Asaf Brietbard פורסם אפריל 18, 2011 דיווח פורסם אפריל 18, 2011 שלום לכולם אני עוקב אחרי פעילות החטיבה, לצערי בשלב זה יחסית מרחוק ושמח לראות את ההתעוררות המחודשת. אני שמח לראות כמה חבר'ה מעולים בתפקידי מפתח, ומקווה מאוד שימשיכו למשוך את העגלה קדימה וחזק. בהזדמנות הזו אני רוצה לאחל לכל חברי החטיבה ובני משפחותיהם חג פסח שמח ופורח, הרבה הצלחה בהמשך, מזל ובריאות. חג שמח!
Almog Atar פורסם אפריל 18, 2011 דיווח פורסם אפריל 18, 2011 חג פסח שמח וכשר לכולם, אני מצטרף לדברים של אסף ובאמת שכיף לראות את ההתעוררות והרצון של כולם לעלות לפקח ולטוס, פסח זאת הזדמנות מעולה לתת קפיצת מדרגה בקטע הזה גם מבחינה של אירועים (ויש אירועים ), התלמדות של פקחים חדשים וכמובן טיסות, והרבה טיסות. חג שמח !
Ittai Arnon פורסם אפריל 18, 2011 דיווח פורסם אפריל 18, 2011 חטיבה יקרה, חג שמח לכולם ! אני מנצל זאת גם כדי לכתוב על הכנס שעשינו שבוע שעבר ביום חמישי. היה מאוד נחמד לפגוש את כל חברי החטיבה שהגיעו, המרקם העשיר של החטיבה שלנו מצעירים ועד גימלאים מפליא בעיני ! הצוות המוכשר (מאוד מאוד) שיש לי הכבוד לעבוד עימו ! תודה רבה לכל מי שתרם ולו במעט כדי שנרים את הכנס הזה למה שהוא היה, כך אנו בעצם כחטיבה, כל אחד תורם קצת. בכל זאת נתחיל בתודות ראשית לדוד כהן ואשתו היקרה שתרמו לנו את גינתם לטובת האירוע, הנדיבות הרבה ! לא חלמנו לכנס כה איכותי בחיק המשק. תודה!תודה!תודה! איציק שבכלל יזם והרים את האירוע , אור נצר שישבנו יחד עם איציק ודוד ותכננו פרט פרט לגבי הלו"ז ומיקום הכסאות והמסכים (עד לפרטים הקטנים). תודה!תודה!תודה! אור גם הגזבר שלנו ודו"ח הוצאות הכנסות אשר מפורסם ושקוף לכולם בלינק מטה ! סה"כ אספנו סיפתח יפה לקופת החטיבה לאירוע הבא. http://www.vatil.org.il/vatil/board/viewtopic.php?f=1&t=36554&start=0 תודה! צבי שדאג לחולצות והמגנים סחב הכל לכנס וביצע רישום מדוקדק תודה! דוד רוזנפלד ועידן טראוב שדאגו למסכים ולמקרנים תודה! יוני רביבו שדאג לציוד ההגברה המקצועי ! ושלט החוצות היפה שהיה תלוי בגינה תודה!. שמוליק ומיקי המנגליסטים שלנו שנודבו למשימה ולפני שסיימנו את המשפט אמרו לנו בטח ! תודה! לכל מי שבא מוקדם ועזר לנו בהקמה תודה! כמובן לכל אורחינו מיקי רביב ודן חלוץ - היה לנו הכבוד לשמוע דברים נפלאים ! תודה!תודה! אני מקווה שלא שכחתי אף אחד. לכל החברים שנבצר מהם להגיע מקווים לראותכם באירוע הבא.
