עבור לתוכן
Ittai Arnon

שינויים בצוות החטיבה

Recommended Posts

פורסם

חטיבה יקרה,

מעדכן אתכם במספר שינויים שבוצעו בצוות החטיבה.

תחילה, איציק מסיבות אישיות, בעיקר של זמן ביקש לפנות את מקומו.

קיבלתי את בקשתו.

איציק עד כה מילא את תפקיד VATIL2. סגני הנאמן ומנהל המבצעים שקיבל אין ספור מיילים ביום ובין הספרים והמבחנים ענה לכל אחד ממכם.

איציק, גם ידיד אישי שלי וממייסדי VATIL תרם אינספור לחטיבה, ימשיך לתרום לכולנו בעיקר מנסיונו הרב והכרותו הרבה.

אני בטוח שעוד נראה אותו לא פחות מאשר היום צץ על LLLL_CTR ועוד יותר בטוח שנראה אותו בעתיד שוב חוזר אל צוות החטיבה.

כאשר יתאפשר.

יוני רביבו - מנהל מחלקת הדרכה VATIL3 במקומו של אמיר.

יוני הופך למנהל המחלקה הכי חשובה שלנו.

מחלקת הדרכה (בשיתוף גורמי VIAF ו IFS) אחראית בין היתר על הכשרת טייסים חדשים, פקחים חדשים לחטיבתנו והכל בנאמנות רבה, התנדבות והרבה רצון טוב.

יוני פעיל לא מעט ברשת אי לכך הכרותו עם רוח החטיבה טובה מאוד.

אני מאחל ליוני המון הצלחה !

אמיר - מפנה מחלקת הדרכה, עובר לסגני ולמנהל המבצעים של החטיבה - VATIL2

אמיר מוותיקי החטיבה, דחף אותה קדימה מעל ומעבר, ניהל מחלקת הדרכה עד היום אשר הגיעה לשיאים שאף מחלקת הדרכה בשום חטיבה ברשת VATSIM הגיעה.

מכיר כל בורג ב VATSIM.

אין כמו אמיר, להתמנות לסגני ולמנהל המבצעים של החטיבה.

המון הצלחה לחדשים וכן לוותיקים.

פורסם

יוני ואמיר הצלחה רבה בתפקידכם החדש ,ולאיציק היקר ,אין הרבה אנשים כמוך ,איש צנוע,אוהב לעזור,נעים שיחה,מקצוען אמיתי בכל מה שקשור לפיקוח, לא לחינם הדביקו לך את הכינוי מר ת"א, למדתי להכיר אותך במשך השנים הרבות יחד בחטיבה, בנתינה האין סופית שלך לחברים,גם בהיותך סטודנט מצאת זמן שהיה יקר עבורך ועזרת לכל דורש ,בדאגה שלך לטובת החטיבה ,לי אישית עזרת רבות ,אנשים כאן בחטיבה למדו לאהוב אותך בגלל מה שאתה ומי שאתה.נכון עשית שבחרת לעזוב את צוות הניהול עכשיו לקראת סוף לימודך באוניברסיטת בן-גוריון, גורם הזמן הולך ונהיה יותר ויותר יקר ,אני תיקווה כי בסיום לימודך תחזור ותוביל את החטיבה ועד אז אני אומר לך תודה מקרב הלב ומאחל לך סיום מוצלח בלימודים לסיום =D> =D> =D>

פורסם

יוני, המון הצלחה בתפקיד החדש, אתה מנהל ההדרכה הראשון שצמח מתוך החטיבה ללא כל נסיון מקדים בתעופת אמת, זכרונות:

viewtopic.php?f=3&t=8830

זה היה לפני כמעט 6 שנים. היום אני מרגיש שאתה האדם המתאים ביותר להוביל קדימה.

