עבור לתוכן
Or Netzer

מחר יום שישי ה13

Recommended Posts

פורסם

כולם מוזמנים לטיסה אני פותח מגדל בין השעות 6 בערב עד מתי שתפסק התנועה (בתקווה ב12 בלילה)

כולם פקחים וטייסים כאחד מוזמנים להצטרף אליי.. להראות שאנחנו לא מאמינים :lol:

פורסם

אני יודע שיש אמונה בזה שיום שישי ה13 הוא יום מפחיד אבל מה הסיבה? :roll:

נראה לי שזה קשור לרצף של אירועים בתאריך הזה...או שלא :wink:

אשמח אם תזכיר לי

פורסם

תסתכל באתר MSN --> http://www.msn.co.il - יש שם כתבה על מדינות שונות ודתות שונות והיחס שלהם כלפי יום שישי וכלפי 13 וגם כלפי יום שישי ה-13...דווקא מעניין...

ואל תשכחו אנשים - ביהדות 13 זה מזל טוב! (נכון, אלמוג? :lol: )

פורסם

ידידה שלי סיפרה לי שצריך ב-12 בלילה לכבות את האור, לעמוד מול המראה בחדר לבד בחושך, ולהגיד בקול: "Marry, I want your baby"

ככה 3 פעמים-ואז תראו רוח רפאים במראה :lol:

שווה לנסות :lol:

פורסם
ידידה שלי סיפרה לי שצריך ב-12 בלילה לכבות את האור, לעמוד מול המראה בחדר לבד בחושך, ולהגיד בקול: "Marry, I want your baby"

היא כוסית?

תעברו לנושא המקורי!! הפיקוח חח

פורסם

מחר אני חוזר מגרמניה.... אולי זה לא רעיון כ"כ טוב חח.

וגם היום בערב, עכשיו למעשה, פתאום התחילה סופה שלא ראיתי הרבה זמן. ברקים ורעמים-פשוט מטורף! הטמפרטורה צנחה מ28 מעלות ל16! בזמן קצר מאוד!

הסיבה לזה כמובן לא קשורה ליום שישי ה13, אלא לסוף שבוע של אמצע אוגוסט. באירופה במזג אויר משתנה באופן קיצוני בתאריכים האלה.

פורסם
מחר אני חוזר מגרמניה.... אולי זה לא רעיון כ"כ טוב חח.

וגם היום בערב, עכשיו למעשה, פתאום התחילה סופה שלא ראיתי הרבה זמן. ברקים ורעמים-פשוט מטורף! הטמפרטורה צנחה מ28 מעלות ל16! בזמן קצר מאוד!

הסיבה לזה כמובן לא קשורה ליום שישי ה13, אלא לסוף שבוע של אמצע אוגוסט. באירופה במזג אויר משתנה באופן קיצוני בתאריכים האלה.

גם אבא שלי חוזר מחר ממינכן...

פורסם

היא כוסית?

תעברו לנושא המקורי!! הפיקוח חח

:lol::lol::lol:

פורסם
אני עולה הרצליה/שדה דוב תלוי :wink: או שאני יתפוס לאור את המגדל כי מזמן לא עליתי בן גוריון :lol::D

אלמוג תזכור מה עשיתי לך באירוע :wink:

ורשמתי בוקינג.. דיר בלאק

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...