עבור לתוכן
Amir Paz

<<<כנס חטיבה - סיכום>>>

Recommended Posts

פורסם

בתור אחד שלא השתתף בכנס, לקחתי על עצמי לסדר קצת את השירשורים ולפתוח שירשור סיכום בזמן שכולם ישנים :lol:

זו הזדמנות נהדרת להעלות רשמים מהכנס ונקודות לעתיד, וכמובן - להודות למארגנים !

נ.ב

באותה הזדמנות:

viewtopic.php?f=1&t=36470

למי שעדיין לא הצביע.

תודה!

פורסם

אני מאוד מאוד נהנתי בכנס, לפגוש את כולם ולראות את כולם מחוץ למסך.

היו הרצאות מאוד מעניינות, וגם היו מלא דפיות :lol:

תודה רבה למי שארגן את הכנס, הייתה המון השקעה ושוב - יצא כנס מדהים. יישר כח ! :D

פורסם

היה מעולה !

מאורגן להפליא, ממש כמו כנס מקצועי , הרצאות מעניינות ומרגש לפגוש באופליין את חלק מהאנשים שמאחורי הקלעים.

תודה לכל מי שתרם ותורם מזמנו וכספו לטובת המפעל הזה שנקרא ואטיל !!!

פורסם

חברים, שמחתי לראות את כל מי שהגיע.

תודה רבה לדוד כהן היקר שתרם את ביתו ועשה רבות עבור ההצלחה של הכנס, את היום הכנס העברתי עם דוד מ-8 בבוקר עד הסגירה ונחשפתי לאדם מדהים שהוא פשוט מלח הארץ, תודה דוד!

תודה לכל צוות החטיבה היקר שבלעדיו הכנס הזה לא היה יוצא לפועל, חברי הצוות עשו רבות עבור ההצלחה של הכנס ואני חושב שראו אתמול את התוצאה המרשימה.

תודה רבה לאלי ויטר, אמיר פרידלנד על הסיוע הלוגיסטי בהקמה לאורך כל היום.

תודה לצבי רודס היקר שדאג לחולצות, מתנות, מגנים ולמעשה לכל פינה שהיה צריך לסגור בהכנה לכנס.

תודה רבה לדוד רוזנפלד, עידן טראוב ואבנר טראוב על הסיוע במקרנים ומסכי הקרנה.

באופן אישי היה לי כיף מאוד לראות את כולם, ותודתי נתונה לכל החטיבה על המגן הוקרה.

שוב תודה רבה לכל מי שהגיע, מקווה שכולם עשו חיים, ראו ונהנו.

להתראות בכנס הבא :)

פורסם

לצערי לא יכלתי להגיע בגלל מחויבות קודמות.

לפי התמונות נראה שהיה ממש אחלה כנס וממש היה מושקע!

כל הכבוד.

הופתעתי לגלות שרוב ואטיל מורכב לא מצעירים אלא מאנשים בני 20+

טוב לדעת שהצעירים לא לבד חח!.

נ.ב מתוכנן עוד כנס ל2011 או שהבא בתור יהיה ב2012?

פורסם

משפחת ואטיל חברים יקרים,קשה אחרי כנס כל כך נפלא להביע במילים עד כמה נהניתי,שנים רבות אני משתתף בכנסים ויוצא מהם מוקסם,הפעם, בכנס הנוכחי ,הרגשתי אוירה מיוחדת ,שונה,אחדות משפחתית,אחווה ורעות.בראש וראשונה המון תודה לדוד ואשתו היקרים אשר פתחו ופננו את ביתם ואפשרו לנו להתכנס בצל גינתם,כלל לא מובן מאליו שמשפחת כהן תסכים לארח אותנו אצלם אך כשראיתי וגם שמעתי את דברי הפתיחה של דוד ,הבנתי עד כמה הוא "נדבק בחיידק" אהבת התעופה ואהבת משפחת ואטיל.חבר נוסף שעשה עושה ויעשה תמיד באהבה ,מסירות עד אין קץ לטובת החטיבה,איציק בקשי,בעיניי איציק "תותח על" אדם שקשה לראות כמותו ,איש מיוחד.תודה רבה איציק .

