Amir Paz פורסם מרץ 20, 2011 דיווח פורסם מרץ 20, 2011 הבוקר כשטסתי ללונדון ניגשתי לקברניט של Royal Jordanian שעמד ב C5 וחיכה שיפתחו לו. שאלתי אותו איפה הוא למד טיסה. http://www.royalflight.com/ יש לא מעט סטודנטים שמגיעים מאירופה ללמוד שם. כלל הלימוד מבוצע בשפה האנגלית. בגדול Royal Jordainian העסיקו את הבחור מיידת אחרי שסיים את הלימודים (250-300 ש"ט). המחייה בעמאן נראת לי סבירה. אפשר אפילו לצאת מת"א ולהגיע לשם תוך 5-6 שעות נסיעה ברכב, אבל הבעיה היא אחרת..... בכל אופן - האופציה קיימת למי שמעוניין :wink:
Amir Paz פורסם מרץ 20, 2011 מחבר דיווח פורסם מרץ 20, 2011 האתר שלהם משום מה לא עולה....מה הבעיה? תרגיש בנוח לגור בעמאן וללכת לבית ספר כל בוקר עם 50 ירדנים שיודעים איפה אתה גר? לא להיט במיוחד. אני דווקא מתלהב מהרעיון של ללמוד בעקבה, ולגור באילת. השאלה כמה פרקטי לחצות את הגבול כל יום, ואיפה בכלל יש מעבר גבול בקרבת אילת.
אורח פורסם מרץ 20, 2011 דיווח פורסם מרץ 20, 2011 האתר שלהם משום מה לא עולה....מה הבעיה? תרגיש בנוח לגור בעמאן וללכת לבית ספר כל בוקר עם 50 ירדנים שיודעים איפה אתה גר? לא להיט במיוחד. אני דווקא מתלהב מהרעיון של ללמוד בעקבה, ולגור באילת. השאלה כמה פרקטי לחצות את הגבול כל יום, ואיפה בכלל יש מעבר גבול בקרבת אילת. אני מבין שאתה מעדיף לגור בקנדה?
Etai Charit פורסם מרץ 20, 2011 דיווח פורסם מרץ 20, 2011 האתר שלהם משום מה לא עולה....מה הבעיה? תרגיש בנוח לגור בעמאן וללכת לבית ספר כל בוקר עם 50 ירדנים שיודעים איפה אתה גר? לא להיט במיוחד. אני דווקא מתלהב מהרעיון של ללמוד בעקבה, ולגור באילת. השאלה כמה פרקטי לחצות את הגבול כל יום, ואיפה בכלל יש מעבר גבול בקרבת אילת. אני מבין שאתה מעדיף לגור בקנדה? מה פתאום, קנדה זה למשוגעים.
Or Netzer פורסם מרץ 20, 2011 דיווח פורסם מרץ 20, 2011 האתר שלהם משום מה לא עולה....מה הבעיה? תרגיש בנוח לגור בעמאן וללכת לבית ספר כל בוקר עם 50 ירדנים שיודעים איפה אתה גר? לא להיט במיוחד. אני דווקא מתלהב מהרעיון של ללמוד בעקבה, ולגור באילת. השאלה כמה פרקטי לחצות את הגבול כל יום, ואיפה בכלל יש מעבר גבול בקרבת אילת. מעבר גבול מטר מאילת. לא זוכר את השם שלו. או שהוא נסגר כבר?
Elad Orlansky פורסם מרץ 20, 2011 דיווח פורסם מרץ 20, 2011 עמאן זה קצת מסוכן לישראלים ככה אומרים. אבל אם יש לך דרך ורצון לעבור את הגבול כל יום ולשלם את האגרה. לך על זה
maor949 פורסם מרץ 20, 2011 דיווח פורסם מרץ 20, 2011 המעבר נמצא ליד הכניסה הצפונית והוא נקרא ע"ש יצחק רבין ז"ל
Itay Zecharia פורסם מרץ 22, 2011 דיווח פורסם מרץ 22, 2011 האתר שלהם משום מה לא עולה....מה הבעיה? תרגיש בנוח לגור בעמאן וללכת לבית ספר כל בוקר עם 50 ירדנים שיודעים איפה אתה גר? לא להיט במיוחד. אני דווקא מתלהב מהרעיון של ללמוד בעקבה, ולגור באילת. השאלה כמה פרקטי לחצות את הגבול כל יום, ואיפה בכלל יש מעבר גבול בקרבת אילת. אני מבין שאתה מעדיף לגור בקנדה? לפחות אין פה ירדנים :roll:
Ido Rosenthal פורסם מרץ 22, 2011 דיווח פורסם מרץ 22, 2011 האתר שלהם משום מה לא עולה....מה הבעיה? תרגיש בנוח לגור בעמאן וללכת לבית ספר כל בוקר עם 50 ירדנים שיודעים איפה אתה גר? לא להיט במיוחד. אני דווקא מתלהב מהרעיון של ללמוד בעקבה, ולגור באילת. השאלה כמה פרקטי לחצות את הגבול כל יום, ואיפה בכלל יש מעבר גבול בקרבת אילת. אתה יכול לעבור דרך הים על איזה בננה :drinking:
