עבור לתוכן
Opher Ben Peretz

מתנה לחג- EFB

Recommended Posts

פורסם

הודעה זו מיועדת בעיקר לאלה מבינינו שרואים עצמם כסימרים אמיתיים ורצינים. במטוסים המודרניים משולבת בשנים האחרונות טכנולוגית EFB =Electronic Flight Bag שתפקידה להחליף את הניירת הרבה וכבדה הנחוצה לטיסה. לופטהנזה לדוגמא פיתחה בחברת בת שלה מערכת כזו שמותקנת מתחת לחלון הצידי של כל טייס. איירבאס התחילה פרוייקט כזה לפני מספר שנים עבור כלל מטוסי החברה. בעלי מטוסים קטנים גם הם בהדרגה מתקינים מערכת כזו בתאם. קיימות מספר אפשרויות התקנה במטוסים ובתאים שאנשים בונים כאן, הן במסכים הרב משימתיים בתאי המטוס (אופייני במרכזי תחתון) והן בנפרד בכגון במסכי iPAD ודומיו.

קיימים בשוק מספר דגמי מערכת כזו. לאחר סקירה זריזה בחרתי את המערכת של AIVLASOFT משוייץ. היא אמנם לא זולה, אך במשך 30 ימי הדגמתה חינם לא היה לי ספק כי היא זו שמבצעת את העבודה באופן הכי קרוב למושלם שקיים כעת. היא תואמת FSX, מתממשקת עם ואטסים ושלל אתרי ותוכנות עזר קיימים ושחלקנו עושה שימוש בהם. יכולותיה מתרבות ומתעדכנות עם הזמן. תצוגת תוכנית הטיסה כדוגמא:

Untitled-54.jpg

חג שמח!

פורסם

עופר.. אני משתמש במערכת הזאת כבר למעלה מ 7 חודשים, היא פשוט מדהימה, התוכנה הזאת מתעדכנת באופן תדיר בכל מיני דברים חדשים וגם תמיכה יוצאת מן הכלל בכל בעייה שמתעוררת דרך הפורום שלהם.

בהחלט מצטרף להמלצה שלך

פורסם

היה לי הכבוד להשתתף בתור BETA TESTER בפיתוח התוכנה, אורס ידידי מ AIVLASOFT עשה עבודה מצויינת ועלי לציין שהמאמאצים השתלמו. תוכנה מצויינת ותודה לעופר על ההודעה.

ובעניין אחר,

VIENNA REAL OPS 21 MAY 1600Z - OPEN END

http://www.vacc-austria.org/

כולם מוזמנים :D

חג שמח

פורסם

מקריאה של MANUAL אני קורא שזה לא נתמך ואין אפשרות לראות

את התפריט ולהפעיל דברים במהלך הטיסה אם אני מריץ את הסימולטור על מסך מלא.

אני אין לי 2 מחשבים , הכל על מחשב אחד ואני רק מטיס על מסך מלא ללא פשרות

אין מצב שבו אני אטוס על מצב חלון של הסימולטור (בעיקר בגלל ביצועים).

חבל מאד, זה פסל את התוכנה הנפלאה הזו (ממה שקראתי) משימוש אצלי.

FSX - full screen mode

The "full screen mode" of FSX may NOT be used in cooperation with the EFB-system if the DisplayUnit is

running on the same computer than FSX is running.

Why? It's a fundamental concept of the Microsoft Windows operating system that Windows “multitasks” –

that it may run several programs (each of them in its own window) at the same time. All of these running

programs are shown in the taskbar at the bottom of your display. But only one of them can be the

program that is in the foreground (also known as “having the focus”).

As long as the foreground window doesn't use the whole area of your screen, you may see the other

windows behind or beside of the foreground window. But still only one program is in the foreground.

However in full screen mode, FSX does not function as a multitasking Windows’ window. The "FSX full

screen mode" is a special graphic mode which bypasses this standard XP/Vista/Win7-windowed mode

and therefore the above described features of a windowed operating system are no longer available. You

will then have a single-window operating system wherein FSX is the one and only visible program.

The only way to use FSX in "Full-Screen-Mode" while simultaneously running the EFB-system is to

use a network based environment where you would run EFB DisplayUnit(s) on a different computer

than the computer which FSX and the EFB DataProvider are running on.

פורסם
מקריאה של MANUAL אני קורא שזה לא נתמך ואין אפשרות לראות

את התפריט ולהפעיל דברים במהלך הטיסה אם אני מריץ את הסימולטור על מסך מלא.

אני אין לי 2 מחשבים , הכל על מחשב אחד ואני רק מטיס על מסך מלא ללא פשרות

אין מצב שבו אני אטוס על מצב חלון של הסימולטור (בעיקר בגלל ביצועים).

חבל מאד, זה פסל את התוכנה הנפלאה הזו (ממה שקראתי) משימוש אצלי.

יש כאלו שמשתמשים ב 2 מסכים, לרוב זה עדיף על שני מחשבים,

אתה פשוט טס במסך אחד ובשני ברשת, אבל זה מאוד מעמיס על המחשב וצריך מחשב חזק.

2 מחשבים לא צריך בשביל זה..

ותודה על הפרסום, הסימולטור תמיד מאכזב אותי שבסוף משהו נדפק אז חבל לי להשקיע בו הרבה כסף..

אבל בהחלט דבר נחמד ושימושי :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...