Adam Waiser פורסם אפריל 13, 2011 דיווח פורסם אפריל 13, 2011 אז אני מקבל החלטה לנסות להתקבל לאחד מבתי הספר לטיסה בכדי שתהיו מרוצים אנחנו לא חשובים מה שחשוב זה אתה! שאתה תהיה מרוצה. ניר יהיה מרוצה אם הוא יעבור בשלום את כל המבחנים וההסמכות, אלעד יהיה מרוצה אם ברוכי לא יהיה מרוצה ולהפך (הכל באהבה חברה :mrgreen: ) ואני אהיה מרוצה אם אני אמצא פתאום איזה 300 גרם סינטה... אבל מה שבאמת חשוב זה אתה!
Or Netzer פורסם אפריל 13, 2011 דיווח פורסם אפריל 13, 2011 אז אני מקבל החלטה לנסות להתקבל לאחד מבתי הספר לטיסה בכדי שתהיו מרוצים אנחנו לא חשובים מה שחשוב זה אתה! שאתה תהיה מרוצה. ניר יהיה מרוצה אם הוא יעבור בשלום את כל המבחנים וההסמכות, אלעד יהיה מרוצה אם ברוכי לא יהיה מרוצה ולהפך (הכל באהבה חברה :mrgreen: ) ואני אהיה מרוצה אם אני אמצא פתאום איזה 300 גרם סינטה... אבל מה שבאמת חשוב זה אתה! חזק. מתן, אתה נשמע בדיוק כמוני בהתחלה :mrgreen: תנסה להבין מהשרשור שלא תוקפים אותך. מנסים לתת לך נקודת מבט שונה על הנושא . ובסופו של דבר, לא צריך לעניין אותך מה שכולם כותבים לך. אני לא אשקר לך אחרי 8 שנים כמעט בתחביב, לפעמים אני נהנה סתם לקחת 737 של PMDG באופליין ולהטיס אותו כמו F16 והכי לא ריאליסטי בעולם וסתם לעשות סיבוב מעל ת"א בגובה נמוך "בגובה הגלים" . "לפתוח מבער" ולתת נסיקה חזקה (עד כמה ש737 נותן). ולפעמים אני נהנה לטוס באוןליין עם פקח ולתרגל טיסות מיוחדות וAS REAL AS IT GETS . זה עניין של הנאה. אם אתה נהנה ממה שאת היודע על הPMDG או לא משנה מה. תעשה את זה. גם אני לא סובל ססנות , ולמען האמת אם תתן לי ססנה? רוב הסיכויים שאני יטיס אותה בצורה זוועתית לדעת חלק מהאנשים פה ולא ידע אפילו איפה המכשירים שאני צריך (בהגזמה). אבל לא איכפת לי, זה הכיף שלי. זה בסוף . כמו שדודי מישה אומר. משחק! בכל מקרה. שורה תחתונה אחי. תבוא מחר לכנס. תחזור. ותהנה ממה שאתה עושה כי זה כיף. בגיל שלך זה בסדר גמור.
Lior Avinoam פורסם אפריל 13, 2011 דיווח פורסם אפריל 13, 2011 אדם צודק בהחלט, לכל אחד יש משהו חשוב אחר וזה לא המקום לספר אם מוצאים איזה 300 גרם סינטה לא רק זה , נותנים לך פה עצות ואתה טוחן את מה שאמרת שוב ושוב. חטיבת ואטיל כמו שנאמר כמה עמודים אחורה היא מסגרת לתמיכה ועזרה, נותנים לך מפה ואתה בכוונה הולך בדרך שגויה..
fsxdeluxeedition פורסם אפריל 13, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 13, 2011 תראו - למפגש לא יודע אם אבוא,אבל לתמך נראה לי שאני יכול 90%. בואו ואשתף אותכם למה לא באתי לכנסים- משום שאז היו כנראה שואלים אותי מה הגיל שלי (דבר שאני שונא ) ואז הייתי אומר 11-12 וכולם היו נקרעים מצחוק וכמובן שהיו מסלקים אותי מואטיל. :cry: :cry: מי שיבוא לתמך כנראה דינו יהיה לראות אותי אבל רק רציתי ליידע אותכם בנוגע לגילי שלא תהיו מופתעים.. אז לעניין-האם עדיין אפשר לבוא לתמך? :roll: תודה רבה-מתן... :oops:
David Bendavid פורסם אפריל 13, 2011 דיווח פורסם אפריל 13, 2011 תראו -למפגש לא יודע אם אבוא,אבל לתמך נראה לי שאני יכול 90%. בואו ואשתף אותכם למה לא באתי לכנסים- משום שאז היו כנראה שואלים אותי מה הגיל שלי (דבר שאני שונא ) ואז הייתי אומר 11-12 וכולם היו נקרעים מצחוק וכמובן שהיו מסלקים אותי מואטיל. :cry: :cry: מי שיבוא לתמך כנראה דינו יהיה לראות אותי אבל רק רציתי ליידע אותכם בנוגע לגילי שלא תהיו מופתעים.. אז לעניין-האם עדיין אפשר לבוא לתמך? :roll: תודה רבה-מתן... :oops: אחי באמת אתה מאמין למה שאתה אומר?! אם רשמת בפורום שאתה בן 12 ואף אחד לא סילק אותך ולא כלום - ממה אתה פוחד בכנס? למה שיעיפו אותך? תגיע, תהנה. תאמין לי שגם אני חששתי לפני הכנס חטיבה הראשון שלי (אני חושב בגיל 14), והייתי שם בין הקטנים - אבל ברגע שמגיעים הכל זורם מבטיח לך שלא יעשו לך שום דבר בגלל שבאת לכנס... אם זו הדאגה שלך אתה יכול להגיע בלב שלם
fsxdeluxeedition פורסם אפריל 13, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 13, 2011 בסדר,אני חייב להגיד שלא ציפיתי לתמיכה כזאת מצד מנהל ראשי מצטער מחר אני לא יכול :cry: לתמך ניראה לי שדווקא כן אגיע אעשה מאמץ גדול מאוד! האם עדיין אפשר להגיע לתמך? המשך לילה טוב,מתן.
fsxdeluxeedition פורסם אפריל 14, 2011 מחבר דיווח פורסם אפריל 14, 2011 בסדר,בכל זאת,אני אנסה להגיע.פשוט היום אני לא יכול,אבל לא נורא אבוא בכנס הבא.