תודה לכל האנשים שלקחו חלק בארגון המוצלח של הכנס,לצוות המצויין של החטיבה ולכל העוזרים הנאמנים .שמחתי לפגוש חברים שאיתם ניהלתי שיחות במסנג'ר וסקייפ שמעולם לא פגשתי קודם,הזדמנות מצויינת לפגוש את יואל,אלון ברנע,ליעז קמפר ורבים אחרים ,הייתה גם הזדמנות נפלאה לפגוש חברים ותיקים שאותם אני רואה בכל כנס,מיקי ליפ,תומר חיים,שמוליק לין,אריה הלפרין,בוקי(בלי הדיילת),ברוכי שפיגל,בנסל משה,משה מזרחי,שלומי לוכסנבורג,אורן אלקובי,איתי ארנון,דודי מישה,קרבלון, נצר ,שמחתי מאוד לראותם.צר לי מאוד לא לראות חברים שציפיתי מאוד שיגיעו ובחרו שלא להגיע,חבל להם.תודה לאורחים שבאו להרצות ובראש וראשונה דן חלוץ ונתן הרצאה על דרכו בחיל האוויר ולמיקי רביב שהרצה על בוניי מטוסים פרטיים.תודה אחרונה לכל החברים שעשו מאמץ והגיעו לכנס השנתי.להתראות חברים בכנס הבא. חג שמח לכולם.=D> =D> =D>

פורסם

שלום לכולם.

הכנס היה מדהים. ללא ספק. מבחינתי? הצלחה.

אני רוצה להודות בראש ובראשונה לדוד כהן התותח. על הסיוע, והנתינה הרחבה מכל הלב להצלחתו של האירוע וכמובן לאישתו.

אחריו מגיעה תודה לאיציק בקשי שגם כשהוא לא בצוות ממשיך לבעוט ולדחוף את החטיבה וכל אירוע קדימה בצורה יוצאת דופן.

תודה לצוות ההקמה שהגיע מוקדם כדי לעזור. אמיר פרידלנד אלי ויאטר לטל לליאור.

תודה לצוות החטיבה על העזרה בכל מה שרק היה ניתן.

מבחינתי האירוע היה הצלחה.

בקרוב פרסום לכל החטיבה של סרטון החטיבה + סרטון הכנס (כשאספיק להכין אותו :] ).

ונתראה בחד"ב הבא ובכנס הבא.

תודה לכל מי שהגיע והשתתף.

וכל מי שלא? הפסיד ובגדול.

חג פסח שמח לכולם.

פורסם

היה באמת מעניין ומלמד , תודה רבה לכל מי שאירגן ישבתי מרותק בהרצאה של דן חלוץ רק לדמיין בנאדם שרואה שקיעה כמה פעמים במספר דק' פשוט מדהייייםםם , שיחקתם אותה, דוד תודה רבה על הבית והאירוח זה לא דבר של מה בכך, תודה רבה לחטיבה על המגן זה באמת מרגש לקבל כזה פידבק והתמונות יעידו. ניפגש רק בארועים כאלה

פורסם

כן... לצערי נבצר ממני להגיע, עד שכבר מצאתי סידור לעבודה אז ענייני המשפחה בסוף לא אפשרו לי לנסוע כל כך רחוק.

שמחתי לשמוע שהאווירה הייתה טובה ושכולם מאד נהנו וכמובן חבל לי מאד שלא הצלחתי בסוף להגיע.

