Or Netzer פורסם פברואר 26, 2011 דיווח פורסם פברואר 26, 2011 חברים יקרים! אני שמח להודיע על כנס חטיבת VATIL שיתקיים במושב חגור ליד ראש העין באירוח הנדיב של מר דוד כהן חבר בחטיבה שתרם את הגינה שלו לטובת הכנס. מועד הכנס נקבע ל 14.4.2011 שזה יוצא ביום חמישי. הכנס יפתח בשעה ההתכנסות תחל בשעה 17:00. מועד חלופי במידה ומז"א יהיה בעייתי , 21.4.2011 יום חמישי שבוע אחרי. נא לקרוא בעיון: לטובת החברים שמגיעים בתחבורה ציבורית הכנס יסתיים עד השעה 21:00 שבשעה 21:08 זו הרכבת האחרונה מתחנת ראש העין הנמצא 2 דקות נסיעה מהמושב. בהמשך אנחנו נפתח שרשור שבו ננסה לחבר בין חברים שמגיעים עם רכב פרטי לבין כאלה שזקוקים לטרמפ. אנשים בעלי רכבים יעזרו ויביאו אנשים מתחנת רכבת ראש העין ואל התחנה במידה וצריך. בפיזור אנחנו נשאף להשתמש ברכבים כדי להגיע לתחנת הרכבת בת"א משם יש רכבות לחיפה ובאר שבע בשעות מאוחרות יותר וככה לא נהיה בלחץ על הרכבת האחרונה. - לא אמורה להיות בעיה. חניה חופשית ובחינם. חברים יקרים, צוות הנהלת החטיבה עושה ופועלת לקירוב לבבות בקרב החברים. ההצלחה תלויה בנוכחות גבוהה שלנו בכנס, אז אנא מכם, הירשמו והראו נוכחות לכנס, הנהלת החטיבה מצפה לראות נוכחות רבה של חברים. עלות השתתפות בכנס מוערכת כרגע ב-30 שקלים והיא לטובת כיבוד ושתיה בלבד, יתכן שנשנה סכום זה בהמשך בהתאם לכמות המשתתפים, השתתפות רבה משמע עלות קטנה. בבקשה בלי איחורים! - הלו"ז הוא צפוף ואנחנו רוצים לעמוד בזמנים. התכנסות ורישום + חולצות החל מהשעה 17:00 עד 17:30 17:45 עד 17:50 פתיחה של דוד כהן והצגת מטרות הכנס 17:50 עד 18:30 דבר מנהל החטיבה איתי ארנון + מנהל אזור אילן יונש. 18:30 עד 19:00 הרצאה קצרצרה מפי חבר חטיבה (יפורסם בהמשך). 19:00 עד 19:30 הפסקה - נקנקיות על האש! 19:30 עד 20:30 הרצאת אורח - רא"ל במיל' דן חלוץ - עולם הטיסה של בחור צעיר/זכרונותיו. 20:30 עד 21:00 פנל חטיבה 21:00 - פיזור (עקב הרכבת האחרונה שיוצאת). ניתן להזמין חולצות במחיר עלות עם סמל החטיבה. (עד שלושה שבועות לפני הכנס). המחירים כוללי מע"מ וקצת יותר יקרים מבד"כ עקב עליית מחירי הכותנה (לא מצחיק. אמיתי). ***שימו לב לא ניתן להזמין יותר חולצות לכנס הזמנת חולצות נסתיימה ניתן עדיין להרשם לכנס, חולצות לא יכללו בהרשמה*** חולצת T שרוול קצר עולה 25 שקלים חולצת T שרוול ארוך עולה 33 שקלים חולצת פולו שרוול קצר עולה 41 שקלים חולצת פולו שרוול ארוך עולה 48 שקלים החולצות כולן שחורות עם הדפס לבן של VATIL. חבר חטיבה שהזמין חולצה מתחייב לבוא ולאסוף את החולצה ולשלם עליה - במידה ונוצר בלת"מ ולא תוכלו להגיע אנא שילחו את הכסף עם חבר - באחריותכם. חבר מהחטיבה משלם על החולצות מראש ומכספו הפרטי - אחריותכם. נא להגיע עם כסף מזומן במדוייק. ***שימו לב לא ניתן להזמין יותר חולצות לכנס הזמנת חולצות נסתיימה ניתן עדיין להרשם לכנס, חולצות לא יכללו בהרשמה*** הרשמה בלינק הבא: http://vatil.org.il/New/kenes-2011 אני מבקש לקרוא את ההוראות לפני שאתם מקליקים על "שלח בקשה" אנו מבקשים למלא את כל הפרטים בדף ההרשמה בצורה מלאה ונכונה. כל השדות הם חובה.