עבור לתוכן
Ido Wachtel

Avsim Review - Ben Gurion X

Recommended Posts

פורסם

אהלן חברים.

בבוקר עשיתי שיטוט קטן בAVSIM וראיתי שאתמול פורסם שם ביקורת על בן גוריון של דוד.

עוד לא ייצא לי לקרוא לעומק את הביקורת אבל מהמעט שקראתי הבנתי שלבחור שעשה את הביקורת יצא כבר לבקר בישראל.

עוד דבר שראיתי שיש איזכור לVATIL :)

http://www.avsim.com/pages/0511/FSAddon/BenGurionX.html

עידו

פורסם

קראתי את הביקורת, יחסית סבירה

התלונות שלו התרכזו בעיקר באיכות הפוטוריל לך תסביר לו שאסור למכור לגוף או אדם פרטי באיכות העולה על 2 מטר לפיקסל מסיבות ביטחוניות, תלונה נוספת על הפוטו שאינו מכסה את תל אביב צודק בהחלט אך העלות בשמיים והיו לי חששות לגבי ההוצאה הכספית הזו חלק מהחששות הוצדקו כעבור שבועיים הסינרי עלה לטורנטים והמכירות צללו

כמו כן על חוסר פרטים באיזור הבסיס הצבאי שכבר אינו נמצא שם. אך הוא מציין שאולי הסיבה קשורה לחוסר הרצון של הצבא להוסיף את הפרטים הנ"ל :roll: כידוע את איזור התעשיה יצרתי על פי דמיון ופחות על פי תמונות מאותה סיבה

לגבי עידכון

השדה הולך ומשתנה- מסלולים, מסלולי הסעה ועוד... מישהו יכול להעריך מתי אם בכלל מתוכנן עדכון שישקף שינויים אלה? ומה עד לאותו מועד?

התחלתי לבדוק על הפוטו שלי (פוטושופ) עם הדפית החדשה. אך הבנתי שהעבודה תימשך כרגיל מעבר לזמן המתוכנן לכן בשלב זה איני רץ עם זה אני מעוניין לעלות את גירסת הFS9 לפני כן שכנראה מחר תשלח לFSADDON ואז... נראה מה קורה

פורסם

קראתי את הביקורת, יחסית סבירה

התלונות שלו התרכזו בעיקר באיכות הפוטוריל לך תסביר לו שאסור למכור לגוף או אדם פרטי באיכות העולה על 2 מטר לפיקסל מסיבות ביטחוניות, תלונה נוספת על הפוטו שאינו מכסה את תל אביב צודק בהחלט אך העלות בשמיים והיו לי חששות לגבי ההוצאה הכספית הזו חלק מהחששות הוצדקו כעבור שבועיים הסינרי עלה לטורנטים והמכירות צללו

כמו כן על חוסר פרטים באיזור הבסיס הצבאי שכבר אינו נמצא שם. אך הוא מציין שאולי הסיבה קשורה לחוסר הרצון של הצבא להוסיף את הפרטים הנ"ל :roll: כידוע את איזור התעשיה יצרתי על פי דמיון ופחות על פי תמונות מאותה סיבה

לגבי עידכון

השדה הולך ומשתנה- מסלולים, מסלולי הסעה ועוד... מישהו יכול להעריך מתי אם בכלל מתוכנן עדכון שישקף שינויים אלה? ומה עד לאותו מועד?

התחלתי לבדוק על הפוטו שלי (פוטושופ) עם הדפית החדשה. אך הבנתי שהעבודה תימשך כרגיל מעבר לזמן המתוכנן לכן בשלב זה איני רץ עם זה אני מעוניין לעלות את גירסת הFS9 לפני כן שכנראה מחר תשלח לFSADDON ואז... נראה מה קורה

פורסם

בדיוק מה שחשבתי :)

ברידמי לא היה רשימה של סינרים משלימים של ישראל ?

כי תאחלס, יש את הפוטו של ת"א שמשלים את החסר שהוא מדבר עליו.

עבודה מצויינת שלך דוד, הסינרי ניראה מדהים.

עכשיו נשאר לשפץ בהתאם לשיפוצים של האמיתי, שיסתיימו באזור 2030.

