עבור לתוכן
Or Netzer

* שרת הTeam Speak החדש של חטיבת VATIL *

Recommended Posts

פורסם

logo_phpBB.gif

שלום חברים יקרים

צוות החטיבה שמח וגאה להציג בפניכם את שרת הTeam Speak החדש של החטיבה למשתמשים רשומים חברי VATIL ובכללם חברי IFS, אלעל וירטואל ו חיל האויר הוירטואלי.

מספר דגשים:

• 1. לפני הכל - יש צורך להתקין את ה-TS 3 מהכתובת:
http://www.teamspeak.com/?page=downloads
2. כניסה ראשונית מלאה לשרת מאופשרת רק למשתמש רשום וחוקי בפורום (אחר באישור פרטני ע"פ החלטות מנהל החטיבה).
3. לינק לכניסה ראשונית נמצא בפרופיל כל משתמש. ניתן להגיע ללינק דרך ---> הגדרות -> פרופיל -> לינק לחיבור לשרת הTS. בלינק זה יש להשתמש אך ורק בכניסה הראשונית בפעם הראשונה, לא בכל כניסה מחדש! - *הפרוצדורה זו הינה ראשונה והיא על מנת לקבל הרשאות "חבר חטיבה" לTS כדי שתתקבל יכולת דיבור ותנועה ב-TS.
4.הלינקים מתעדכנים על בסיס יומי למשתמשים חוקיים, אם אתם לא רואים את הלינק היום - חכו 24 שעות והוא יופיע בפרופיל אשר מופיע בסעיף 1.
5.נושאים פרטניים של תקלות וכו' לפנות אישית אל VATIL9 במייל VATIL9(at)vatil.org.il ולא להציף את הפורום בהודעות של לא עובד לי וכו'
6. אין לשנות את הלינק שמופיע בפרופיל!
7. כניסה: על מנת להיכנס דרך הכתובת יש צורך להעתיק אותה לדפדפן.
8. שרת ה-TS של IFS ינעל החל מהרגע - בעוד חמישה ימים הוא יסגר לאלתר - השרת היחיד של חטיבת VATIL הינו החדש.
9. יש לזכור כי השרת הוא של החטיבה וחוקי הפורום וחוקי VATSIM והפורום חלים על שרת זה.
10. השרת נועד בשביל כל חברי החטיבה, נא לשמור על דיבור נקי , ויחסי רעות וכבוד אחד כלפי השני : אנחנו נראה בחומרה כל ריב וכל פגיעה מיותרת בזכויות ובכבודם של אחרים , יש לזכור שכל אחד מאיתנו מייצג את החטיבה, וכל אווירה לא נעימה יכולה להרחיק אנשים חדשים מצד אחד ואתכם (ע"פ חוקי החטיבה והפורום) מצד שני.
11. לאנשים המעוניינים שהפרופיל שלהם יעבוד במחשב נוסף או לאלו שמתכוונים לפרמט את המחשב הסעיף הזה בשבילכם - טרם הפרמוט תייצאו את הזהות דרך מסך זהויות (CTRL-I, לחיצה על הזהות הרצויה לייצוא ו- EXPORT). לאחר התקנת ה-TS מחדש תייבאו את הזהות הנ"ל באותו המסך לחיצה עם IMPORT - דבר זה ישמור את כלל הרשאותיכם ל-TS.

הסיבה שהיחידים המורשים לדבר ולנוע ב-TS הם חברים רשומים הינה כדי למנוע הטרדות שהיו בעבר ומקרים לא נעימים.

השרת הוא שלנו, ואנחנו רוצים את טובת חברינו , מקום נעים לכולם לעבוד ולהיות בו.

שתהיה לכולם שיחה נעימה

תהנו מהשרת.

צוות החטיבה.

פורסם

שימו לב.

בעניין משתמשים מפריעים ניתן ללחוץ קליק ימני על המשתמש וללחוץ "make a complaint" = הגשת תלונה.

לא אמורים להיות כאלה , כולם חברי חטיבה, ומתנהגים למופת ומקבלים את כולם בסבר פנים יפות.. נכון :?: :!:

פורסם

שמתי את הקישור של ה TS בדפדפן ואכן הTS נפתח, הוספתי את השרת ל Bookmark והצלחתי להתחבר לשרת אך אני מתחבר כאורח משום מה ואין לי יכולת לעבור חדרים, יש למישהו רעיון מה לא עשיתי כמו שצריך?

פורסם

שלום רב לכלל חברי החטיבה.

בהמשך לפתיחת ה-TS החדש של החטיבה, אני שמח להודיע על שינוי כתובת ה-TS מכתובת האייפי שהייתה לכתובת שמצייגת את החטיבה, הכתובת הינה: ts.vatil.org.il - אתם מוזמנים להתחיל להשתמש בה.

הודעה נוספת - ביום חמישי הקרוב (ה-17.02.11) בשעה 23:59, יושבת השרת למשך שעה וחצי עד שעתיים לצורך עדכון גירסאת שרת ה-TS לגרסא חדשה יותר. מבחינתך המשתמש היום-יומי ב-TS העדכון הנ"ל הינו שקוף, למעט סגירת ה-TS לשעתיים במהלך ביצוע העדכון.

היכרותכם והיערכותכם.

בברכה,

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...