Ido Wachtel פורסם אפריל 30, 2011 דיווח פורסם אפריל 30, 2011 הרבה מאיתנו (האמ...זיירמן האמ... ) מחכים לתוכנת השיגור החדשה Professional Flight Planner X (מהיוצרים של TOPCAT) התוכנה אמורה לצאת בחודשים הקרובים, יש דחייה מסויימת כי לפי זמן זה הם אומרים שזה ייצא בין יוני לאוגוסט (אחרי שהם אמרו שזה ייצא בין אפריל ליוני). בכל מקרה, נוספו תמונות חדשות באתר שלהם (http://www.pfpx.com/) ולפי איך שזה נראה יש למה לחכות! עושה רושם שהם סיימו כמעט סופית את עיניין הETOPS (לכל המגהצים, באטלנטי, ובאוקיינוס השקט) אופצייה חשובה מאוד. תמונה שתפסה את העין: מפת ETOPS אחד לאחד כמו במציאות כמו כן יש כל מיני אפשרויות לחירומים שמצריכים ETOPS, (נפילת מנוע או 2 ועוד) אפשר גם לראות את כל נושא הNAT שהם מעודכנים ומוצגים במסודר במפה שדרכה אפשר גם להוציא את הרוח ולבחור את הNAT האולטימטיבי (מבחינת רוחות) רשימת NOTAM's לשדות פוטנצאליים בנתיב (מה שייחסוך כאבי ראש במקרה שמסלול כזה או אחר נסגר) בקיצור, נראה מדהים!
E.Z פורסם מאי 1, 2011 דיווח פורסם מאי 1, 2011 אני עוקב אחריהם בפורום פיתוח של גרסת האלפא, ונדהם מרמת הפרטים שהם יורדים אליהם. היה דיון מעניין לא מזמן שם שאחד המסייעים באלפא ובפיתוח הביע חשש שהיא מורכבת מידי לשימוש, הם כבר עובדים על יצירת פתרונות יצירתיים למתחילים כמו סרטונים ומצגות TURTURIAL. התוכנה עם כל ההממשק הידידותי שלה כמו שזה נראה הולכת להיות מאוד לא פשוטה- הם יורדים לרזולוציות שאף תוכנת תכנון לא הגיע אליה- FSB באמת נראית חובבנית ביחס אליה.
Opher Ben Peretz פורסם מאי 1, 2011 דיווח פורסם מאי 1, 2011 הם יורדים לרזולוציות שאף תוכנת תכנון לא הגיע אליה- FSB באמת נראית חובבנית ביחס אליה. ברשותי FOC 2003 שהינה תוכנת תכנון ושיגור מקצועית. עדכוני מז"א ו-AIRAC שלה יקרים לחובב. לג'פסן מוצר טוב- FLITESTAR המקובל בחברות, בעיקר קטנות.
E.Z פורסם מאי 1, 2011 דיווח פורסם מאי 1, 2011 היי עופר לא יצא לי לעבוד על ה FOC גם החומר שקיים עליה באינטרנט הוא יחסית מועט, רוב התוספים הכבדים -PMDG\LDS המליצו לא פעם ולא פעמיים לשגר את טיסות עם ה FSB- כתוכנה מולצת. בפורום פיתוח של ה PFPX יש לא מעט שהתעסקו עם ה FOC וטוענים שהרמה גבוהה יותר- לגבי מסד הנתונים של התוכנה אם אני לא טועה היא תיהיה ע"פ NAVIGRAPH, אבדוק את זה...ולהערכתי התוכנה הזאת בכל מקרה לא תיהיה זולה.
Noy Farhi פורסם מאי 1, 2011 דיווח פורסם מאי 1, 2011 מפעם לפעם זה נראה רק יותר מדהייייים! עידו תודה על העדכון!
Opher Ben Peretz פורסם מאי 1, 2011 דיווח פורסם מאי 1, 2011 שלום אלעד, גם אני עוקב אחרי כריסטיאן, ג'ודית' ומוצרם וממתין להתפתחויות. FOC בעייתי עקב עלות עדכון, הגיע זמן שיצא מוצר חדשני לשוק אחרי FSB. עבדנו לפני שלוש שנים על גמר ביטא של OPS של ראלף טופלמאייר אך הוא נפסק בבת אחת כאילו בלעה אותו האדמה (טסונאמי בקנדה??).
E.Z פורסם מאי 1, 2011 דיווח פורסם מאי 1, 2011 שלום אלעד,גם אני עוקב אחרי כריסטיאן, ג'ודית' ומוצרם וממתין להתפתחויות. FOC בעייתי עקב עלות עדכון, הגיע זמן שיצא מוצר חדשני לשוק אחרי FSB. עבדנו לפני שלוש שנים על גמר ביטא של OPS של ראלף טופלמאייר אך הוא נפסק בבת אחת כאילו בלעה אותו האדמה (טסונאמי בקנדה??). ה DB ש PFPX יידרוש לא שונה במהותו ממה שה FOC דורש לכן מעניין מאיפה ישאבו את המידע שכאמור יקר ערך העלתי שאלה בדף הפייסבוק שלהם נראה אם יענו.
Tomer Oszlak פורסם מאי 3, 2011 דיווח פורסם מאי 3, 2011 כל תמונה רק מעלה את המחיר של המוצר. זה יהיה רק ל X?
Ido Wachtel פורסם מאי 3, 2011 מחבר דיווח פורסם מאי 3, 2011 כל תמונה רק מעלה את המחיר של המוצר.זה יהיה רק ל X? לא. אין קשר בכלל לסימולטור, זו תוכנה נפרדת כמו TOPCAT, FSBUILD וכו.
David Bendavid פורסם מאי 3, 2011 דיווח פורסם מאי 3, 2011 כל תמונה רק מעלה את המחיר של המוצר.זה יהיה רק ל X? זה תוכנת תכנון טיסה, מכאן שאין צורך להתאים אותה לגרסה מסוימת של הסימולטור. אני מאמין שכמו TOPCAT כל נושא המשקלים וכיו"ב יתמכו בFS9.
amir friedland פורסם מאי 3, 2011 דיווח פורסם מאי 3, 2011 זה נכון ש מי שרכש topcat יקבל הנחה על התוכנה ?