Nisim Shoval פורסם מרץ 20, 2011 דיווח פורסם מרץ 20, 2011 מוזמנים לטוס עד עכשיו עליתי מספר פעמים חייב לציין התנועה ממש מזעזעת מקווה שבסוף זה ישתנה
itzik friedman פורסם מרץ 20, 2011 דיווח פורסם מרץ 20, 2011 כפרה זה פורים, רוצה תנועה?- צא לרחובות!!!! :wink:
Or Netzer פורסם מרץ 20, 2011 דיווח פורסם מרץ 20, 2011 כפרה זה פורים, רוצה תנועה?- צא לרחובות!!!! :wink: איציק. תגובה לא במקום. חבר חטיבה בא מציע את שירותי הפיקוח שלו. לא מגיעה לו תגובה כזו. אתה רוצה תטוס, אתה לא רוצה אל תגיב, ואל תטוס. לא במקום בכלל.
Or Bahtari פורסם מרץ 20, 2011 דיווח פורסם מרץ 20, 2011 כפרה זה פורים, רוצה תנועה?- צא לרחובות!!!! :wink: איציק. תגובה לא במקום. חבר חטיבה בא מציע את שירותי הפיקוח שלו. לא מגיעה לו תגובה כזו. אתה רוצה תטוס, אתה לא רוצה אל תגיב, ואל תטוס. לא במקום בכלל. מחזק.
itzik friedman פורסם מרץ 20, 2011 דיווח פורסם מרץ 20, 2011 צודק אני פשוט אחרי שתיה והרבה, ביומיים האחרונים כתבתי דברים הרבה יותר גרועים ועשיתי לעצמי מספיק פאדיחות (חוץ לואטיל). לא יודע מה עבר עלי!
Or Netzer פורסם מרץ 20, 2011 דיווח פורסם מרץ 20, 2011 צודק אני פשוט אחרי שתיה והרבה, ביומיים האחרונים כתבתי דברים הרבה יותר גרועים ועשיתי לעצמי מספיק פאדיחות (חוץ לואטיל). לא יודע מה עבר עלי! ועל זה נאמר בציניות רצינית. כל הכבוד. אני מקווה שהשטויות שאתה עושה לא יגרמו לך להתחרט על זה בכל מני מקומות...
Nisim Shoval פורסם מרץ 20, 2011 מחבר דיווח פורסם מרץ 20, 2011 איציק , בהחלט יציאה אומללה שלך. במקום להשקיע מחשבה על השטויות שאמרת בשבוע האחרון, היה יותר יעיל לתעלה לטוס. כמו שאור אמר, אתה יכול גם לא לטוס זה בסדר גמור. כמו שאתה שמת לב הרבה לא טסו הערב ברשת אבל לפחות הם כלל לא הגיבו בפורום.
Noy Farhi פורסם מרץ 20, 2011 דיווח פורסם מרץ 20, 2011 איציק, לא צריך להזכיר את השרשור שפתחת לפני כמה ימים על חוסר בפיקוח נכון? פעם הבאה כך נשימה ארוכה ואז תלחץ "שלח". קצת כבוד לא היה מזיק. ניסים תודה רבה על השעות שאתה נותן לטובת הפיקוח בישראל. לצערי היום לא היה לי זמן לעלות לטוס או לפקח במקביל למשמרת שלך. מצטער!