Yarden Ben-Dor פורסם אוגוסט 17, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2004 טוב שמעו, הכך הץחליל שיצאתי מהבית שלי לתחנת הרכבת של ראשון כדי לאסוף את אלקובי, פרלמוטר, גלעדי, ורגנשטרייף. נסענו לכיוון הILS, שם חיכה לנו חגי על האופנוע חנינו ליד הסונול והלכנו ברגל והתנחלנו בגבעה כולנו היינו שרוטים חבל"ז וכל הזמן חשבנו שבאים אלינו אבל היינו בתוך איזה גומחה שהסתירה אותנו... הקטע הכי הכי בILS היה נחיתה של 742 הגרוטאה המהלכת הAXH שנחת מלונדון.. נהיינו כמעט חרשים מזה.. חוצמזה נחתו מללללללא 767.. ספרתי איזה 5 סה"כ.. נחת A300 של SAGA, גם 753 של ארקיע, 738 של טראנסאירו, מטוס מנהלים, עוד מטוס קל שהיה בהליכי ILS איזה שעה.. סה"כ בILS היינו עד חצות.. אחרי זה הלכנו לכיוון הסונול ועשינו סיור לילי כזה.. הנה כולנו בILS: משמאל אורן אלקובי, מימינו חגי, מתחת לחגי זה יונתן פרלמוטר, משמאל ליונתן זה ערן רגנשטרייף, מימין ליונתן אביב גלעדי, ומימינו אנוכי. בהחלטה ספונטנית החלטנו להקים חדר בקרה מאולתר אצל חגי בבית. נסענו אליי הביתה לראשון לקחת כבלים ומיקרופון, אחרי זה המכשנו למערב לבית של ערן להביא את הלפטופ שלו, ואחרי זה נסענו לבית של חגי שבטוב ליבו אירח אותנו בצורה באמת מדהימה אצלו בבית! הנה יונתן פרלמוטר ואורן אלקובי בחדר בקרה, לחגי היו מלא מחשבים וחלקים אז הקמנו רשת, היו 2 מחשבים שפיקחו אקטיבית ואחד שטס. ב3-4 בבוקר יניב גרוס שבאמת הוא שרוט לאללה המריא לטורונטו (הלו??! לא נמאס לך!? תגוון קצת!! חחח) אורן לדעתי עיוור.. לקח זכוכית מגדלת כדי לקרוא בASRC.. חחח הרג אותי הנה ערן ואביב בתוך ה"קוקפיט" עושים הליכי ILS ל12 בתורות כאן רואים את אביב בשדה דוב מסיע כאשר אורן מקדימה מפקח עליו כאן ערן מתייצב לILS12 כאשר אני בתור אחריו כשאורן מפקח עליו 4 בבוקר, כווווולם מורעבים! חגי תוך 2 דקות מארגן פיתות וסלטים, וכולם ממלאים את הבטן, חוצמזה הוא הביא איזה לחם מטריף שאשתו אופה! משהו באמת חבל"ז! כאן אורן אוכל בזמן שהוא מפקח מנה שאביב הכין לו.. מסכן הילד הכניס לו כמויות סחוג בתוך הפיתה וגרם לו להיות אאאאדום (והוא עוד מורוקאי... אמור למות על חריף.. כנראה אכל מנת יתר של חריף חחחח) ב5 בבוקר עזבנו את הבית של חגי, והסעתי (אני נהג מונית חחח סתם) את יונתן, אורן ואת אביב לת"א לתחנת רכבת ואת אביב לבית שלו, משם ירדתי למערב להוריד את ערן ומשם הביתה חבר'ה, היה א-ח-ל-ה!! ותודה רבה לך חגי על האירוח המדהים לדעתי והספונטני הזה, באמת כולנו נהנינו, ומקווה שנעשה עוד דברים ספונטנים דוגמת אלה בהמשך! אז בקיצר, תודה!! יאללה... אני עייף מתת והגיע הזמן לישון.. בייייייייייי
Almog Atar פורסם אוגוסט 17, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2004 חבל שאין לי איך להגיע ...... עומרי התגייס וגם בלילה אין לי איך להגיע ואורן התסכל בASRC עם זכוכית מגדלת בגלל שהלפטופ של ערן דפוק והכל בASRC מותאם לראיה של נמלים !
Boeing744 פורסם אוגוסט 17, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2004 טורונטו גוד מורנינג, אלעל ONE ZERO FIVE וויד יו פלייט לבל טרי פייב זירו
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 17, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2004 חכו כשאני יוציא רישיון עוד כמה חודשים
hagay פורסם אוגוסט 17, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2004 היי חברה, העונג היה כולו שלי, נהנתי להיות בחברתכם, איך אומרים, שיהיו תמיד ימים כאלה של כיף, אהה והסוד הגדול הוא: ספונטניות. :wink: נ.ב. אשתי מוסרת תודה רבה על המחמאה והעיקר שנהנתם. (ירדן תסדר את הקישור לתמונה השניה).
Itai Ganor פורסם אוגוסט 17, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2004 אוי תמונות גדולות חחחחח התמונה על הגבעה כולם מסתתרים מפני האויב(המשטרה)
Oren-ELY3 פורסם אוגוסט 17, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 17, 2004 אז באמת היה משהו מטריף..! והכי יפה שזה היה ספונטני..!! תודותתתת לחגי , בן אדם מדהים!! תודה על כל האירוח, על הרכבה על האופנוע .. (400 משהו חבל"ז) על כל ההרכבה של כל המחשבים בפחות מ 10 דקות, ועל האוכל הטעים והחריף תודה ! חגי!! וכמובן תודה לירדן על ההסעה .. מקווה לעוד ימים כאלה..