עבור לתוכן
dx-doh

מחפש אתרים מומלצים להורדה של מטוסים כבדים\קלים חינמים עם VC

Recommended Posts

פורסם
AVSIM,FLIGHTSIM,SIMVATION.

אני מכיר את שלושתם ורשום לשלושתם אבל אני לא יודע איך אני אמור לדעת לפני שאני מוריד מה זה עם VC ומה בלי (אני רק יודע עם זה צביעה עם לא צביעה אבל עם VC או בלי אני לא ידוע) בדרך כלל אני מנסה פשוט אבל 90% מהפעמים זה בלי VC

פורסם
עם יש של FS9 עדיף

תודה :D:D:D:D:D

POSKY זה קבוצה מאד ידועה לכבדים ובעיקר ל FS9

הנה לך

http://www.projectopensky.com/

אני הורדתי שישה בואינגים(שתי 777 שלוש 737 ו757 אחד עם זה משנה..) משם ולאף אחד לא היה VC אולי זה מוזר אבל עשיתי לפי ההוראות אתה יודע אולי משהו לגבי זה?

פורסם

צריך לקרוא את הטקסט לפני שבוחרים מטוס, ראה את ה- 757 הראשון שמצאתי באבסים:

Aerosur Boeing 757-200 RR

File Description:

Project Opensky Boeing 757-200 in AeroSur color scheme for FS2004. Aerosur of Bolivia leases this aircraft from Ryan International for its international service from Santa Cruz, Viru Viru airport to Miami. Model and Paintkit by POSKY. I highly suggest to download the Virtual Cockpit textures which can be found in the library!.(POSKY 757 VC.zip)

פורסם
צריך לקרוא את הטקסט לפני שבוחרים מטוס, ראה את ה- 757 הראשון שמצאתי באבסים:

Aerosur Boeing 757-200 RR

File Description:

Project Opensky Boeing 757-200 in AeroSur color scheme for FS2004. Aerosur of Bolivia leases this aircraft from Ryan International for its international service from Santa Cruz, Viru Viru airport to Miami. Model and Paintkit by POSKY. I highly suggest to download the Virtual Cockpit textures which can be found in the library!.(POSKY 757 VC.zip)

אני קורא בדרך כלל אבל הבעיה זה שלרב לא כתוב עם יש או אין(ובדרך כלל אין)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...