David Bendavid פורסם אפריל 18, 2011 דיווח פורסם אפריל 18, 2011 חטיבה יקרה,חג שמח לכולם ! אני מנצל זאת גם כדי לכתוב על הכנס שעשינו שבוע שעבר ביום חמישי. היה מאוד נחמד לפגוש את כל חברי החטיבה שהגיעו, המרקם העשיר של החטיבה שלנו מצעירים ועד גימלאים מפליא בעיני ! הצוות המוכשר (מאוד מאוד) שיש לי הכבוד לעבוד עימו ! תודה רבה לכל מי שתרם ולו במעט כדי שנרים את הכנס הזה למה שהוא היה, כך אנו בעצם כחטיבה, כל אחד תורם קצת. בכל זאת נתחיל בתודות ראשית לדוד כהן ואשתו היקרה שתרמו לנו את גינתם לטובת האירוע, הנדיבות הרבה ! לא חלמנו לכנס כה איכותי בחיק המשק. תודה!תודה!תודה! איציק שבכלל יזם והרים את האירוע , אור נצר שישבנו יחד עם איציק ודוד ותכננו פרט פרט לגבי הלו"ז ומיקום הכסאות והמסכים (עד לפרטים הקטנים). תודה!תודה!תודה! אור גם הגזבר שלנו ודו"ח הוצאות הכנסות אשר מפורסם ושקוף לכולם בלינק מטה ! סה"כ אספנו סיפתח יפה לקופת החטיבה לאירוע הבא. http://www.vatil.org.il/vatil/board/viewtopic.php?f=1&t=36554&start=0 תודה! צבי שדאג לחולצות והמגנים סחב הכל לכנס וביצע רישום מדוקדק תודה! דוד רוזנפלד ועידן טראוב שדאגו למסכים ולמקרנים תודה! יוני רביבו שדאג לציוד ההגברה המקצועי ! ושלט החוצות היפה שהיה תלוי בגינה תודה!. שמוליק ומיקי המנגליסטים שלנו שנודבו למשימה ולפני שסיימנו את המשפט אמרו לנו בטח ! תודה! לכל מי שבא מוקדם ועזר לנו בהקמה תודה! כמובן לכל אורחינו מיקי רביב ודן חלוץ - היה לנו הכבוד לשמוע דברים נפלאים ! תודה!תודה! אני מקווה שלא שכחתי אף אחד. לכל החברים שנבצר מהם להגיע מקווים לראותכם באירוע הבא. שכחת מישהו... :wink: איתי ארנון שמוביל את החטיבה ודואג לכל פרט קטן, הן בכנס והן בשאר תחומי החטיבה - תודה!
zvi rodes פורסם אפריל 18, 2011 דיווח פורסם אפריל 18, 2011 חברים יקרים בארץ ובחו"ל,חג פסח כשר ושמח לכם ולכל בני משפחתכם ,אסף ידידי,שריח הפרות לא יבלבל אותך חלילה לקראת הזיקוקים. :scrambleup: :eggface: :multi: :onfire: ](*,)
Zeev Bucki פורסם אפריל 18, 2011 דיווח פורסם אפריל 18, 2011 חג שמח מקרב ליבי לכל אנשי וואטיל ובמיוחד לדויד כהן היקר ולבני משפחתו אשר הואילו לארח אותנו בצל קורתם.אז דויד לאות הוקרה על תרומתך לחטיבה החלטתי להעניק לך סופ"ש עם הדיילת שלי אבל בתנאי שאתה מחזיר לי אותה בסיום החג... בקשר לחטיבה אז נכון שמרגישים שרוח חדשה נושבת אבל המבחן שלנו כמו בכל דבר בחיים הוא במבחן התוצאה ועדיין זה מאוד מאכזב ואני אפרט: בימים האחרונים היה לנו פיקוח איכותי בהרבה עמדות בבן גוריון הרצליה ואפילו אילת אבל תנועה דלה ביותר של טייסים.אז חברים בואו בהמוניכם ואני מציע שנתחיל כבר בליל הסדר בסיום הארוחה.אצלי בבית למשל אני מארח את בתי ושני הנכדים ובסיום הערב אני אעלה לטוס במרחב כמו בימים הטובים של פעם שהיה מלא תנועה ופיקוח לאחר ליל הסדר ואני מצפה שתצטרפו אלי בהמוניכם. בוקי זאב:4X-MJB BGN
