עבור לתוכן
Zeev Bucki

אימונים להעלאת רמת הטייסים והפקחים בחטיבה!

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם!

בואו ונכריז על יום או יותר בשבוע כיום אימונים בבן גוריון.באותו יום נעלה לטיסה במרחב האווירי של השדה כאשר הפקחים "מטרטרים" אותנו בלי הגבלה.על הטייס לטוס במצבי טיסה משתנים מרגע לרגע ואין אפשרות ל טייס אוטומאטי ואין LNAV או VNAV או HDG SELECT או AT אלא רק יידני.

למשל בדקה ה90 לפני הנגיעה במסלול 12 הפקח שולח אותך ל GO AROUND לימנית עם הרוח ל12 ושם לפתע משנה לך שתלך לLDA OR LOC 30 ששם תבצע TOUCH AND GO ומשם תלך לבצע HOLDING מעל NAT וכ"ו.

אני מציע להקים בחטיבה עוד מינהלה של אימונים שתפקידה לעסוק רק בכך ולהעמיד בראשה את שמוליק לין שבזמנו שהייתי חדש בחטיבה זה בדיוק מה שהוא עשה לי והיה "מטרטר" אותי ואת כולם אבל בזכות זה הפכנו לטייסים טובים.

אז שמוליק איפוא נעלמת מאיתנו רק בכנס ראינו אותך ולכן אני זורק בפנייך את האתגר הזה ואני מצפה לתשובתך בפורום.

וחברים לא לפחד מזה מי שיתרסק באימון אז זה קורה לא נורא זה קרה לי גם רק כך נוכל להעלות את רמת הטייסים בחטיבה כי:קשה באימונים זה קל בקרב!

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

נשמע מצוין , יש הרבה דברים שפקחים צרכים ללמוד ולא חזקים ברשת, הצטרפות בתקלת קשר , חירום למינהם DF כל מושגי הQ שקשורים להכוונות למגדל, עבודה ללא ראדר רק עם העינים דף ועט לפחי מגדל. אני בעד

פורסם

אני מסכים, אבל כרגע מתמקדים באירוע שבועי - 3 שעות אמינות של פיקוח כל שבוע.

בואו נצא לדרך עם זה ואז נתמקד בערב הדרכה...

פורסם

זה יועיל גם לא מעט לפקחים, לתמרן איזה 20 מטוסים ולמפות אותם על המרחב לפי סוגי טיסה שונים של המטוסים..

אני בעד, בהחלט רעיון נחמד :)

פורסם
זה יועיל גם לא מעט לפקחים, לתמרן איזה 20 מטוסים ולמפות אותם על המרחב לפי סוגי טיסה שונים של המטוסים..

20 זה נראה לי קצת מוגזם מדי, שיתחילו עם 5, יצברו נסיון

ומספר המטוסים יעלה

פורסם

ומספר המטוסים יעלה

חבר'ה אין לנו בעיה לשרת גם 2000 מטוסים ביחד... רק תבואו תעשו לי את החיים קשים - אני בערך 3 שנים מחכה לפיק הזה שעוד לא מגיע.

הסתדרנו יפה מאוד עם המטס התרמה של VATSIM שכלל בסביבות 100 מטוסים נכנסים לשדה בפחות מ-3 שעות, ממוצע של מטוס נוחת בשדה כל 2 דק' - אני בטוח שנסתדר גם עם 20 תנועות בו"ז במרחב - לא מסובך מדי 8)

פורסם

ומספר המטוסים יעלה

חבר'ה אין לנו בעיה לשרת גם 2000 מטוסים ביחד... רק תבואו תעשו לי את החיים קשים - אני בערך 3 שנים מחכה לפיק הזה שעוד לא מגיע.

הסתדרנו יפה מאוד עם המטס התרמה של VATSIM שכלל בסביבות 100 מטוסים נכנסים לשדה בפחות מ-3 שעות, ממוצע של מטוס נוחת בשדה כל 2 דק' - אני בטוח שנסתדר גם עם 20 תנועות בו"ז במרחב - לא מסובך מדי 8)

ילדים :lol:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...