לאחר מילוי הפרטים ושליחתם תוחזרו לעמוד הראשי, ומייל עם פרטי הכנס יגיע אליכם לקראת הכנס. תודה על שיתוף הפעולה. **דרושים**אנו זקוקים למקרן ומסך לטובת הכנס, חברים שיכולים לתרום מתבקשים ליצור קשר איתי ועם איציק בקשי. אנו זקוקים למערכת הגברה לטובת הכנס, חברים שיכולים לתרום מתבקשים ליצור קשר איתי ועם איציק בקשי. מי שיכול להגיע ככוח חלוץ מוקדם באותו יום מוזמן ליצור קשר עם אור נצר ואיתי. כתובת המייל שלי: vatil7@vatil.org.il כתובת המייל של איציק בקשי. izik_b@hotmail.com תודה מראש.. במהלך הכנס תהיה עמדה למלא שאלון יחסי ציבור קצר על החטיבה. השאלון אנונימי בלבד. נא לתרום ולמלא אותו בצורה רצינית. הנוכחות של כולנו בכנס היא המדד להצלחה של כולנו משפחת ואטיל, הראו נוכחות, בואו הרשמו ונהנה כולנו יחד מחוויה משותפת. מפת הגעה לאיזור תפורסם בהמשך. תודה מראש נשלחת לדוד כהן על תרומת ביתו , צבי רודס איציק בקשי ואיתי ארנון על הפעילות מאחורי הקלעים. מי שכבר נרשם וחס וחלילה מעוניין לבטל, נא לשלוח לי מייל מיידית בציון שם וסיבה. vatil7(at)vatil.org.il ההרשמה מותרת עד שבוע לפני הכנס. הזמנת חולצות עד 3 שבועות לפני הכנס בלבד, הרשמות שיכנסו אחרי, לא יקבלו חולצה. בברכה בשמי ובשם צוות החטיבה. שיהיה לכולנו מפגש חברתי וכנס פורה ומעניין.
Ido Rosenthal פורסם פברואר 27, 2011 דיווח פורסם פברואר 27, 2011 בבקשה בלי איחורים! - הלו"ז הוא צפוף ואנחנו רוצים לעמוד בזמנים. אבל 17:00 זה טיפל'ה מוקדם...
Or Netzer פורסם פברואר 27, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 27, 2011 בבקשה בלי איחורים! - הלו"ז הוא צפוף ואנחנו רוצים לעמוד בזמנים. אבל 17:00 זה טיפל'ה מוקדם... חברים , נכון, בגלל שעון הקיץ, והבעיה בתחב"צ העדפנו להתחיל התכנסות ב17:00. הכנס צפוף ודחוס בכל טוב, ומבטיחים שיהיה מעניין. כל עוד עד 17:45 אתה אחרי תשלומים בקופה שלי (תזהרו אני לובש את חליפת האיומים שלי) אתה עומד בזמנים.
אורח Yarden Salvi פורסם פברואר 27, 2011 דיווח פורסם פברואר 27, 2011 כמו שאמרתי לך אישית אור, השבוע הספציפי הזה וכולל אותו יום חמישי הוא גיבושים למלש"בים. אני מניח שמספר חברי חטיבה לא יוכלו להגיע בעקבות כך, ומקווה שאולי עוד אפשר לדחות בהתאם לנסיבות. בכל מקרה, תהנו ושיהיה בהצלחה! אל תשכחו לצלם
David Rosenfeld פורסם פברואר 27, 2011 דיווח פורסם פברואר 27, 2011 בקישור ההרשמה הכל אצלי בג'יבריש למה?