zvi rodes פורסם אפריל 18, 2011 דיווח פורסם אפריל 18, 2011 חג שמח מקרב ליבי לכל אנשי וואטיל ובמיוחד לדויד כהן היקר ולבני משפחתו אשר הואילו לארח אותנו בצל קורתם.אז דויד לאות הוקרה על תרומתך לחטיבה החלטתי להעניק לך סופ"ש עם הדיילת שלי אבל בתנאי שאתה מחזיר לי אותה בסיום החג...בקשר לחטיבה אז נכון שמרגישים שרוח חדשה נושבת אבל המבחן שלנו כמו בכל דבר בחיים הוא במבחן התוצאה ועדיין זה מאוד מאכזב ואני אפרט: בימים האחרונים היה לנו פיקוח איכותי בהרבה עמדות בבן גוריון הרצליה ואפילו אילת אבל תנועה דלה ביותר של טייסים.אז חברים בואו בהמוניכם ואני מציע שנתחיל כבר בליל הסדר בסיום הארוחה.אצלי בבית למשל אני מארח את בתי ושני הנכדים ובסיום הערב אני אעלה לטוס במרחב כמו בימים הטובים של פעם שהיה מלא תנועה ופיקוח לאחר ליל הסדר ואני מצפה שתצטרפו אלי בהמוניכם. בוקי זאב:4X-MJB BGN בוקי יקירי,קודם כל חג שמח לך ולמשפחה, חוץ מזה אצלנו במיגזר עוזרים לאישה לפני ואחרי הסדר כי אם לא אז המטוס נינעול בהנגר ,לי אין דיילת SUPER WOMAN :painting: וסתם לידיעתך,עכשיו ברגע זה ממש,6 טיסות פנים,9 טיסות חוץ ,0 פיקוח.מה אמרת במבחן התוצאה? :-k :-k :-k
Eldar Sella פורסם אפריל 18, 2011 דיווח פורסם אפריל 18, 2011 חברי חטיבה יקרים, חג שמח, שקט, טעים וכשר לכם ולמשפחות! כל הכבוד על הפעילות המרובה, אמנם לא יכלתי להגיע לכנס שהיה אך שמעתי שהיה מעולה. אישית אני מקווה לחזור לפעילות בכוח מלא בקרוב.
Izik Bakshi פורסם אפריל 18, 2011 דיווח פורסם אפריל 18, 2011 חג שמח וכשר חטיבה יקרה, תשמרו על עצמכם היכן שאתם מטיילים ומסתובבים החג הזה, וכמובן לא לשכוח לטוס... אסף, טוב לשמוע שאתה עוקב, קיבלתי את הד"ש מידידנו המשותף ומסרתי בחזרה מזל טוב! חג שמח!
אורח פורסם אפריל 18, 2011 דיווח פורסם אפריל 18, 2011 אני מאחל לכל החברים והחטיבה חג כשר ושמח . עדיין כצופה ולא פעיל פיקוח או טייס באזור, זה מאד מרגש לראות את ההתעוררות והפעילות של החטיבה ובמיוחד את הנענות העצומה של החברים לקריאה "לדגל" . יישר כח לכולכם
Ittai Arnon פורסם אפריל 19, 2011 דיווח פורסם אפריל 19, 2011 חג שמח לכולם Welcome back. טוב לראותך פה שוב, שלח לי בפרטי את הטלפון שלך. תודה
david cohen פורסם אפריל 21, 2011 דיווח פורסם אפריל 21, 2011 בוקי היקר! הצעתך מענינת מוכן לקבלה! חוששני שסוף שבוע עם הדילת זה מעט מאוד... בכל מקרה אני מבטיח לך אותה בחזרה !! בינתיים חג שמח לך ולכל בית vatil !