בקשי, לא ממש הולך לשום מקום, סתם סוג של רגיעה עד הקיץ 8) - אל תשכח מי הביא אותך לפה מר שוחר,אתה לא ממש משאיר אותי פה לבד :fist:

תסיים שנה ג', תמצא משרת מהנדס, ותחזור לעסק בהמשך - אני בטוח.

אפתח את דרגות הטייסים בתקופה הקרובה וכצעד ראשוני שכבר קיבל אישור עקרוני מ VATSIM - נראה את IFS כ ATO מוסמך ממש בקרוב.

נשתמע בקשר

פורסם

איציק היקר - תודה רבה על שנים של שירות בחובה ובקבע. אתה עדיין עושה מילואים מבחינתי, ומוזמן תמיד למילואים בתנאי קבע ;-)

אמיר - בהצלחה בתפקיד החדש-ישן!

פורסם

איציק, אין מספיק תודות בעולם להודות לך, אז קבל עוד אחת צנוע ממני.

והכי חשוב, בהצלחה בלימודים.

יוני רביבו, היסטוריה, אם אני זוכר נכון, את הבחינה הראשונה שלך עברת אצלי (אני סנילי, אז יכול להיות שאני טועה, אבל קשה לי להאמין).

כבר אז סומנת ככוכב עולה בשמי VATIL.

בטוח שתעשה את התקיד ברמה גבוהה ביותר, למרות הכניסה לנעלים מידה 200

:P

אמיר פז, אין בית משוגעים שמוכן לקבל אותך.

הסיבה, אחרי שיחקרו אותך, יבינו שכולם שם שפויים..

אבל זה שיגעון מהסוג הטוב.

ללא ספק הצעדת את מחלקת הדרכה לרמות שארגונים היו

מתים להגיע אליהם.

תודה על הכל, באמת על הכל, בלדדיך לא בטוח שהיתי עושה משמרות מטורפות

בב"ג. בהצלחה כמספר 2 של החטיבה, אני בטוח שגם שם תשאיר נעלים מידה 220.

שבוע טוב לכולם.

פורסם

איציק, כמו שכבר אמרתי לך אני לא רוצה להתחיל עם תודות כי אתה לא בורח לנו לשום מקום !

רביבו, שקט שקט אבל עושה עבודה מעולה ואין יותר מתאים ממך להיכנס לתפקיד הזה ולהמשיך להוביל את מחלקת ההדרכה בהצלחה ומקצוענות.

בהצלחה !

פורסם

יוני . פקח ענק, איש גדול , סומך עליך בעיניים עצומות שתכנס לנעליים הגדולות של אמיר.

תותח אתה, המון בהצלחה, כאן לעזרתך בכל עת.

בקשי, הראשון שפיקח עלי בואטסים ואמר לי בעדינות להתנתק כי אני לא יודע לשים סקווק C בשנת 2004.

הראשון שאמר לי שאני פונה עם ססנה כמו עם F16 .

איש ענק, רגוע ושקט בצורה מדהימה , קיצור מה אני נפרד , אתה נשאר פה, כולה הורדת את הדרגות.

שיהיה בהצלחה בלימודים. שפיץ אתה.

אמיר, פסיכי, משוגע, לא נורמלי, שמביא רעיונות מטורפים שלא נראו כמותם ברשות שדות התעופה ובחיים בכלל.

אין לי מה לאחל לך, גם בלי זה אתה תעשה רעיונות משוגעים ועוד הרבה דברים אחרים שלא קשורים רק לתפקיד שלך, בהצלחה ברשיון טיס, ובהכל. ואנחנו עוד נפגש.. והרבה..

ולכל שאר הצוות, המשך עבודה פוריה.

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה הבלתי פוסקת במשך כל הזמן הזה,

אני מאחל לכם המון הצלחה בהמשך ובכל אשר תפנו!!

יוני,בהצלחה בתפקיד החדש ואני בטוח שתעשה זאת על הצד הכי טוב שיש!!

