Liav Nefesh פורסם אוגוסט 14, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2004 איזה מגניב לראות את כל החטיבה נדלקת בגלל בחורה אחת :wink: חבל שהקבלת פנים הזו לא מופיע תמיד ד"א ברוכה הבאה!
Harry Potter פורסם אוגוסט 14, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2004 ליאב, אנו, החברה בחטיבה, שמחים לכל טייס חדש שמגיע. לראות בחורה בחטיבה זה משהו בלתי שגרתי. לכן, אני מניח, התגובות הן כפי שהן. אגב, ליאב, צור איתי קשר במסנג'ר (פרטים בחתימה). ברצוני לדבר איתך.
~Y*o*S~ פורסם אוגוסט 14, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 14, 2004 ברוכה הבאה לחטיבה דניאלה..בהצלחה בהמשך תיצרי קשר הפרטים בפרופיל.. :wink:
daniella פורסם אוגוסט 15, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 15, 2004 תודה לכולכם על קבלת פנים זו! זה מאוד מחמיא לי.. מצטערת שאני עונה ככה לכולם, ולא לכל אחד בפרטיות! אני אענה..ותודה רבה רבה על העזרה! אז שיהיה לכולם יום טוב! אני-דניאלה! ולא אני עדיין לא דניאלה מהאווירוניקה (אני לא בת 37...)
e_dor פורסם אוגוסט 15, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2004 ברוכה הבאה ! מקווה שתלמדי יותר מהר משלי לוקח אם תצטרכי משהו, צרי קשר: e_dor@walla.co.il בהצלחה :wink:
Or Netzer פורסם אוגוסט 15, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 15, 2004 ברוכה הבאה !מקווה שתלמדי יותר מהר משלי לוקח אם תצטרכי משהו, צרי קשר: e_dor@walla.co.il בהצלחה :wink: דור אצלך זה בן אדם אחד מלמד. אצלה חטיבה שלמה מוכנה חחחחח :wink:
Eliran-VFS1 פורסם אוגוסט 16, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2004 קצת באיחור... דניאלה, ברוכה הבא לחטיבה. ותסלחי לחברי לתחביב ... לראות בחורה ועוד בפורום ומבינה בטייס זה משגע אותם... בכול מקרה , בהצלחה לך ,והמשך יום נעים.
e_dor פורסם אוגוסט 16, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2004 ברוכה הבאה !מקווה שתלמדי יותר מהר משלי לוקח אם תצטרכי משהו, צרי קשר: e_dor@walla.co.il בהצלחה :wink: דור אצלך זה בן אדם אחד מלמד. אצלה חטיבה שלמה מוכנה חחחחח :wink: דווקא התנדבו כמה
the pilot פורסם אוגוסט 16, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 16, 2004 ברוך הבא דניאלה :!: :!: תהני כאן בעולם התעופה, קליק אחד על הכתובת הבאה ואת מסודרת: www.vfs.up.co.il ד"א,כדי לך להוריד MSN MESSENGER כדי להעזר באנשים בפרטי(צ'ט)ולדבר איתם,כמעט לכולם יש, יום טוב ,
daniella פורסם אוגוסט 24, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 היי שלום לכולם!!!!!!!!!!!!! וואי...מצטערת שלא עניתי לכם זה זמן רב..היה לי וירוס במחשב והכל קרס.. תודה לאל, הכל בסדר עכשיו! תודה רבה על עזרתכם..התחלתי ללמוד כבר ומקווה שבקרוב תוכלו לראות אותי מתחילה לטוס.. בכל אופן..שיהיה לכם שבוע מקסים!!!!!!!! דניאלה
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 ברוכה השבה את מוזמנת להנות ממרתון של פיקוח כמעט רצוף על תל אביב...שבוע טוב...
Liav Nefesh פורסם אוגוסט 24, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 24, 2004 יהיה מרענן לשמוע קול נשי לשם שינוי בקשר