yizhaq פורסם אוקטובר 13, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2003 1. זה קרה לי היום. בטיסה הראשונה שלי מאילת לתל אביב IFR. עד אחרי SIVAK הכל הלך טוב ואז התכתבתי עם הפקח ולא ראיתי איך צנחתי מ2000 ל0000 (טיסת לילה) :oops: . עכשיו אני מרגיש ממש טיפש. אבל לא חשוב. 2. בכל מקרה טסתי לטיסה בIAL ורשמתי בדיווח טיסה על הריסוק המצער. יזרקו אותי מהחברה? :shock: רק נרשמתי. כולה טיסה שניה.
e717 פורסם אוקטובר 13, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2003 א)לא יזרקו אותל מהחברה זה אפילו נשמע מצחיק. ב)הם רוצים פשוט מידע על ההתרסקויות הם לא עושים כלום למי שהתרסק פעם הבאה תדבר בVOICE תוריד ROGER WILCO.
Anatoly פורסם אוקטובר 13, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2003 קודם כל מומלץ מאוד להתנתק מרשת ווטסים Anatoly VATIL8
iroth פורסם אוקטובר 14, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2003 ברוך הבא למועדון... זה קורה לכולם היתרון בתחביב שלנו הוא שאחרי האירוע הזה רק כואב הלב קצת ויש בושה בעוד שבמציאות ארוע כזה כרוך באי נעימות גדולה יותר... האמת שאחרי כל התרסקות וירטואלית אני מתהלך מבואס יומיים אבל זה כל הנזק. נחיתות בטוחות! ישראל
Ilan Jonas פורסם אוקטובר 14, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2003 אני בדיעה עם ישראל - היתרון של הסימולטור הוא שאפשר להתרסק ולהמשיך הלאה. לגבי ואטסים - צריך לדווח לפקח, ולבקש רשות להמשיך באויר. יש מודול של פיטר דווסון, האיש של FSUIPC, שעושה שמירת מצב אוטומטית כל דקה - ככה אם אתה מתרסק אתה יכול לבחור להחזיר את הגלגל אחורה לאחת מעשר השמירות האוטומטיות שהוא מכין. חובה!!!
Oren Geva פורסם אוקטובר 14, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2003 אבל - כמו שאילן אמר - קודם תשאל את הפקח... אם אתה לא רוצה איציק יצעק עליך כנ"ל במקרים שקורס לך הסימולטור/ מחשב. מקסימום תתחיל במקום אחר על הקרקע. סקווק סטנדביי. צור קשר עם הפקח הרלוונטי ובקש ממנו רשות לחזור למצב שנשמר לך ב AUTOSAVE. ה- AUTOSAVE הוא תוכנה גדולה. אין דבר מתסכל יותר מלטוס 5 שעות ללונדון ועם המסלול בטווח ראיה לחטוף הפסקת חשמל קטנה של שניה שגורמת לאיתחול המחשב... עם ה - AUTOSAVE אתה יכול לחזור - ולנחות, אפילו בלי פיקוח, רק בשביל ההרגשה...
Shmulik Lin פורסם אוקטובר 14, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2003 בהמשך לדברי אורן גם אני אצעק עליו אם מתרסקים ולא שולטים במטוס יותר להודיע מייד לפקח שייתן אישור להמשיך כן או לא תלוי בנסיבות המקרה טייס לא יוכל להמשיך מאותה נקודה במידה והוא מס 1 לנחיתה כשמס 2 אחריו 10 מייל גם בזה נתקלנו ,במידה והטייס רואה שיש תנועה ערה בשטח יעביר המטוס שוב לחנייה ויתחיל מחדש בתהליך מדובר על יציאה משדה. לסיכום לפי הנחיות פקח והתנועה בשטח.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 16, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2003 בהקשר לצעקות אני מקווה שאף אחד לא נפגע מזה, ואם זה כן פוגע במישהו באיזו שהיא צורה אז בבקשה להגיד לי, המטרה שלי היא רק ללמד את הטייסים להיות יותר טובים