אז יש לך זמן עד אז לשפצר את ה PAPI :D

תודה דוד על שני הסינרים המדהימים.

פורסם

למרות שאין לי את הסינרי כרגע, נתתי לו כמה הערות על הביקורות. הוא כתב שאין הרבה מכוניות בטרמינל 1, כתבתי לו שזה ברור, כי הטרמינל המרכזי הוא 3 ושהבסיס הצבאי עבר מזמן לנבטים. בפורומים של אבסים אפשר לראות את התגובה שלי על הביקורת.

פורסם

נכון לעכשיו יש כבר דפית מפורסמת של השינויים בשדה (ניתן לראות אותה באתר רת"א). הם עשו שם טעות עם אחד ממסלולי ההסעה בדפית ובקרוב צריכה לצאת דפית חדשה.

הפקחים כבר מתאמנים על עבודה עם 26/08 שהולך להיפתח בעוד פחות מחודש ו 12/30 ייסגר לתקופה יחד עם הארכת 03/21.

בעקבות ההארכה של 26, כל הדפיות של ב"ג שונו. כולל הוספת ILS למסלול 08.

פורסם

אמיר כותב

נכון לעכשיו יש כבר דפית מפורסמת של השינויים בשדה (ניתן לראות אותה באתר רת"א). הם עשו שם טעות עם אחד ממסלולי ההסעה בדפית ובקרוב צריכה לצאת דפית חדשה

אופס.. התאמתי את הדפית לתצ"א, אז אם כך כפי שחשבתי בתחילה עדיף להמתין עד הסיום

פורסם

ILS08 - כבר קיים? יהיה שמיש מייד עם פתיחת המסלול?

לגבי עדכון - דוד ממליץ לך לא לחכות לעדכון פוטוריל, אלא להביא תצ"א חדשה בעצמך. יש הרבה טייסים פרטיים בחטיבה - תעלו עם צסנה, טוסו ישירות מעל השדה ותצלם כמה תמונות איכותיות. אחרי זה תוכל לעדכן את הסינרי עם תמונות אלה - אני מציע את זה דווקא בגלל שהסינרי כבר קיים לפי מיקומים גאוגרפיים מדוייקים - התמונות שתוסיף יוכלו לעזור לך בתלאים שתמקם לפי השינויים שחלו בשדה.

בנוסף, אפשר לשקול עדכון זמני. סה"כ הכי כיף לטוס בסינרי מעודכן, ועד שהכל יזוז - שוב יהיו שינויים שדה ותמיד נמצא את עצמנו עם סינרי בפער עדכון של חצי שנה. וחבל. אפשר להוציא עדכונים זמניים ואפשר גם לעדכן בעזרת פוטוריל תוצרת בית...

כמובן שהכל בגדר הצעות ייעול שהן בעצמן בגדר בקשות, כצרכן.

ביקורת סה"כ טובה (אני לא מכיר עדיין את הסינרי - טרם רכשתי).

מצטרף בחום להמלצה להוסיף לרידמי באופן בולט קישורים לסינריים קרובים רלוונטיים - יסגור לך פינות רבות מבחינת צרכנים משאר העולם שלא מכירים כאן. ברגע שיבינו שמסביב לסינרי המדהים הזה יש בנוסף רדיוס של 200 מייל כיסוי איכותי של סינרי ולנדקלאס (ועוד חינמיים)- ימשוך אותם לאזור ולכן גם יעודד לרכוש את המוצר.

פורסם
ILS08 - כבר קיים? יהיה שמיש מייד עם פתיחת המסלול?

פיזית בהקמה

הייתי אתמול במגדל בערב,

הנהלים החדשים עדיין בשלב עריכה כי היו הרבה הערות.

יש דפית A3 של המסלולי הסעה החדשים והיא 1:1 בקנה מידה.

פורסם

מה לגבי?

נכון לעכשיו יש כבר דפית מפורסמת של השינויים בשדה (ניתן לראות אותה באתר רת"א). הם עשו שם טעות עם אחד ממסלולי ההסעה בדפית ובקרוב צריכה לצאת דפית חדשה

האם כבר פורסם והיכן?

יש דפית A3 של המסלולי הסעה החדשים והיא 1:1 בקנה מידה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...