mickey lip פורסם מאי 4, 2011 דיווח פורסם מאי 4, 2011 שלום חברים יש לי מספר מקומות מצומצם עבור כניסה למתחם אלעל וליווי הצוותים למטס כולל השתתפות בתדריך מי שמעוניין להשתתף , נא לשלוח לי למייל : שם פרטי , שם משפחה, מספר תעודת זהות. גיל מינימלי : 16 תעודת זהות חובה. אני מתנצל מראש בפני מי שלא יאושר , אין לי הקצאה גדולה . חג עצמאות שמח בשם חברת אלעל וחטיבת ואטיל.
Omer D פורסם מאי 5, 2011 דיווח פורסם מאי 5, 2011 מיקי תוכל בבקשה לרשום מי ברשימה? כל הכבוד על היוזמה!
mickey lip פורסם מאי 5, 2011 מחבר דיווח פורסם מאי 5, 2011 חברים תודה , הרשימה נסגרה על בסיס כל הקודם זוכה, בערב אני אעביר הודעה פרטית לכל מי שהצליח להירשם . תודה וחג שמח .
Omer D פורסם מאי 6, 2011 דיווח פורסם מאי 6, 2011 חברים תודה , הרשימה נסגרה על בסיס כל הקודם זוכה, בערב אני אעביר הודעה פרטית לכל מי שהצליח להירשם .תודה וחג שמח . מיקי, העברת הודעת פרטית לכל מי שהצליח להרשם?
mickey lip פורסם מאי 6, 2011 מחבר דיווח פורסם מאי 6, 2011 חיובי, וביקשתי גם עבורך אישור, עוד אין לי אישור סופי. ברגע שאני אקבל אישור סופי, אשלח לכל מי שמגיע פרטים. חג שמח.
mickey lip פורסם מאי 6, 2011 מחבר דיווח פורסם מאי 6, 2011 לא. צר לי. הלואי והייתי יכול להכניס קבוצה גדולה, אבל קיבלתי הקצאה מצומצמת.
moshe elbaz פורסם מאי 8, 2011 דיווח פורסם מאי 8, 2011 סתם לידע כללי במטס תשתתף הקברניטה הראשונה באלעל שמה סמדר קברניטאית ב76 טייסת שלמדה באזרחות היתה קברניטה על הדאש בארקיע ועברה לאלעל, תהנו בתדריך
Amir Paz פורסם מאי 8, 2011 דיווח פורסם מאי 8, 2011 סתם לידע כללי במטס תשתתף הקברניטה הראשונה באלעל שמה סמדר קברניטאית ב76 טייסת שלמדה באזרחות היתה קברניטה על הדאש בארקיע ועברה לאלעל, תהנו בתדריך נשמע פשוט, ססנה - דאש 7 - 767...
Or Netzer פורסם מאי 8, 2011 דיווח פורסם מאי 8, 2011 סתם לידע כללי במטס תשתתף הקברניטה הראשונה באלעל שמה סמדר קברניטאית ב76 טייסת שלמדה באזרחות היתה קברניטה על הדאש בארקיע ועברה לאלעל, תהנו בתדריך נשמע פשוט, ססנה - דאש 7 - 767... כמו אמיר ססנה. חוזר לארון.. יוצא מהארון. ססנה... :mrgreen:
Shoval Cohen פורסם מאי 9, 2011 דיווח פורסם מאי 9, 2011 מיקי - אשמח לכל מידע למחר... אם בכלל :arrow: מי שנוסע מחר לב"ג - בבקשה שיצור איתי קשר בפרטי.
mickey lip פורסם מאי 9, 2011 מחבר דיווח פורסם מאי 9, 2011 חברים אני מתנצל הבחור שמארגן לנו את הנושא נמצא בניו יורק כרגע וטרם קיבלתי ממנו פרטים לגבי המטס מכיוון שכבר מאוחר מאוד אני מציע שנבטל הפעם חבל שתגיעו ולא יהיה אישור כניסה