תודה רבה לצוות החטיבה שהחליט להעניק לי מגן הוקרה (וכמובן סליחה שלא הייתי כדי לקבל אותו) היה לי לכבוד לקחת חלק בעשייה לטובת הקהילה המדהימה הזו ואני מבטיח שכאשר הזמן הפנוי שוב יאפשר זאת אחזור לעשיה רבה יותר וכמובן לטיסות ברשת שאני כבר די מתגעגע אליהן ( גילוי נאות: היום דווקא הצלחתי להשחיל לג נוסף במסע שלי מסביב לעולם עם הJS41 שהתחיל מתי שהוא בשנה שעברה ועקב מצוקת הזמן הפנוי נמצא כרגע "רק" בברלין...)

תמשיכו ליצור ולעשות חטיבה לתפארת

מקווה להפגש בשנה הבאה.

פורסם

באיחור משהו -

חבל לי מאוד שלא הצלחתי להגיע לכנס, למרות שזה היה בתכנון.

אני מקבל את המגן הזה בהערכה ענקית לחטיבה הזאת, למה שהיא עושה ובעיקר לאנשים שמאחוריה.

היתה לי הזכות להיות חלק מהצוות של הדבר הזה שנקרא ואטיל;

ואני לא הולך לשום מקום, רק קצת מתרחק לטובת עיסוקים אחרים.

שוב - תודה רבה לכולם, לצוות ולחטיבה כאחד. אנחנו עוד ניפגש :)

פורסם

גם התנצלות מאוחרת ממני - נתקעתי בדרך, שקלתי לעבור לרכבת שיצאה בדיוק - נו, אחד מאותם ימים אתם יודעים... כל הכבוד למארגנים, נראה שפספסתי בגדול הפעם!

חג שמח,

אילן

פורסם

חברים יקרים!!

בחצר ביתנו ערכנו בעבר אירועים שונים, כולל שמחות על הולדת ילדינו, בר מצווה ואפילו חתונה.

האירוע האחרון- "כנס vatil" היה לגבינו-כולל אשתי וילדיי אירוע מיוחד במינו.

באירוע זה באה לידי ביטוי יכולת הארגון המעולה של החטיבה. יכולת זו התבטאה בין היתר ברמת התכנון ובהתאמתו לצרכי חברי הקהילה שלנו-vatil.

החשיבה על כל פרט בצורה מקצועית ובאחריות מירבית הביאה בעיני להצלחת האירוע.

תכנון המקום, הפינות השונות, הזמנת הכיבוד, קביעת הלו"ז, הכנת המקום, הפירוק והחזרת השטח נקי ומסודר כפי שהיה. הפרסום בפורום היה מקצועי ביותר ונתן תשובה על כל בעיה שהתעוררה, עד לשעות לפני הכנס.

כל זאת התאפשר הודות לאנשים המובילים שנטלו חלק בהכנת האירוע.

לאיתי ארנון-שהיה פתוח וקשוב לעשות הכל להצלחת הכנס, כולל עבודה פיזית בשטח...

לאיציק בקשי האחד והיחיד, שפעל ללא לאות ובצניעות רבה שעות רבות עד לסיומו של הכנס.

לאור נצר שארגן בצורה יוצאת מהכלל את השרשור בפורום ולא השאיר מקום לשאלה שלא נפתרה ואף השתתף בהכנות בשטח.

ליוני רביבו- שהיה אחראי על כל נושא האורקולי ועשה זאת בצורה הטובה והמקצועית ביותר.

וכן תודה חמה לכל התורמים הנוספים להצלחת הכנס, לאלי ויטר, אמיר פרידלנדר, צבי רודס, לדוד רוזנפלד, עידן טראוב ואבנר טראוב . לשמוליק לין ולמיקי ליפ.

כמובן תודה לכל המשתתפים על שהואלתם להגיע למרות הקושי בתחבורה...

רוויתי נחת מהאווירה המיוחדת והמשוחררת, נעים היה להיפגש, צעירים לצד מבוגרים ולחלוק יחד חוויה מיוחדת זו.

אסיים בתודה גדולה לכולכם, ומקווה שניפגש בכנסים הבאים...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...