עבור לתוכן
Ido Rosenthal

Airbus Evolutions

Recommended Posts

פורסם

http://www.wilcopub.com/airbus-series-e ... -vol1.html

מישהו התנסה כבר עם השדרוג הזה? או אולי מצא REVIEW?

אני לא מצליח להבין מהרשימת פיצ'רים שם מה הרעש הגדול ואיפה השוני מהגרסה הישנה שזה שווה יותר מ50% מהמחיר של המוצר המקורי...

אני חושב שהשאלה המרכזית שמעניינת אותי היא אם הם הוסיפו אפשרות להוסיף נקודות לתוכנית טיסה לפי FIX/RAD/DIS או LAT/LON. אם את הדבר הבנאלי הזה הם לא הוסיפו אז כל השאר בטל בששים

פורסם

ממה שאני קראתי בפורומים על התוסף החדש (יותר נכון עדכונים)

משהו בפורום שקראתי אמר כזה דבר: מאיירבוס לא טוב בכלל הוא הופך להיות האיירבוס הכי טוב שיש :lol:

המטוס נראה אחרי התיקון מאוד מאוד מבטיח ושווה בדיקה (גם להטיס אותו אם הוא באמת כמו שאומרים).

בתמונות שהם הוסיפו לתוסף רואים באמת איך הND מסודר, פניות מדויקות ולא חדות כמו שהיה עד היום,

FMC עובד 100%.

בקיצור הולך להיות לנו איירבוס ברמה מאוד מאוד גבוהה.

טייסי ישראייר לעתיד :lol:

כל הזמן חלמתי לעשות בסימולטור את הנתיב LLBG-LFMN ---> LFMN-LLBG אבל עם איירבוס מקצועי :wink:

אולי סוף סוף יהיה אפשר לעשות את זה :D

פורסם
כמה זמן אני מחכה לאיירבאס אמיתי..

אולי אם באמת הוא יהיה כזה טוב, אני אחזור לטוס...

לפי מה שקראתי הוא ברמה מאוד גבוהה. וזה אומר שאתה חוזר לטוס :lol:

באמת סוף סוף :D

פורסם

לפי מה שאני הבנתי הם לא שינו את תכונות הטיסה אלא רק הוסיפו לו HUD וראדאר מזג אוויר.

כמו כן הם הוסיפו לו כמה עדכונים שמישהו הכין(המודים האלה הם בחינם אני לא זוכר של מי זה)

פורסם

אז הבנת לא נכון...

אתה באמת חושב שהם יקחו 50% יותר כסף בשביל HUD ומכ"מ מזג אוויר מסכן?

אתה טועה ובגדול

המטוס הזה ללא באגים, הכל מסודר,שליטה מאוד מציאותי

אפילו אחרי נחיתה והיפוך דחף המקזז מקזז את עצמו באופן אוטומטי, SID/STAR חדשים מחשב טיסה 100% עובד,

ILS כמו שצריך,טייס אוטממטי עובד מאוד מאוד מקצועי המטוס הזה יצא מחדש כמו המטוס האמיתי כמה שאפשר ובמקרה הזה הוא מאוד מאוד מאוד מקצועיייי

בקיצור הבנת לא נכון....

זה ה איירובס שיש.

אני כנראה הולך לקנות אותו בימים הקרובים.

פורסם

מקריאה בפורומים באבסים מסתבר שאין שינויים בתכונות הטיסה בכלל. השינוי הזה בכלל לא נוצר ע"י FEELTHERE אלא ע"י צד שלישי (לינק בסוף) שאליו נוסף המכ"ם מזג אוויר והHUD. לדעתי לא שווה את הכסף, 16 יורו בשביל שהמכשירים יראו קצת יותר טוב?

הנה קישור לשדרוג המדובר שנוסף לEVOLUTIONS ביחד עם מכ"ם עננים וHUD:

http://emarciano.free.fr/Cockpit/MCDUDo ... ption.html

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...