסתי מקווה להצליח להגיע בשבוע הבא