4x-dor פורסם פברואר 24, 2011 דיווח פורסם פברואר 24, 2011 שלום לכולם השבוע נמשיך במסע לכיוון צפון, לטייוואן, לשדה התעופה Kaohsiung International - RCKH הנתיב שלנו (זמין ב VROUTE) RPLL N0458F360 CAB B462 LAO/N0455F370 B348 HCN RCKH אורך הנתיב 495 מייל ימי. דפיות RPLL http://www.philskies.net/library/Charts/New/RPLL.pdf RCKH http://www.ivaocn.org/cn_events/2009010 ... n/RCKH.pdf יוצאים לדרך ב 21:30 כרגיל
Yakov Kraus פורסם פברואר 24, 2011 דיווח פורסם פברואר 24, 2011 טיוואן היא גן עדן לחובבי תעופה צבאית לא פחות מעשר שדות תעופה כאלו עם דירים שחלקם חצובים בתוך הרים הנתיב השדה במנילה השדה בטיוון מעניין שלמרות שהשדה אזרחי הוא טושטש למה אצלנו לא מטשטשים? אמרתי חגיגה לחובבי תעופה צבאית - על קצה המזלג טיסה נמוכה של הוקאי מעבר למיצר מיגים סיניים
4x-dor פורסם פברואר 24, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 24, 2011 אי אפשר לראות את התמונות. צריך להרשם לאיזה אתר או משהו..
Yakov Kraus פורסם פברואר 24, 2011 דיווח פורסם פברואר 24, 2011 נרשמתי אבל זה משהו אצלם - ראיתי הרבה תגובות נרגזות אני מקוה שהם יסדרו את זה אבל אם לוחצים תמונה תמונה זה משתחרר
Opher Ben Peretz פורסם פברואר 24, 2011 דיווח פורסם פברואר 24, 2011 קצת על טייואן מאחד שחי שם תקופה בתוך הקהילה המקומית. חיים שם כמליון צאצאים של הפורשים מסין העממית כמיעוט עם רוב של 22 מיליון סינים מקומיים שקרובים גנטית ותרבותית לשכניהם הפיליפינים. השטח כפול מישראל אך רובו ג'ונגל הררי בלתי מפותח ולא מיושב, לכן צפיפות האוכלוסיה גבוהה. מזג האוויר דומה לישראל עם יותר גשם, רעידות אדמה עד עוצמה ריכטר 7 יש כמה בשנה. האוכלוסיה הקימה עסקים בתחום התעשיה הזעירה ליצוא והעבירה מפעלים לסין, וייטנאם ואינדונזיה להוזלת עלות הייצור. גודל ח"א דומה לשלנו אך כוחו נמוך יותר, מטוסיו מיושנים יחסית, נובע ממדיניות יצוא בטחוני עקב סין. גרתי במגדל דירות 1/2 ק"מ מהשדה הפנים ארצי בטייפה. עבדתי בעיקר עם 3 זרועות הצבא, בהן היו לנו עסקים חיים. הלקוח העיקרי שלי בח"א היה מנהל תוכנית מטוס הקרב שפותח מקומית. המדינה מעניינת אך לא תיירותית עקב מודעות. המוזיאון הלאומי בו אוצרות אומנות שנלקחו בעת היציאה מסין מעניין ושווה ביקור מיוחד. 90% מהם טרם הוצגו עקב בעיית מקום ומאוכסנים תת-קרקעית באתר עם טילים המגנים מתקיפה אווירית.
4x-dor פורסם פברואר 24, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 24, 2011 אני כנראה יאחר קצת.. יש עוד הרבה עבודה. מקווה להספיק