עבור לתוכן
Or Netzer

מזל טוב לאוהד שלו!!!

Recommended Posts

פורסם
מזל טוב, תכין את עצמך לכאב ראש רציני ומשהו בסגנון Triangle Simulator 2004

דבר ראשון תודה לכולם :]

דבר שני... אורן, יותר כואב מהצו ראשון? (ואני לא מדבר על הבדיקת רופא :lol: ) מה זה פסיכוטכני בריבוע כזה? :shock: עדיין יש לי סיוטים שאני לא אספיק הכל :lol:

פורסם
מזל טוב אוהד ובהצלחה יש מצב שהיית עם בן דוד שלי בגיבוש הזה

יש לי עוד כמה שלבים עד לגיבוש בתקווה שאני אעבור את השלבים הללו..

:oops:

אה אז מה המבחנים האלה?

פורסם

יש 4 שלבים עד שאתה מתחיל את הקורס טיס עצמו...

יש את המיונים הראשוניים שאותם עברתי... לאחר מכן יש את ירפ"א א' (יחידה לרפואה אוירית- שלב א') שם עושים כל מיני מבחני אינטיליגנציה... לאחר מכן אם עוברים יש את ירפ"א ב'.. אם עוברים ירפ"א ב' יש את הגיבוש... אם עוברים את הגיבוש נכנסים לקורס (כעיקרון אני שמעתי שיש עוד ירפ"א לפני שנכנסים לקורס אבל אני לא סגור על זה עדיין- אם יש אז זה אמור להיות ירפ"א ג')...

מקווה שעזרתי לך להבין 8)

פורסם

אה כן גם בן דוד שלי אמר לי שיש להם ירפ"א ג' וד' (נראה לי) ובג' הם עושים אימונים באיזשהו סימולטור שבו אתה צריך לנווט ובד' טיסות בסנונית ואז ממיינים למקצועות קרב תובלה ומסוקים

פורסם
מזל טוב אחי... ואני רוצה שתעשה לי סיבוב בF16.... או בכול דבר שיש עליו הרבה טילים...

בהצלחה

בוא נעשה לך סיבוב על סמיטרילר אפשר להעמיס עליה הרבה טילים :wink:

פורסם
מזל טוב, תכין את עצמך לכאב ראש רציני ומשהו בסגנון Triangle Simulator 2004

דבר ראשון תודה לכולם :]

דבר שני... אורן, יותר כואב מהצו ראשון? (ואני לא מדבר על הבדיקת רופא :lol: ) מה זה פסיכוטכני בריבוע כזה? :shock: עדיין יש לי סיוטים שאני לא אספיק הכל :lol:

כן, זה קצת יותר קשה מהפסיכוטכני הראשון אבל לא משהו אסטרונומי

בדיקת רופא אין בירפא א', רק לאנשים עם משקפיים שנבדקים כבר אז במקום לחכות לירפא ב'

קצת סדר בשלבים

צוות אוויר- מבחן ראשוני בדרך לטייס. דורש קב"א 54 ומעלה ועוד נתונים שאי אפשר להיות בטוחים מה הם צריכים להיות (חוץ מפרופיל קרבי ומשקפיים מתחת ל1.75)

ירפא א'- מי שעובר צוות אוויר ממשיך למבחנים האלה שמתפרסים על יומיים- יום של פסיכוטכני (6 שעות) ושאלון אישי מסריח לאללה ויום של סימולטור (כיף כיף כיף)

ירפא ב'- מי שעבר ירפא א', קודם כל עושה כאן שיחה עם פסיכולוג ואם הכל בסדר הוא עובר בדיקות רפואיות, ואם גם זה בסדר אז עברת ירפא ב

גיבוש- מי שעבר ירפא' ב

אם עברת את הגיבוש נכנס לקורס

עכשיו יש ירפא ג' ירפא ד', שבהם אי אפשר לעוף מהקורס, זה רק נותן אינפורמציה לצבא. חלק אומרים שזה סקר, חלק אומרים שזה כדי לתת להם את הכוון אליו אתה תהיה מיועד (מטוסי קרב, תובלה, מסק"רים וכו') אבל לא יודעים למה זה באמת, העיקר שאתה לא יכול לעוף

ואחרי זה אתה עף בצ'קים :|

פורסם
בהצלחה...מקווה לראות אותך אצלי בטייסת...

חס וחלילה :D שיגיע לעקרבים :twisted:

אהה ולימוני - תודה על ההסבר.. לא ידעתי שיש ירפא ג' וד' ! טוב לדעת.

תודה

פורסם
בהצלחה...מקווה לראות אותך אצלי בטייסת...

חס וחלילה :D שיגיע לעקרבים :twisted:

אהה ולימוני - תודה על ההסבר.. לא ידעתי שיש ירפא ג' וד' ! טוב לדעת.

תודה

ה"עמק" רולז!!! 8)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...