daniella פורסם אוגוסט 12, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2004 שלום לכולם! אני חדשה בפורום זה, וכפי ששמתי לב אני הבת היחידה בפורם ובחטיבה. אני מאוד מתעניינת בתעופה, ומבינה בנושא. אני רוצה ללמוד לטוס ולהתקדם לטיסה לרשת אשמח לקבל עזרה בלימודי הטיסה ובכלל כל הודעות יתקבלו בברכה.. תודה רבה לכולכם דניאלה
moti פורסם אוגוסט 12, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2004 ברוכה הבאה דניאלה! לכל מי ששואל ותוהה-היא הגיעה דרכי לפורום- הילדה מבינה ויודעת תעופה ככה שאל תזלזלו. היא תצטרך קצת עזרה בלימודי הטיסה שלה כי היא לא ממש מתמצאת בפלייט סימולטור...אני יעזור לה, אבל כפי שאתם יודעים אני רק עושה הקפות ברשת ככה שהיא תצטרך מישהו יותר מנוסה ממני.
×�פיק פורסם אוגוסט 12, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2004 אני חושב ששמעתי במפגש באלעל מישהו מציע פרס לבת הראשונה שיביאו לחטיבה! אני מציע לשלוח את מי שהיא אותה (זה אתה אולי) לחופשה באילת. בכל מקרה ממש ממש אדיר שיש בת בחטיבה. נשמח לעזור לך בכל נושא שתרצי. נקווה שאת פותחת דרך לעוד בנות שיבואו הנה!
Itai Ganor פורסם אוגוסט 12, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2004 ואו אני מופתע! בת ראשונה בחטיבה! תהני כמה שאת יכולה דניאלה נחמד לראות שיש בנות שמתעייניות בסימולטור!!
Harry Potter פורסם אוגוסט 12, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2004 שלום דניאלה! ברוכה הבאה!!! את מוזמנת בחום להירשם לביה"ס לטיסה של "עיט תעופה" www.ait-air.co.nr
Or Netzer פורסם אוגוסט 12, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2004 שלום דניאלה וברוכה הבאה! (סוף סוף אישה פה!) את מוזמנת לצור קשר איתי 261112208 או מסנג'ר NETZER400@HOTMAIL.COM אני יכול ללמד אותך באופן פרטי מא' ועד ת' כל הקשור לטיסה... את לא חייבת בלי שום קשר אם יש שאלות אני פה לעזור בכל דבר בקשר לטיסה אגב בחטיבה את יחידה במינך (תרתי משמע! ) אבל בעולם ראיתי טייסת אחת כבר מהולנד
Itamar Koren פורסם אוגוסט 12, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2004 היי דניאלה ברוכה הבאה סוף סוף יש לנו בחורה בחטיבה אם תצטרכי עזרה תוכלי לפנות אליי :wink:
shir פורסם אוגוסט 12, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2004 שלום דניאלה, משעמם לך? צריכה עזרה דחוף בטיסה ברשת? אנחנו כאן בשבילך! (נשמע כמו איזה פרסומת לחברת ביטוח) מסנג'ר: yoavk1@urim.org.il כל שאלה ובעיה מוזמנת ליצור קשר
OmriSoudry פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 זה יגאל שילון, נכון? :shock: סתם, שלום דניאלה ברוכה הבאה לחטיבה..עכשיו בואו נעשה מבצע "חבר מביא חבר" או "חברה מביאה חברה" אפילו יותר טוב !! אני ממליץ לך ליצור חשבון מסנג'ר כדי לשמור על קשר עם האנשים בחטיבה, מאחר ולרוב האנשים כאן יש מסנג'ר.
Avshalom פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 ברוכה הבאה לחטיבה שלנו, אני יוכל לעזור לך, כל הפרטים נמצאים בפרופיל שלי
Ido Rosenthal פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 איזה רוח התנדבות כל הכבוד !!! (יכול להיות שזה בגלל שהיא בחורה ?? :roll: )
hagay פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 (יכול להיות שזה בגלל שהיא בחורה ?? :roll: ) אם העזרה שהחברה כאן נותנים אחד לשני, אני בטוח שזו לא הסיבה.
Or Netzer פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 אם זה בגלל שהיא אישה זה בגלל שאנחנו רוצים להוסיף לרזומה של החטיבה ואני תמיד שמח לעזור... לא אחרת חוץ מזה יש לי חברה :oops:
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 בשם ההנהלה וצוות העובדים - ברוכה הבאה לחטיבה ובהצלחה בהמשך!
zvi rodes פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 דניאלה ידידתי,לכבוד לנו שהחלטת להצטרף לשורותינו,תגלי אצלנו אוסף חברים בכל הגילאים אשר דבר אחד מקשר את כולנו ,אהבת התעופה ,עמידה באתגרים חדשים והרצון הרב לעזור בכל עת,לבסוף ,ברצוני לאחל לך מזל טוב לרגל קבלת רשיון הטיס שלך ,את מוזמנת לכוס קפה,(הקפה עלי),XB70 נחיתות בטוחות וטיסות באמת בכייף,להשמע ברשת 4X-ZVI
×�פיק פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 לבסוף ,ברצוני לאחל לך מזל טוב לרגל קבלת רשיון הטיס שלך ,-ZVI פיספסתי משהו? אתה מדבר בצחוק? או שבאמת יש לה רישיו טיס במציאות?
yuval_el פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 לבסוף ,ברצוני לאחל לך מזל טוב לרגל קבלת רשיון הטיס שלך ,-ZVI פיספסתי משהו? אתה מדבר בצחוק? או שבאמת יש לה רישיו טיס במציאות? צבי, אתה בטוח שלא התבלבת עם עוד דניאלה מפורום תפוז? או שזו אותה אחת... בכל מקרה, ברוכה הבאה!
zvi rodes פורסם אוגוסט 13, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 13, 2004 לכל המתלהבים והסקרנים,דניאלה או בשמה (בפורום תעופה קלה ) XB70 ,יש בהחלט מה ללמוד ממנה בכל הקשור לשאלות הנוגעות בתחום התאורטי והיא יודעת המון,אם היא תרצה אז היא תכתוב גם למה.
ely129 פורסם אוגוסט 14, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2004 קודם כול דניאלה ברוכה הבאה בצל אוהלנו הוירטואלי... אני לא אציע את שרותי כדי להכניס אותך לעולם הטיסה הוירטואלי.. המחשב שלי לא יכול לטוס יותר אז אני מקורקע זמנית.. יצא לי לטוס עם נשים גם בפיקוח וגם כטייסות ברחבי העולם ולכן בשבילי את כמו כול אחד אחר פה (ומהיום אחרות פה) המון בהצלחה וכשהמחשב שלי יחזור לתפקד.. (מחשב חדש) נתראה בשמיים.. רק שאלה אחת ברשותך.. חלק טוענים שאת אווירונאוטית, או טייסת במציאות.. האם תוכלי לישר הדורים עמנו.. שבמקרה נראה אותך על הטיסה הבאה לחלל ונגיד לא ידענו... תודה שגיא