עבור לתוכן
Itay Zecharia

אתגר חדש-צעד נוסף בהתקרבות אל הריאליזם האין סופי

Recommended Posts

פורסם

פתחתי כבר כמה דיונים ואשכולות בנושא (תמיד כיף להתקרב אל הריאליזם עד כמה שאפשר).

אני לא יודע אם זה חוקי בVATSIM או לא... אבל שווה לבדוק ולנסות.

הרי רובנו מתעקשים לשמור על רמה של ריאליזם מוגברת, ואם אנו עושים את זה, אז בואו נעשה את זה עד הסוף.

האתגר החדש הזה הוא התקלות-Failures.

אני לא חושב שיש כאן הרבה שניסו את זה, ובטח שלא ברשת.

שכל אחד ייכנס לפלייט ויעבור על הקטע הזה של הFailures.

הרי במציאות ישנן תקלות רבות, וזה מאוד מאתגר אם אתה מיוצב על הILS ופתאום אין אפשר לפתוח את כן הנחיתה, או בהנמכה אבד הקשר, או פרצה שריפה באחד מהמחשבים ואין אספקת חשמל למערכות ניווט, או שיש חור בצינור והדלק אוזל במהירות.

לדעתי שווה לבדוק, ולהתחיל להשתמש גם בתקלות האלו, כמשהו רנדומלי, לא כחישוב ידני.

אשמח לקבל תגובות לרעיון.

שבת שלום לכולם 8)

פורסם

לדעתי אסור לעשות את זה ברשת.

אם כל מטוס שני כאן יגיד שיש לו תקלה יהיה כאן כאוס לא נורמאלי...

זה לא ריאליסטי, לא כל מטוס שנוחת בבן גוריון יש לו תקלה...

פורסם

בקשר לנושא שעבר של הריאליזם, למי שהוריד מAVSIM את התוסף FDSFX, שמוסיף פאנל עם כפתורים שמשמיעים מוזיקת עליה למטוס (אפשר לשנות לשירים שיש לך על המחשב..), דיילים, קפטן שמדבר, אווירת GATE ו-AIRPORT וכו' - כל לחיצה על כפתור מפעילה את הסאונד הרצוי. מאוד נחמד. אז בקיצור...למי שיש את התוסף הזה, הקלטתי כמה הקלטות כשהיינו ב-738 בסיור באלעל (2 הקלטות), אחת משמיעים כשדוחפים ואת השניה אחרי שמקבלים הסעה לחניה כשנוחתים בנתב"ג...מי שרוצה שישלח לי הודעה פרטית בפורום או במסנג'ר ואני ישלח לו..

פורסם

תקלות בוואטסים קורות גם ככה...

כולנו נתקלנו ב"קטנות" האלו, ה-AP לא עובד, הקשר ניהיה מקוטע בזמנים קריטים, פעם אחת היה לי בעיה עם איזה סינרי שהתקנתי, ויצא שכל כיוון מגנטי שכביכול אני טס עליו הוא שגוי, והאמיתי נמצא במרחק של 100 מעלות(יענו אם ה-PFD מציג כיוון 360, אני בעצם על 260), שזה עשה לי מלא בעיות עם הפיקוח שלא הבין מה לעזאזל אני עושה, פתאום המטוס מחליט להתעייף בטיפוס ומזדקר(ולא בהכרח בגלל טעות טייס כי לפי מה שהבנתי ישנם כמה מודלים שיש בהם באג כזה), הגלגלים משום מה לא יורדים\עולים, כאלו דברים קרו לכולנו ולדעתי זה מספיק...

פורסם

אין פה בכלל עניין ל"לפי דעתי".

תקלות מותרות בואטסים אך ורק בתיאום עם הפיקוח.

אתה יכול לבקש מהפקח לנסות מצב בו אתה מאבד מנוע. הפקח עשוי לסרב ואז אתה לא מאבד מנוע. נקודה.

לא באופן אקראי.

ואגב תקלות - תראו את זה - נחתתי עם הדקוטה נחיתת גחון - היא כוללת אפקט נחמד לעסק הזה.

belly.jpg

פורסם

אתה יכול לנסות לעשות משהו כזה אך ורק בתיאום עם הפקח- שמעתי בקשר שאנשים מנסים לעשות גלישה למסלול במנועים כבויים ואז הפקח מבטל את זה והם צריכים להדליק את המנועים מחדש- דבר שמכניס אותם ואת הטייסים האחרים לבעיה.

אם רק אתה נמצא עם פקח תשאל ותראה- אולי הוא יתן לך :wink:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...