Ido Rosenthal פורסם פברואר 27, 2011 דיווח פורסם פברואר 27, 2011 בבקשה בלי איחורים! - הלו"ז הוא צפוף ואנחנו רוצים לעמוד בזמנים. אבל 17:00 זה טיפל'ה מוקדם... חברים , נכון, בגלל שעון הקיץ, והבעיה בתחב"צ העדפנו להתחיל התכנסות ב17:00. הכנס צפוף ודחוס בכל טוב, ומבטיחים שיהיה מעניין. כל עוד עד 17:45 אתה אחרי תשלומים בקופה שלי (תזהרו אני לובש את חליפת האיומים שלי) אתה עומד בזמנים. אור, אל תשכח שזה יום עבודה, לא יום שישי. האם הגעה באמצע לא באה בחשבון?
אורח Yarden Salvi פורסם פברואר 27, 2011 דיווח פורסם פברואר 27, 2011 בקישור ההרשמה הכל אצלי בג'יבריש למה? קרה לי עם CHROME והסתדר עם EXPLORER.
Or Netzer פורסם פברואר 27, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 27, 2011 אור, אל תשכח שזה יום עבודה, לא יום שישי. האם הגעה באמצע לא באה בחשבון? אין בעיה שתגיע באמצע. תזמין גם חולצה שוב, המון אנשים שמארגנים את הכנס לוקחים חופש ויוצאים קצת מוקדם מהעבודה ומשקיעים כסף על הכנס - הסובארו של בקשי שותה דלק :mrgreen: . אם אפשר הייתי ממליץ לך כדי שלא תפסיד כלום לנסות לצאת טיפוננת יותר מוקדם. אם לא. תגיע באמצע. נשמח לראותך כמובן! בקישור ההרשמה הכל אצלי בג'יבריש למה? דוד זה לא תרוץ כדי לא להגיע :wink: נסה דפדפן אחר כמו שירדן אמר. כמו שאמרתי לך אישית אור,השבוע הספציפי הזה וכולל אותו יום חמישי הוא גיבושים למלש"בים. אני מניח שמספר חברי חטיבה לא יוכלו להגיע בעקבות כך, ומקווה שאולי עוד אפשר לדחות בהתאם לנסיבות. כמו שכבר אמרו לי, בגלל 3-4 אנשים שבגיבוש לא נדחה כנס שלם. צבא עם כל הכבוד לVATIL הרבה יותר חשוב. הצליחו בגיבושים. בהצלחה!
hogiman פורסם פברואר 27, 2011 דיווח פורסם פברואר 27, 2011 הרעיון מדהים !!!! דוד תודה מראש על ההתנדבות ..... אני מביא מצלמה אבל צריך שעוד יביאו כי אני גר בראשון וייכול ליהיות שאני קצת ייאחר ...
Tomer Oszlak פורסם פברואר 27, 2011 דיווח פורסם פברואר 27, 2011 דווקא יום חמישי? היום שאני לא יכול :cry:
Lior Avinoam פורסם פברואר 27, 2011 דיווח פורסם פברואר 27, 2011 נשמע מעולה! כניראה שאני יגיע, מחכה לתאריך סופי
Or Netzer פורסם פברואר 27, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 27, 2011 נשמע מעולה!כניראה שאני יגיע, מחכה לתאריך סופי שימו לב כולם. זה התאריך הסופי. 14.4 מכיוון שאנחנו לא חזאים ויכול לרדת גשם, במידה וזה יקרה האירוע ידחה ל21.4 . את התחזית ואם האירוע יתקיים ב14 או ב21 נדע רק בשבוע שלפני. ככה ששבוע לפני מאוחר להרשם. במידה והתאריך ישתנה ל21. נוציא חלופה והרשמה חדשה.
Izik Bakshi פורסם פברואר 27, 2011 דיווח פורסם פברואר 27, 2011 שלום לכולם, אנו זקוקים למקרן ומסך לטובת הכנס, חברים שיכולים לתרום מתבקשים ליצור קשר עם אור נצר ואיתי. אנו זקוקים למערכת הגברה לטובת הכנס, חברים שיכולים לתרום מתבקשים ליצור קשר עם אור נצר ואיתי. מי שיכול להגיע ככוח חלוץ מוקדם באותו יום מוזמן ליצור קשר עם אור נצר ואיתי. כתובת המייל של אור נצר: vatil7@vatil.org.il כתובת המייל שלי: izik_b@hotmail.com תודה מראש!
