עבור לתוכן
Maor Cohen

איך ממריאים מנושאת מטוסים ?

Recommended Posts

פורסם

קיבלתי משימות של נושאת מטוסים ,

ההסבר שהם נותנים שם לא עובד .

משום מה זה לא "משגר" אותי מהספינה .

אתם יכולים לכתוב לי בעיברית איך להמריא מנושאת מטוסים ? לנחות אני יודע .

תודה רבה !

פורסם

לא יודע איך ממריאים מנושאת מטוסים וגם לא עם איזה מטוס אתה רוצה לעשות את זה כי לא ציינת

יכול להיות שיש איזה כלי שעוזר למטוסים מסויימים להמריא מהספינה, אני לא מכיר אם יש כזה בסימולטור

מה שבטוח כמה כללים בסיסיים ביותר (ובצורה לא מעמיקה מדי כי בכל זאת לילה עכשיו...) להמראה ממסלול קצר

פתח את ספר המטוס ובדוק מהו סדר הפעולות להמראה ממסלול קצר!

ובכל זאת:

עמוד כמה שאפשר בקצה המסלול, פתח מדפים (כמה מעלות? לא יודע תלוי בסוג המטוס ואורך המסלול לרוב זה לדרגה הראשונה של המדפים) עמוד על הברקס ופתח מצערת (יעני תן גז) אתה עדיין על הברקס? יופי תשאר ככה ותעיף מבט על מד הסל"ד ותראה שמגיע למקסימום וכשזה קורה שחרר ברקסים וצא לדרך.

טיסה נעימה

פורסם

שמעו , יש דבר שנקרא TRIGGER .

זה מעין משהו כזה שמחברים לגלגלים אם אני לא טועה ( ככה זה נראה לפחות ) ואז צוות קרקע מדליק אותו \ שהטייס מדליק אותו ואז זה מעלה את המהירות ל- 100 קשר בשניה , יש את זה בהתחלת מסלול ובסיומו , ככה זה במציאות .

בסימולטור אין לי מושג איך לשגר ואיך לשים את ה- TRIGGER .

פורסם

על הסיפון מפקד המטוס הוא קצין הסיפון, כולל בהמראה ונחיתה.

המראה מתבצעת באמצעות קטפולט, מעוט בעברית. לאחר שהמטוס התיישר בעמדת תחילת מסילת המעוט, טכנאי מחבר אותו לכן נסע קדמי. כשהמעוט מוכן מחליפים הצדעות, במספר מטוסים הסטיק מוחזק ברצועת בד שלא יעוף אחורה בהאצה, קצין הסיפון מורה להעיט והמטוס עף קדימה ונמצא באוויר אחרי ב-2 שניות. ההמראות בהפרשי זמן קצרים מאוד ומדויקים, על עד 4 מעוטים, אחרי המראה מצטרפים למבנים ומתדלקים תוך כדי האיסוף ויציאת הכיוון.

לא יודע איך זה ב-FS ובנושאת שלך.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...