עבור לתוכן
Tomer Oszlak

שאלה על EBS ו EAP

Recommended Posts

פורסם

אמא שלי טסה יום שישי לברצלונה וטסה עם EBS וחזורת עם EAP רציתי לדעת איך המטוסים?

ומה רמת השירות בטיסת סאנדור לברצלונה?

ואיזה מושבים מומלצים(כאלה שלא מוסיפים להם כסף)

פורסם

תראה סאן דור זה חברה נחמדה

ה757 אני דווקא היתי על הEBS פעמיים אפילו וזה מ טוס נחמד מאוד לא יותר בטר צפוף מאוד מאוד!

והאוכל שם לפחות איפו שאנ יטסתי הגישו רק עוגיה ומים... אבל בסדר.

EAP אני לא יודע אבל היתי על הEAR בטיסה לרומניה זה בטח אותו דבר מטוס גדול מרווח מערכות בידור נורמליות אחלה מטוס.

פורסם

שאני טסתי על ה 4X-EBS סה"כ היה סבבה

אוכל סביר+ אפשר להסתדר

לא גדול כמו 767 זה בטוח אבל גם פה אפשר להסתדר.

לגבי מקומות:

הכי טוב והכי נוח זה הקוקפיט :D

לשבת כמה שיותר קרוב זה סבבה לגמרי לפחות לי.

אופציה שנייה לשבת על הכנף שגם פה כל אחד מרגיש אחרת.

שירות טוב,צוות נחמד (לפחות בטיסה שלנו היה ככה).

4X-EAP לא טסתי על הרישום הזה...

אבל טסתי על 4X-EAJ ללונדון (EGLL) נוח מאוד, גדול, אוכל יותר טעים בבית :lol: אבל אפשר גם פה להסתדר. (בסוף כל האוכל יוצא מאותו מקום)

מקום ישיבה אומנם רוב הטיסה הייתי בקוקפיט אבל היה איזה שעה שעה וחצי

שישבתי במושב שלי והיה נוח מאוד,לא צפוף.

כמובן שאם יש משהו שחושב שהמטוס של אבא שלו ומזיז את הכיסא אחורה ולא נעים לך להגיד לו אז פחות נוח :D.

(בסוף מה שחשוב זה לנחות בברצלונה ולחזור לישראל בשלום)

טיסה נעימה :)

פורסם

בגדול כל 767 במידה ולא הולכים על מושבים באקסטרא תשלום מושב ליד החלונות הוא מושב טוב כיוון שליד החלונות יש שני מושבים בלבד ולא צריך לחצות בדרכים לא דרכים מישהו שמרביץ שינה ליד המעבר כאשר השלפוחית שתן לוחצת.

יש מספר שורות שאני ממשל זוכר איזה בכל מטוס שהמושבים לא הולכים לאחור בגלל שהם נמצאים שורה לפני יציאת חירום, בנוסף יש 2-3 שורות בחלק הקדמי בהם אין חלון במושב החלון.

- כאשר יושבים מקדימה יותר שקט משמעותית מבחינת רעש המנועים מישיבה מאחור וקרוב לכנף

ודבר אחרון-קחת בחשבון במושבי יציאת חירום- קר משמעותית ממושבים אחרים בגלל הקרבה לדלת והאיטום.

אורח Yarden Salvi
פורסם

חבר'ה הנושא קשור לתעופה.

OFF TOPIC מיועד לנושאים שאין להם קשר לתעופה.

ואם מתלבטים - שגרו הודעה פרטית לכל אחד מהצוות והוא ישמח לענות.

הועבר.

פורסם

ebs בתצורת סאנדור מטוס צפוף נורא למעט השורה הראשונה שמבדילה בין קידמת המטוס לחלקו האחורי (ב75 בד"כ משתמשים בדלת האמצעית להעלה והורדת נוסעים)

eap שונה מכל שאר הצי של ה76 במבנה הפנימי שלו (חדר מנוחה לטיסיים ומטבח נוסף באמצע המטוס) המטוס בנוי בתצורה של מחלקת עסקים שורה של מחלקת תיירים (עם המוןן מקום) ומטבח ושאר מחלקת התיירים. מטוס נוח מאוד לטיסות לטווח בינוני.

ד"א אלעל לא מרבים לטוס לברצלונה עם 76 אתה בטוח שהסימון הוא לא ekp?

פורסם

הטיסה היא EAP בחזור.

אני אגיד את זה לאמא שלי שתבקש את המקומות האלו בצ'ק אין מחר לפנות בוקר(משום מה ה צק אין באינטרנט לא עובד)

תודה לכולם

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...