עבור לתוכן
Opher Ben Peretz

לא צריך לרוץ לקנות...

Recommended Posts

פורסם

There is one known issue with the current build. After some change I requested to the nightlighting effects especially Dome lighting, it introduced a new bug where it needs one engine to be running to have the Dome running in the VC mode, The fix for this is underway and will take 3-4 weeks to complete. We discussed postponing the release until then, but it was felt the majority would rather have the aircraft now , especially knowing a fix was being created. The option to return to a lighting effect that was substandard was not the way to go and this extra time will enhance the aircraft

פורסם

מקווה שהם תיקנו את מלאי הבאגים מהגירסה הראשונה.

בסיבוב הראשון זה היה מטוס יפה וזהו.

כל קשר בינו לבין המערכות של ה NG היה מיקרי ביותר.

אני עדיין טס על ה NG הישן של PMDG, היחיד שמדמה את האמיתי ב 98 %.

פורסם

עופר, כל נושא האוטומציה לא עבד כלל, אני יודע שהם תיקנו חלק מהבאגים ב SP2, לא בדקתי את זה, המחשב של הסימולטור שלי מושבת הרבה זמן, ואני מקווה שבשבוע הבא יחזור לפעילות.

בזמנו כתבתי כאן את רשמי מטיסת הניסוי עליו,בשורה התחתונה כתבתי שהוא יפה מאוד, מבחינה גרפית ציון 10, מבחינה תפעולית, ציון נכשל.

כל נושא האוטומציה לא היה מסומלץ.

מקווה שבדגם האחרון תיקנו.

פורסם

מה מצבו כרגע מבחינת תיקון באגים?

הבנתי מרחוק שכל התקלות תוקנו עם סדרה של SP.

האם רק תקלות תוכנה תוקנו, או גם באופן הפעלת המערכות? זה משנה את כל התמונה... מה גם שהתוצר החדש ל-FSX כנראה הוליד תקלות חדשות שידרשו תיקון.

בקיצור - שווה לבדוק מחדש לאחר תיקוני החברה ע"י מישהו שמבין מה הוא רואה. מיקי?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...