עבור לתוכן
אורח

סיור החטיבה לאלעל - יום חמישי ה 19.8

Recommended Posts

פורסם
לא זה היה אטלס אחד אחר אבל אני זוכר שהיינו בתיאום דיברו משהו על אטלס אחד אבל לדעתי זה על ההוא שחנה:\

דרך אגב למישהו יצא לתפוס את הפטר מקס? חוץ מבדרך לאוטובוס שהוא היה בגישה ל12?

תפסתי לייב מאור יהודה רק חבל שבווידאו כי לא הייתה עליי מצלמה...למישהו פה יש מושג איך להמיר את זה לקובץ MPEG או AVI כדי שאני יוכל לעלות את הסרטון?

פורסם
לא זה היה אטלס אחד אחר אבל אני זוכר שהיינו בתיאום דיברו משהו על אטלס אחד אבל לדעתי זה על ההוא שחנה:\

תפסתי לייב מאור יהודה רק חבל שבווידאו כי לא הייתה עליי מצלמה...למישהו פה יש מושג איך להמיר את זה לקובץ MPEG או AVI כדי שאני יוכל לעלות את הסרטון?

אני חושב שצריך בשביל זה כרטיס מסך/וידאו מיוחד למחשב, תקנו אותי אם אני טועה :roll:

פורסם

צריך כרטיס וידאו או TV עם כניסה ואז עם תוכנות מסוימות הופכים את זה,

אם אתה רוצה אתה מוזמן אלי לבני ברק ואני אעשה לך את זה.

במידה וכן שלח לי מסר בהודעה פרטית.

פורסם

שימו לב מה ראו עיני בעיתון: אתמול- היום העמוס ביותר של הקיץ בנתב"ג.

:shock:

"מספר שיא של נכנסים ויוצאים אתמול בנמל התעופה בן גוריון: כ50 אלף. בשיא העומס נרשמה המראה ונחיתה כל שלוש דקות. הקווים הפעילים ביותרL: ניו יורק,פאריז,לונדון ואנטליה

אני עדיין לא מבין למה פאריז שעלינו אתמול על הEAD (בא מפאריז) ירדו רק 80 נוסעים איזה עומס פשש בכל מקרה היה אקשן בסיור רק חבל שלא ראינו :(

פורסם
שימו לב מה ראו עיני בעיתון: אתמול- היום העמוס ביותר של הקיץ בנתב"ג.

:shock:

"מספר שיא של נכנסים ויוצאים אתמול בנמל התעופה בן גוריון: כ50 אלף. בשיא העומס נרשמה המראה ונחיתה כל שלוש דקות. הקווים הפעילים ביותרL: ניו יורק,פאריז,לונדון ואנטליה

אני עדיין לא מבין למה פאריז שעלינו אתמול על הEAD (בא מפאריז) ירדו רק 80 נוסעים איזה עומס פשש בכל מקרה היה אקשן בסיור רק חבל שלא ראינו :(

לפי דעתי העומס מתחיל משעות הצהריים והלאה... אם היה מישהו אתמול שנשאר לצפות במטוסים, אולי יכול לאשר את זה.

פורסם

שהוציאו אותנו לשטח האוירי הלימה והJ היו ריקים לגמרי חוץ מאיזה 767 קנדי ועוד מטוס מקושט בכוכב היה את EBO שהמריא עד שיצאנו מה767 שגם היה בכוכב

פורסם

לנו, בסיור של ה5, אמרו שהלחצים הם לפנות בוקר, ובשעות הצהריים.

אתם הייתם בדיוק בין זמני הלחצים, ולכן גם החניות היו ריקות.

לפי מה שהבנתי, לפנות בוקר אלה רוב ההמראות, ובצהריים רוב הנחיתות.

עוד סיבה לזה שהחניות היו ריקות.

פורסם

אפיק, יש איסור בהמראות בבן גוריון בין השעות 1 וחצי ל5 בבוקר רוב ההמראות הן דווקא בשעות הבוקר בין 12 ל2 אין תנועה משמעותית ובין 2 ל6 יש תנועה רבה בעיקר בנחיתות ומ6 יש יותר המראות ובמידה והמטוסים ישראליים הם חוזרים בשעות הלילה כמו עוד נחיתות אחרות של חברות תעופה זרות שיצאו בבוקר למוצאם

פורסם

אלון

אולי יש איסור המראת בין 1 ל5 אבל זה לא אומר שהדה ריק כי בסביבות 5 5:30 מתחילות כל ההמראת עד בערך 10 כל ההמראת לאירופה ואחת האוחרונות היא ה007 של אלעל לניו יורק. ואז יש קצת "שקט" ושוב מתחיל העומס של הנחיתות ושוב אחר כך ההמראות.

פורסם

המטוס עצר בעובדה לפני שהגיע לת"א...בגלל זה היו ק 70 איש בערך

פורסם

המטוס עצר בעובדה לפני שהגיע לת"א...בגלל זה היו ק 70 איש בערך

אכם זאת הסיבה.

המטוס היה מלא מפאריז לעובדה בתיירים צרפתיים שבאו לאילת.

לנתב''ג הוא הגיע עם מי שלא ירד בעובדה.

ודרך אגב, היו לאחרונה גם לא מעט טיסות מפאריז לנתב''ג דרך אילת [למטוסים שיכולים לנחות ולהמריא באילת, כמו למשל ה-753 שידידנו רונן היה שם...].

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...