Lior Avinoam פורסם פברואר 27, 2011 דיווח פורסם פברואר 27, 2011 יש עוד איזה חודשיים אני צריך לקחת עוד איזה שבוע בשביל לראות מה יהיה עד אז אממ חוגי - ניראה אותך מגיע באיחור אני מגיע בכלל ממעלה אדומים
Elad Orlansky פורסם פברואר 27, 2011 דיווח פורסם פברואר 27, 2011 אני בהחלט אני אנסה להגיע. רק מספר שאלות- שמתי לב לפי התאריך שזה בחופשת פסח. לאחר בדיקה שלי זה יהיה בחופשת בית הספר שלפני החג,חול המועד. האם הכיבוד והאוכל יהיו כשרים? לטובת שומרי הכשרות מבינינו? בגלל שזה לא חול המועד עצמו אין צורך בכשרות מיוחדת לפסח. אשמח לתשובה אלעד
Izik Bakshi פורסם פברואר 27, 2011 דיווח פורסם פברואר 27, 2011 אני בהחלט אני אנסה להגיע.רק מספר שאלות- שמתי לב לפי התאריך שזה בחופשת פסח. לאחר בדיקה שלי זה יהיה בחופשת בית הספר שלפני החג,חול המועד. האם הכיבוד והאוכל יהיו כשרים? לטובת שומרי הכשרות מבינינו? בגלל שזה לא חול המועד עצמו אין צורך בכשרות מיוחדת לפסח. אשמח לתשובה אלעד אהלן, כל האוכל שאנו קונים לכנס הוא כשר כדי לכבד את כל המשתתפים. ה-14 לאפריל יוצא ביום חמישי מספר ימים לפני ליל הסדר ולכן אין מניעה לאכול חמץ (תקנו אותי אם אני טועה).
Elad Orlansky פורסם פברואר 27, 2011 דיווח פורסם פברואר 27, 2011 מותר לאכול חמץ בזמן הזה אין שום חשש בכל מקרה האם גם המנגל או כל כלי אחר שהנקניקיות יבושלו בו כשר? מצטער שאני דקדקן פשוט לפי ההלכה היהודית הכל צריך להיות כשר כדי ששומרי כשרות יאכלו לאכול את זה.
mickey lip פורסם פברואר 27, 2011 דיווח פורסם פברואר 27, 2011 כשר בד"ץ. מנגל חד פעמי. נקניקיות חד פעמי, הכל חד פעמי. כשר.
Izik Bakshi פורסם פברואר 27, 2011 דיווח פורסם פברואר 27, 2011 מותר לאכול חמץ בזמן הזה אין שום חששבכל מקרה האם גם המנגל או כל כלי אחר שהנקניקיות יבושלו בו כשר? מצטער שאני דקדקן פשוט לפי ההלכה היהודית הכל צריך להיות כשר כדי ששומרי כשרות יאכלו לאכול את זה. תודה על ההערה אלעד, אנחנו נדאג לכלים כשרים.
Asaf Brietbard פורסם פברואר 27, 2011 דיווח פורסם פברואר 27, 2011 נקניקיות חד פעמי אלא אם כן יהיה חומר משלשל ולא מספיק נקניקיות לכולם... ואז יש מצב לרב פעמי. מה שנקרא 'כשר - אבל מסריח' (ומי שלא מכיר את הבדיחה שממנה הציטוט ישאל בפרטי..).
Tal Peleg פורסם פברואר 27, 2011 דיווח פורסם פברואר 27, 2011 אני מקווה שאני יוכל לבוא יש הופעה של ג'סטין ביבר אסור להחמיץ כזה דבר[= :drinking: :drinking: :drinking: איציק תבדוק מייל אני יוכל לבבוא אפילו מוקדם יותר לעזור[=
Or Netzer פורסם פברואר 27, 2011 מחבר דיווח פורסם פברואר 27, 2011 אני מקווה שאני יוכל לבוא יש הופעה של ג'סטין ביבר אסור להחמיץ כזה דבר[= :drinking: :drinking: :drinking: איציק תבדוק מייל אני יוכל לבבוא אפילו מוקדם יותר לעזור[= קצת חסר טאקט מצדי, אבל הזהרתי מראש, לא יכולתי להתאפק הפעם. טל אחי אני מאוד מקווה שאתה לא רציני.
Lior Avinoam פורסם פברואר 27, 2011 דיווח פורסם פברואר 27, 2011 אור זה בסדר אני מבין שהכנס נועד על מנת לגרור יותר נוכחים אלינו אם תצטרכו עזרה בדברים מסוימים אוכל לעזור בשמחה.