פורסם

יוני, המון בהצלחה בתפקיד החדש!

אדם רציני שאוהב לעזור, תמיד אמרתי לך שתנהל באחד מהימים את מחלקת הדרכת הפקחים :)

איציק ואמיר - תרמתם המון לחטיבת ואטיל ולהדרכת הפקחים! בזכותכם ורק בזכותכם כיום יש ברשת פקחים מעולים.

המון תודה לכם על העזרה עוד אז בתחילת דרכי כפקח, שיהיה לכם המון הצלחה בהמשך !

פורסם

יוני הרבה בהצלחה :) אני בטוח שתעשה את התפקיד על הצד הטוב ביותר.

איציק, הרבה בהצלחה בהמשך הדרך וכמו כולם כאן אני מאחל שעוד נשמע אותך על הקשר :D

שבוע טוב

פורסם

חברים יקרים,

תודה רבה על התגובות החמות שלכם, מחמם את הלב לקרוא אותן.

את ההחלטה על סיום התפקיד קיבלתי כאשר הבנתי שהזמן הפנוי שעומד לרשותי לא מאשפר לי למלא את התפקיד אותו לקחתי על עצמי, מתוך אחריות אישית לתפקיד ולחטיבה אני רואה לנכון לפנות את התפקיד למישהו עם יותר זמן.

אין לי כוונות להיעלם, אני מקווה לנצל את הזמן הפנוי שיהיה לי עבור פיקוח וטיסה ברשת שזו הסיבה שכולנו פה.

אני רוצה לאחל הרבה הצלחה ליוני רביבו, שלקח על עצמו את אחד התפקידים היותר מאתגרים שיש.

כמו שאמיר כתב, יוני הוא המנהל הדרכה הראשון שצמח מתוך מחלקת הדרכה, ואני בטוח שעם הכישורים שיש לו הוא יביא את מחלקת הדרכה לשיאים חדשים.

לכל שאר חברי בצוות החטיבה (בעבר ובהווה), תודה על תקופה נפלאה, אני מסיים את התפקיד עם חיוך על הפנים ואהבה לכל אחד ממכם :D

אמיר, הנע-דחף חונה בכיפה 7 והמפתחות כרגיל בחדר כלים, דת"ק שלך! :wink:

פורסם

איציק- כל מילה מיותרת , אגדה מהלכת פשוט.....

אמיר- גם במקרה שלך כל מילה מיותרת......

היה לי העונג לעבוד תקופה ארוכה עם שניכם , כיף לעבוד עם אנשי צוות כאלה , מנהלים שהם ברכה לכל מנהל.

יוני, כפי שרן צייין, סומנת כבר מהתחלה , הבחירה בך היא מהטובות שיש, סמוך ובטוח שתמלא את התפקיד הכי טוב שניתן ותצעיד את ההדרכה קדימה ....

יישר כח חברים.

אורח Yarden Salvi
פורסם

כאמור, אין מה להוסיף :)

אמיר, תן בראש כמו שאתה יודע!

יוני, גם מהיכרותי אותך נוכחתי לדעת שאתה תותח ומאחל לך שתצליח בכל תחום שתבחר!

וכמובן איציק, שמהווה קורת יסוד לבניין הזה שנקרא חטיבת ואטיל, חזקה וחיונית.

המון המון תודה לכולכם! זה לא מובן מאליו!

פורסם

תודה רבה לכל המברכים!

בסה"כ כיומיים לובש את ה-VATIL3, וזה הספיק לי בכדי להבין את גודל המשמעות ותשומת הלב שהתפקיד הזה דורש.

אני באמת לא לגמרי מבין איך אמיר ואיציק הצליחו לעשות את מה שעשו עד היום- והזרוע עוד נטויה.

בקרוב אפרסם בפורום ATC מס' דברים כמו לאן פני המחלקה מועדות ועוד. מצפה להשתתפות מצדכם.

תודה,

יוני

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...