Mishel Ben Zor פורסם מרץ 15, 2011 דיווח פורסם מרץ 15, 2011 תגידו שדה התעופה בירושלים פועל עדיין כי נראה לי שהוא מושבת אבל אני לא בטוח... לא ידעתי באיזה פורום כל כך לפרסם את פרסמתי פה X)
mickey lip פורסם מרץ 15, 2011 דיווח פורסם מרץ 15, 2011 לצערינו השדה לא פועל מספר שנים עקב סיכונים ביטחונים. ברשת שלנו הוא פועל .
Shlomlux2 פורסם מרץ 15, 2011 דיווח פורסם מרץ 15, 2011 כמו שמיקי רשם, השדה אינו שמיש ו/או מאוייש זה כמה שנים בעקבות המצב הביטחוני. אך כמו שניתן לראות בפמ"ט, הוא עדיין "נמצא" ברישומים, הטלפונים מפורסמים ואינו נגרע. מדוע? כדי עדיין לשמור על "הבעלות" במקום. (מצוטט ממקור ראשון) ובכל שנה, יוצא נוטאם למשך 365 ימים שמבסר כי " שדה תעופה בעתרות סגור עקב אי-עמידה בסטנדרטים" או משהו כזה.
Opher Ben Peretz פורסם מרץ 16, 2011 דיווח פורסם מרץ 16, 2011 ירושלים בירת ישראל למרות שהחלטת או"מ אחרונה בנושא מכ"ט בנוב' 47 קובעת כי תנוהל בינלאומית. השדה נמצא בתחומי העיר ואינו מופעל מסיבות ידועות, עד שתשתננה בעתיד.
maor949 פורסם מרץ 16, 2011 דיווח פורסם מרץ 16, 2011 שמעתי שיש שם משהו של חיה"א אם אני לא טועה תחזוק הליקפטרים ומדי פעם הם גם נוחתים שם..
Opher Ben Peretz פורסם מרץ 16, 2011 דיווח פורסם מרץ 16, 2011 הוקם שם בשעתו מפעל מת"א של תע"א שביצע שיפוצי מסוקים ורכיביהם. אני עבדתי שם כקבלן חיצוני לטיסות מבחן, ניסוי ויעוץ. המפעל נסגר באינטיפדה ב'. ח"א הקים בבעל חצור שליד עפרה (בנקודה הגבוהה בשומרון בגובה 3331 רגל מעפה"י) יחידת בקרה אזורית שנסגרה אף היא מאותם נימוקים. אם יש יחידות של ח"א הן אינן מפורסמות וממוקמות בתוך מחנות פיקוד מרכז. טרם מלחמת ששת הימים היתה בירושלים יחידת ח"א ושמה הראל שעסקה בעניינים שלא לפורום.