עבור לתוכן
Ido Wachtel

Flight 1 ATR

Recommended Posts

פורסם

אהלן חברים :)

לאחרונה יש בי צורך לשינוי, לנסות מטוסים עם מערכות שונות מאלה של האיירבוס והבואינגים למיניהם.

התחלתי להתעניין בATR של Flight 1.

נשמע כמו מטוס מצויין שאפשר לטוס איתו בכיף גם C)VFR)

קראתי עליו הרבה ביקורות טובות ורציתי לשמוע קצת חוות דעת מחברים שיש להם את המטוס :D

פורסם

התוסף מותקן בחדר הדרכה של ארקיע. לא זכור לי שהיו עליו הערות מיוחדות. (פרט לכמה ענייני זמנים כמו הצתה בHOTEL MODE אם אני זוכר נכון)

אומנם לא כל המתגים מסומלצים באופן מלא אך הרוב כן- וזה ללא ספק תוסף "המילה האחרונה" של ATR ל-FS. כרגע.

במציאות ארקיע נוהגים לטוס VFR בין בסיסי ח"א, ש"ד-ב"ג וש"ד-חיפה 4-5 מייל מערבית לחוף גובה 4 (לרוב).

פורסם
אהלן חברים :)

לאחרונה יש בי צורך לשינוי, לנסות מטוסים עם מערכות שונות מאלה של האיירבוס והבואינגים למיניהם.

התחלתי להתעניין בATR של Flight 1.

נשמע כמו מטוס מצויין שאפשר לטוס איתו בכיף גם C)VFR)

קראתי עליו הרבה ביקורות טובות ורציתי לשמוע קצת חוות דעת מחברים שיש להם את המטוס :D

סליחה שאני שוב מקדם פה את המטוס האהוב עלי אבל אם כבר אתה רוצה מטוס מאותו סדר גודל ואותו עיקרון (טורבופרופ דו מנועי)

למה שלא תלך על הJS41? הרבה יותר ריאליסטי ומלמד בצורה מיטבית את עיקרון מנוע הטורבופרופ (טעות אחת בתפעול ואתה מתמודד עם שריפה במנוע שאגב גם אופן הטיפול בה מדומה עד לפרט האחרון כולל עשן ואש שכבים עם פריקת המטפים בדרך כלל)

ובכל זאת לגבי ה ATR - הוא נחמד הבעיה שלי איתו זה שהוא מאד נוח וסלחני (כמו שיוני אמר הATR הכי טוב לסימולטור אם כי הרבה מערכות ותגובות לא מסומלצות כראוי) אתה יכול תיאורטית להטיס אותו בלי שקראת אפילו משפט אחד במדריך והוא לא יתן לך פידבק ראוי על תפעול לא נכון - אני לא אוהב תוספים כאלו שמתנהגים בקטע הזה כמו עוד מטוס דיפולטי ולא מוציאים לי את המיץ וצועקים לי לשבת על התחת ולקרוא... אבל שוב אני לא יכול שלא להשוות לJS41 אז תסלח לי.

דבר נוסף שקשה לי עם הATR הוא שהVC נראה קצת מוזנח ומטושטש בחלק מהמקומות והכפתורים. אצלי היו גם כמה באגים שככל הנראה נבעו מכך שרכשתי את גרסת FS9 ולאחר ששדרגתי את המחשב השתמשתי בקובץ שF1 הוציאו שאמור להמיר את הקבצים לשימוש בFSX, התוצאה היתה נוראית ונאלצתי ממש לנטוש את המטוס הזה עד שיום אחד מצאתי שהם הוציאו גרסה מלאה לFSX וגם כן יצא לי המיץ עד שהצלחתי לשכנע את המערכת שלהם שכבר רכשתי את המטוס בעבר ואני רוצה להוריד את הגרסה המלאה... בסוף איכשהו הצלחתי. בלי קשר אם אתה מעוניין יש אצלי מדריך למטוסי טורבפרופ שהתחלתי לתרגם מאנגלית ומסביר היטב את עקרונות עבודת המנוע ושני סוגי מנועי הטורבופרופ הנפוצים. נראה לי שהגעתי בתרגום עד לאיפשהו בחלק של מערכת החשמל... בכל מקרה זה עשוי לעזור לך. אתה מוזמן להשאיר לי את המסן שלך ואני אשלח לך.

אגב מטוס נוסף שהוא מאד מציאותי ומומלץ בחום גם לנושא הVFR הוא הפייפר שאיין (CHEYENE) של DIGITAL AVIATION ואירוסופט. ממליץ לך בחום לבדוק גם לגביו.

בהצלחה

פורסם

אהלן אדם :)

בעבר שקלתי מאוד לרכוש את הJS41 אבל הצטערתי לשמוע שהוא רק לX וכיום אני משתמש ב9 ולא רואה מעבר בקרוב.

הATR נראה לי הכי ריאלי כרגע.

אני אשמח לקרוא את המדריך.

תפוס אותי במסנג'ר

ido-wachtel@hotmail.com

פורסם

כאחד ש"מכור" למטוס :P

כן, החסרון הגדול שלו שהוא לא עודכן כבר הרבה זמן.

המחשב טיסה שלו לא מאפשר כמה פונקציות שיכולות לעזור (אין אפשרות להגדיר נקודות חיתוך, סטייה מנתיב ועוד).

אבל

בזמני בצבא, למדתי את המטוס טוב טוב לפני טיסת קוקפיט חיפה-אילת, ובקופקיט הרגתי כאילו זאת לא הפעם הראשונה.

בהמשך, כשטסתי יותר קוקפיט (הפעם אילת-חיפה :lol: ) למדתי להבין שהמודל אינו מחסיר הרבה.

אני מאד אוהב לטוס במודל של פלייט1 על כל החסרונות שלו. הוא מודל שעובד, פאנל שלא חסרים בו כפתורים ופונקציות ומדריכים מעולים.

אם חשקה נפשך בטורבופרופ, לדעתי, בתור התחלה המודל הזה מעולה (וגם המודלים שהציעו לפני, שהם חדשניים יותר).

אם תרצה, אני אשמח לעזור לך בצעדיך הראשוניים במטוס

:mrgreen:

פורסם

בעבר שקלתי מאוד לרכוש את הJS41 אבל הצטערתי לשמוע שהוא רק לX וכיום אני משתמש ב9 ולא רואה מעבר בקרוב.

תפוס אותי במסנג'ר

ido-wachtel@hotmail.com

בכיף רק לא אישרת אותי עדיין...

פורסם

תפוס אותי במסנג'ר

ido-wachtel@hotmail.com

בכיף רק לא אישרת אותי עדיין...

יש אישור :)

מצטער, לא הייתי כמה ימים על המסנג'ר

מחכה כבר לקרוא את המדריך :wink:

שבוע טוב

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר