עבור לתוכן
Ohad Shalev

פיקוח ת"א, רביעי 2.2.11: 2100 - 2230, בסימן "בעל הבית השתגע"

Recommended Posts

פורסם

שלום רב לכולם,

כאמור בכותרת - ביום רביעי בין השעות 2100 - 2230 יעלה פיקוח ת"א.

במהלך המשמרת ביום רביעי אנו נפקח בסימן "בעל הבית השתגע".

מה זה אומר? אנו נתרגל את כל ההליכים שבאופן יום-יומי לא בשימוש.

יציאות על SOLIN, כניסות לב"ג מצפון, נחיתות על 03\21, גישות VOR\DME12, חדירות עננים בר"פ, VOR\DME באילת, GCA\TACAN לטייסי הצבאיים שבנינו וכו' וכו'

מושגחים בפריפריה (מחוץ ל-TMA) מוזמנים לשלוח בקשות השגחה בפרטי - כל הקודם זוכה, שאר הבקרים\פקחים מוזמנים לעלות ולאייש את העמדות - אני מקווה שתבואו להתאמן.

בברכה, :lol:

אורח Yarden Salvi
פורסם

אין מצב GCA!!

אבלסון בזמנו תרגל איתי את זה בהרקולס - פשוט פסגת ההנאה בגישה!

כרגע אין סיכוי שאני לא מגיע!

אוהד שריין לי GCA ברמת דוד! :)

פורסם

אני כרגע בלרנקה עם מטוס של ANDRAS אולי אדחה את החזרה לרביעי כדי להינות מהפיקוח המשוגע

בכל מקרה תודה על היוזמה ואשתדל לפנות זמן ולהגיע 8)

פורסם
שלום רב לכולם,

כאמור בכותרת - ביום רביעי בין השעות 2100 - 2230 יעלה פיקוח ת"א.

במהלך המשמרת ביום רביעי אנו נפקח בסימן "בעל הבית השתגע".

מה זה אומר? אנו נתרגל את כל ההליכים שבאופן יום-יומי לא בשימוש.

יציאות על SOLIN, כניסות לב"ג מצפון, נחיתות על 03\21, גישות VOR\DME12, חדירות עננים בר"פ, VOR\DME באילת, GCA\TACAN לטייסי הצבאיים שבנינו וכו' וכו'

מושגחים בפריפריה (מחוץ ל-TMA) מוזמנים לשלוח בקשות השגחה בפרטי - כל הקודם זוכה, שאר הבקרים\פקחים מוזמנים לעלות ולאייש את העמדות - אני מקווה שתבואו להתאמן.

בברכה, :lol:

אהבתי את הרעיון, אולי אבוא לפקח :lol: או לטוס :lol:

פורסם

כמו-כן כולם שימו לב...

טרמינל 3 נסגר!! כלל הטיסות מתבקשות להתחבר באפרונים הישנים (J\L\B)... כלל המטוסים שיתחברו מטרמינל 3 למרות הסגירה - צפו לשביתת עובדים בקלירנסים, עיקוב של 10 דק' מקריאה ועדיפות משנית בהסעות :-)

פורסם
היה אחלה ערב

רק אותי מכריחים להנחית 744 על 03

לא זכור לי שעברת את סבב הביקורות שלי ושל בוקי שאתה מרשה לעצמך לבצע את זה :D

לא צריך להכריח אותך לעשות נחיתה על 03... להפך אתה אפילו צריך להנות מזה כי הרבה יותר כיף מאשר לטוס הכל

LNAV\VNAV ובסוף גם לעשות ILS.

אגב אוהד מדוע הטרמינל סגור?

פורסם
היה אחלה ערב

רק חבל שבסוף כולם עושים הקפות בהרצליה... כמו תמיד... רק אותי מכריחים להנחית 744 על 03

תתפלא כולם המריאו מ03... ;)

אתה היחיד שנחתת .. זה הכל ...

ואל תגיד שלא היה כיף

פורסם

ירדתי... היה דיי מאכזב... שעתיים פיקוח ואני יכול לספור על שתי ידיים כמה תנועות היו לי (האמממ 9)...

מסתבר שלא מספיק להודיע יומיים מראש...

חבל, כי יש פה אנשים שטענו כי פיקוח זה הבעיה שאנשים לא עולים לטוס - אז מספקים פיקוח ואנשים עדיין לא עולים לטוס... שבוע אחר שבוע אני עולה ת"א, מודיע לפחות 24 שעות מראש וכבר שבועיים רצוף אני מתאכזב מכמות התנועה.

משהו שאני עושה פה לא בסדר? אולי זה בגלל שאני מתחרה באח הגדול? ככל הנראה כן...

חבל... רק בבקשה, שלא יגיעו הצדקנים ויבכו אח"כ שחסר פיקוח - לכל מטבע יש שני צדדים.

בכל מקרה תודה לכל מי שהגיע לטוס!

שבוע הבא באותו המקום באותה השעה, מי שרוצה לבוא מוזמן - מי שלא בעיה שלו :wink:

פורסם

לצערי פיספסתי את הפיקוח אבל עדיין להנחית T7 על 03 זה אחד הדברים.

לצערי לא ראיתי את 03 עד די מאוחר בפינל אז הגעתי טיפה גבוה ומהיר מידיד אז הנחיתה הייתה קופצנית ועצירה בסוף המסלול( AUTOBRAKES על 4)

פורסם
ירדתי... היה דיי מאכזב... שעתיים פיקוח ואני יכול לספור על שתי ידיים כמה תנועות היו לי (האמממ 9)...

חבל, כי יש פה אנשים שטענו כי פיקוח זה הבעיה שאנשים לא עולים לטוס - אז מספקים פיקוח ואנשים עדיין לא עולים לטוס... שבוע אחר שבוע אני עולה ת"א, מודיע לפחות 24 שעות מראש וכבר שבועיים רצוף אני מתאכזב מכמות התנועה.

חבל... רק בבקשה, שלא יגיעו הצדקנים ויבכו אח"כ שחסר פיקוח - לכל מטבע יש שני צדדים.

פשוט.. כנ"ל.

פורסם

מתנצל מראש

תכננתי להגיע עם ה206 של אנדרס מלרנקה ואפילו נסעתי כמו משוגע בחזרה מהעבודה כדי להמריא בזמן בשביל לנחות עם הפיקוח

אבל... האישה הילדה ומטלות הבית ניצחו שוב בקרב על הזמן הפנוי והנה עוד חלום על טיסה שהתנפץ באחת.

בהזדמנות זו אני גם מתנצל בפני משתמשי אנדרס שאולי מחכים לAMD שיחזור לבן גוריון מקווה שזה יקרה בקרוב.

תודה על ההבנה ועל הפיקוח הנהדר שפספסתי

מקווה להצליח להגיע בשבוע הבא

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...