Amir Paz פורסם מרץ 22, 2011 מחבר דיווח פורסם מרץ 22, 2011 האתר שלהם משום מה לא עולה....מה הבעיה? תרגיש בנוח לגור בעמאן וללכת לבית ספר כל בוקר עם 50 ירדנים שיודעים איפה אתה גר? לא להיט במיוחד. אני דווקא מתלהב מהרעיון של ללמוד בעקבה, ולגור באילת. השאלה כמה פרקטי לחצות את הגבול כל יום, ואיפה בכלל יש מעבר גבול בקרבת אילת. אתה יכול לעבור דרך הים על איזה בננה :drinking: חחחח חזק
אריק א. פורסם מרץ 22, 2011 דיווח פורסם מרץ 22, 2011 מאילת ניתן להגיע בקלות לשדה עקבה דרך מעבר רבין (או ע"י בננה אמפיבית :mrgreen: ) שם קיים בית ספר לטיסה ברמה גבוהה מאוד: http://www.aylaaviation.com/ על פי אנשים שביקרו שם, מדובר בבית ספר ברמה שלא רואים כמעט אפילו בארה"ב. (לפחות מבחינת מתקנים)
Baruch Spiegel פורסם מרץ 22, 2011 דיווח פורסם מרץ 22, 2011 כמאמר השיר: שתי גדות לירדן זו שלנו זו גם כן. :wink:
E.Z פורסם מרץ 22, 2011 דיווח פורסם מרץ 22, 2011 לפחות אין פה ירדנים לא הולם את הפורום הזה ובכלל כל הדיון הזה, לכל מקום שאני מגיע בעולם אני יעדיף 50 ירדנים על פני 10 ישראלים, איפה עדיף ללמוד? בגרמניה באקדמיה של לופטי שלכו תדעו מה ה סבא או אבא של זה שנמצא בכסא המדריך שלכם היה או עשה לסבא או הסבתא שלכם , אתה חושב שקנדה יותר טובה גם שם אפשר לשלוף לא מעט דברים בהקשר.
Amir Paz פורסם מרץ 23, 2011 מחבר דיווח פורסם מרץ 23, 2011 לפחות אין פה ירדנים לא הולם את הפורום הזה ובכלל כל הדיון הזה, . מה לא הולם?
E.Z פורסם מרץ 23, 2011 דיווח פורסם מרץ 23, 2011 לא הולם שחבר פורום כותב ״לפחות אין פה ירדנים״ זאת הערה גזענית אם היו לך כאן חברים ירדנים הם היו נפגעים
Amir Paz פורסם מרץ 23, 2011 מחבר דיווח פורסם מרץ 23, 2011 לא הולם שחבר פורום כותב ״לפחות אין פה ירדנים״ זאת הערה גזענית אם היו לך כאן חברים ירדנים הם היו נפגעים הבנתי. אז ככה גם התגובה שלך בנוגע לגרמנים לא במקום. חשבתי שהתכוונת שכל הדיון הזה לא הולם את הפורום. אבל אני מבין שאתה מדבר רק על מה שזכריה כתב. לא מעבר.
Itay Zecharia פורסם מרץ 24, 2011 דיווח פורסם מרץ 24, 2011 זיירמן היקר לקחת רחוק מאוד את מה שכתבתי, ואתה יודע שאין לי כלום נגד ירדנים. אדרבה, אני מתגורר תחת קורת גג אחת עם הודים, סינים וערבים (מבחרן, עומאן והודו). התגוררתי עם כל מיני קבוצות של אנשים במהלך שהותי במערב, ואני נדהם כל יום מחדש מהכבוד שהסטונדטים נותנים כאן אחד לשני. שלא נדבר על זה שרובם דתיים כאן, ומתפללים 5 תפילות ביום אפילו יותר ממני... ויש ממש אווירה טובה של אחווה ועזרה הדדית. אז שוּ גזענות?
Yarden Ben-Dor פורסם מרץ 29, 2011 דיווח פורסם מרץ 29, 2011 לפחות אין פה ירדנים לא הולם את הפורום הזה ובכלל כל הדיון הזה, לכל מקום שאני מגיע בעולם אני יעדיף 50 ירדנים על פני 10 ישראלים, איפה עדיף ללמוד? בגרמניה באקדמיה של לופטי שלכו תדעו מה ה סבא או אבא של זה שנמצא בכסא המדריך שלכם היה או עשה לסבא או הסבתא שלכם , אתה חושב שקנדה יותר טובה גם שם אפשר לשלוף לא מעט דברים בהקשר. אתה בטוח שאין פה ירדנים? על פי מה שספרתי יש 3 :roll: