Opher Ben Peretz פורסם מאי 17, 2011 דיווח פורסם מאי 17, 2011 אבל iFly 737NG-FSX יצא אמש. כשאכירו יותר טוב אכתוב סקירונת. יש משתמשים הכותבים שהוא עשוי היטב. 670 מגהבייט המתקין.
Moshe Mizrahi פורסם מאי 17, 2011 דיווח פורסם מאי 17, 2011 תודה עופר. הממממ..... בניתי על PMDG אבל זה נראה בטוח זול יותר, נקווה שלא שחררו אותו מהר מדי
Moshe Mizrahi פורסם מאי 17, 2011 דיווח פורסם מאי 17, 2011 There is one known issue with the current build. After some change I requested to the nightlighting effects especially Dome lighting, it introduced a new bug where it needs one engine to be running to have the Dome running in the VC mode, The fix for this is underway and will take 3-4 weeks to complete. We discussed postponing the release until then, but it was felt the majority would rather have the aircraft now , especially knowing a fix was being created. The option to return to a lighting effect that was substandard was not the way to go and this extra time will enhance the aircraft
mickey lip פורסם מאי 17, 2011 דיווח פורסם מאי 17, 2011 מקווה שהם תיקנו את מלאי הבאגים מהגירסה הראשונה. בסיבוב הראשון זה היה מטוס יפה וזהו. כל קשר בינו לבין המערכות של ה NG היה מיקרי ביותר. אני עדיין טס על ה NG הישן של PMDG, היחיד שמדמה את האמיתי ב 98 %.
Opher Ben Peretz פורסם מאי 18, 2011 מחבר דיווח פורסם מאי 18, 2011 מיקי, אנא צרף מספר דוגמאות לגבי הדמייה שאינה דומה למטוס האמיתי. תודה.
Noy Farhi פורסם מאי 18, 2011 דיווח פורסם מאי 18, 2011 הי עופר, יש בשרשור הזה הערות טובות והערות פחות טובות לגבי המטוס הזה (IFLY) צריך רק להזכיר שהמטוס שמדובר בשרשור זה עם עדכון 1.01 http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 98&start=0
mickey lip פורסם מאי 19, 2011 דיווח פורסם מאי 19, 2011 עופר, כל נושא האוטומציה לא עבד כלל, אני יודע שהם תיקנו חלק מהבאגים ב SP2, לא בדקתי את זה, המחשב של הסימולטור שלי מושבת הרבה זמן, ואני מקווה שבשבוע הבא יחזור לפעילות. בזמנו כתבתי כאן את רשמי מטיסת הניסוי עליו,בשורה התחתונה כתבתי שהוא יפה מאוד, מבחינה גרפית ציון 10, מבחינה תפעולית, ציון נכשל. כל נושא האוטומציה לא היה מסומלץ. מקווה שבדגם האחרון תיקנו.
Opher Ben Peretz פורסם מאי 19, 2011 מחבר דיווח פורסם מאי 19, 2011 קלטתי מיקי, תודה. ייבדק, אני ממתין למשהו שצריך להגיע ואז אוכל להפעילו.
Etai Charit פורסם מאי 19, 2011 דיווח פורסם מאי 19, 2011 מה מצבו כרגע מבחינת תיקון באגים? הבנתי מרחוק שכל התקלות תוקנו עם סדרה של SP. האם רק תקלות תוכנה תוקנו, או גם באופן הפעלת המערכות? זה משנה את כל התמונה... מה גם שהתוצר החדש ל-FSX כנראה הוליד תקלות חדשות שידרשו תיקון. בקיצור - שווה לבדוק מחדש לאחר תיקוני החברה ע"י מישהו שמבין מה הוא רואה. מיקי?
Yakov Kraus פורסם מאי 26, 2011 דיווח פורסם מאי 26, 2011 הורדתי את המנואל יותר מ500 דפים נראה מדהים הדפסתי חלק ממנו אני לא מתאפק אני כן רץ לקנות הבנתי שאפשר לקנות FS2004 ב 55$ לקבל קופון ולקנות FSX ב 15$