עבור לתוכן
E.Z

תחרות - מיקרופון הברזל !!!!

Recommended Posts

פורסם

VATSIM פתחה בתחרות חדשה לפני שבוע שקוראים לה מקרופון הברזל שבה מתמודדים רק עמדות CTR על מספר השעות השבועיות הגדול ביותר התחרות היא על פרק זמן של שבוע אני אנסה לקחת את האתגר עם צוות פקחי ה CTR של VATIL וננסה להגיע להשגים.

במידה ואכן או משבוע הבא או עוד שבועיים נתחיל לתפור שעות נצטרך תחתינו פקחי מגדל ו APP מוסמכים שיעזרו לנו למטה.

סך הכל במידה וזה יהיה ככה אז תהנו משעות נרחבות של פיקוח...

בהצלחה

התחרות הבאה מתחילה ביום ראשון..........

פורסם

נו מה הבעיה, אציק סוגר לך סופ"ש מלא + חצי אפטר, אתה בימי שני רביעי, שמוליק ממלא חורים בזמן שמחליפים לים את המים \ המצילים בשביתה, אמיר בחופשה כבר יש לך עוד כמה שעות, ה FBI יחזירו את אנטולי ואת כל השעות החסרות ישלים כמובן עופר שיכסה בשאר השעות את עמדת ה APP.

(* דודי כניראה שעות השינה הנוספות שלי לא השפיעו על רמת השטויות :wink: )

בכל מיקרה מתי שתצטרך אותי, תן קריאה אם אני פנוי אני יעלה על איזה עמדה שתרצה.

בהצלחה :lol:

ד"א הפרס הוא סופ"ש זוגי אצל הפסיכיאטר הקרוב לביתך.

פורסם

בסוף תראה הכל ירוק כמו מטריקס :wink: (זה הישראלים ידאגו)

או שחור...

תנו קריאה אם אני יכול אני איתכם .. לכל עמדה שתרצו :wink: (סנטר סנטר גישה :wink: .. בצחק)

פורסם

Very nice idea, here is one problem and resulting suggestion:

The criteria selected by VATSIM of accumulated CTR-on hours, completely disregards the actual tracks controlled. I saw that Finland won the first week, but how many aircraft flew in their airspace during that time?

My suggestion is to change the competition rules, so that they reflect not only online time, but also the number of tracks normalized somehow to the FIR area.

VATSIM פתחה בתחרות חדשה לפני שבוע שקוראים לה מקרופון הברזל שבה מתמודדים רק עמדות CTR על מספר השעות השבועיות הגדול ביותר התחרות היא על פרק זמן של שבוע אני אנסה לקחת את האתגר עם צוות פקחי ה CTR של VATIL וננסה להגיע להשגים.

במידה ואכן או משבוע הבא או עוד שבועיים נתחיל לתפור שעות נצטרך תחתינו פקחי מגדל ו APP מוסמכים שיעזרו לנו למטה.

סך הכל במידה וזה יהיה ככה אז תהנו משעות נרחבות של פיקוח...

בהצלחה

התחרות הבאה מתחילה ביום ראשון..........

פורסם

אלעד לדעתי כדי ליעל את העבודה צריך לקבוע משמרות כמו באירוע של סמר טיים...

אחרת נתחיל לרדוף אחד אחרי השני וזה בלאגן

נו מה הבעיה, אציק סוגר לך סופ"ש מלא + חצי אפטר, אתה בימי שני רביעי, שמוליק ממלא חורים בזמן שמחליפים לים את המים \ המצילים בשביתה, אמיר בחופשה כבר יש לך עוד כמה שעות, ה FBI יחזירו את אנטולי ואת כל השעות החסרות ישלים כמובן עופר שיכסה בשאר השעות את עמדת ה APP.

ויש לנו את הביג בוס שיכול לאטום חורים

פורסם
אלעד לדעתי כדי ליעל את העבודה צריך לקבוע משמרות כמו באירוע של סמר טיים...

אחרת נתחיל לרדוף אחד אחרי השני וזה בלאגן

ויש לנו את הביג בוס שיכול לאטום חורים

יוווו איזה פדיחחחחחה :oops:

סליחה אילן, וואלק לא מבין איך שכחתי את הבוס ....

בטח עכשיו אני יורד לרמת, צוות קרקע, אפילו לא טייס :roll:

כמובן שאילן יכסה גם את החורים, נו אז בית המשפט והלקוחות יחכו, מה בוער להם :wink:

וקצת רצינות ובהמשך לדבריו של עופר,

אם זה בסכ"ה כמה זמן ה CTR היה למעלה ולא משנה בכמות התנועה שהיתה שם יחסית לזמן שה CTR עבד, אז מה הביג דיל ?

מה זה נותן בעצם ? כלום ...

עדיף מעט שעות של CTR עמוס במטוסים מאשר שבוע שלם ללא מטוסים בכלל.

פורסם

עופר - כמו שאלעד אמר, המטרה היא לדרבן פקחים לתת יותר שעות. הנסיון מלמד שבסופו של דבר מגיעים מטוסים חמקומות שבהם יש פיקוח.

תחרות על מספר הטראקים היא רעיון מעניין האמת - אפשר לעשות פרסים או אותות לפקחים שהחזיקו X מטוסים בפיקוח. שווה עוד מחשבה!

פורסם

רן למה סוף שבוע פלוס אפטר שאפשר לקחת רגילה.... 8)

היום 18/8 יום רביעי, אם לא יהיו הפתעות ושינויים ביום ראשון אני יוצא לרגילה ושמישהו בואטסים ינסה לעצור אותי... 8)

פורסם

אנשים תכינו את המטוסים שלכם, VATIL + איציק הולכים לרמוס את ה 88 שעות של אוקלנד :twisted:

נו עוד שבוע ללא שינה :wink:

פורסם

אני משלם!!!... ואני יתמוך! בואו נראה לעולם מי זאת ישראל!!!

באולימפיאדה לא הצלחנו כל כך (עוד לא סגור)... בכדורגל לא.. בכדורסל (כן מכבי..) את אוקלנד נרמוס!!!!!!!!!!!!!!!

אגב מה עם המפגש בהרצליה? זה לא עלול למעוך לנו את הסיכויים? או שלדעתכם נשבור את השיא עד חמישי?

אלללה בלאגן!!!!!!

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...