Joel Strikovsky פורסם מאי 20, 2011 דיווח פורסם מאי 20, 2011 iFlySimulation שיחררו גירסא של ה 737 ל FSX. http://www.iflysimsoft.com/ProductsDetail.aspx?PID=13 http://www.flight1.com/products.asp?product=iflyfsx אני רוצה מאד ב 737NG ל FSX אבל אני מתלבט בין שני המוצרים של ה 737NG. האחד של iFly והשני של PMDG 737NGX שלמעשה טרם שוחרר, אבל אני מוכן להמתין לשיחרורץ השאלה שלי היא מי מכם חושב שהוא יכול להמליץ מבין ה2 ולמה?
Joel Strikovsky פורסם מאי 20, 2011 מחבר דיווח פורסם מאי 20, 2011 איך אפשר להמליץ על הNGX? אני מניח שיותר על בסיס נסיון העבר של משתמשי ה iFly ל FS9, שידעו להגיד עד כמה ה iFly מציאותי בהשוואה למה שמפורסם ומדובר על מה שיהיה ב PMDG. זה לא ממש השוואה מושלמת, אני מסכים איתך ובהחלט יכול להיות שזה יהיה יותר מבוסס על תחושת בטן, אבל עדיין זה נותן לי כיוון.
Adam Waiser פורסם מאי 20, 2011 דיווח פורסם מאי 20, 2011 רק מהיכרות אינטימית עם מוצר אחד של PMDG ולנוכח הזמן שהNGX נמצא בפיתוח אני אומר שתחכה לNGX אין עוד הרבה חברות של תוספים שעושות את מה שPMDG יודעים לעשות בתחום הAS REAL AS IT GETS לא מכיר את הIFLY אבל שאלת על תחושות בטן אז.... NGX! אגב המעבר שלי למטוסי סילון (מבחינת למידה רצינית כמו שעשיתי בזמנו עם הטורבופרופים) מחכה בסבלנות עד לNGX... לא רואה טעם להתחיל עם משהו אחר
Opher Ben Peretz פורסם מאי 21, 2011 דיווח פורסם מאי 21, 2011 יש עוד חברות שמייצרות מטוסים AS REAL AS IT GETS מלבד PMDG. למשל Flight Sim Labs, LDS, A2A, ועוד... FT ייצרה B737 קלאסיק לא רע. על פי הנתונים המתפרסמים, NGX עולה ברמת הפירוט והדיוק על רבים מקודמיו, אולם אלה רק פרסומים של המפתחים. להערכתי הקיץ כבר נוכל להשוות בין שניהם. המעריך את PMDG B747-400 כמטוס מפורט ומדויק, מוזמן להשוותו עם AEROWINX PS1 שפותח ויצא לשוק ב-1996. אין בכלל מה להשוות, שני עולמות שונים למרות שרץ על DOS. כעת נמצא בשלב פיתוח אלפא B744 ,PSX שנכתב בג'אווה ולכן ירוץ על כל מיני פלטפורמות. יש חובבי סימולציה שמעדיפים מערכות הפעלה כלינוקס. כבר כעת מפותחות תוכנות תוסף עבורו שגם תתמוכנה בג'אווה.
Tomer Haim פורסם מאי 21, 2011 דיווח פורסם מאי 21, 2011 בשנת 96 הסימולטורים ששלטו בשוק היו FS95 ו AIRLINE SIMULATOR לשניהם היה סנרי מוגבל מאוד אבל בכל זאת נוף אבל המטוסים של שניהם סבלו מתגובות אלימות מאוד של ההגה מול המטוס ושל המטוס חזרה לטייס בממישור העלרוד, כמעט בלתי ניתנים להטסה למי שלא רגיל להטיס סימולטורים (היום זה לא ככה). אני אישית התמוגגתי מלהטיס 2 סימולטורים שהקדימו את זמנם מבחינת איכות תזוזת המכשירים והתנהגות המטוס אבל לא היה להם סנרי חוץ ממסלולים: IFTPRO למטוסים קלים: תכונות הטיסה שלו במקומות מאוד מסויימים עולות על אלו של FSX כל המכשירים זזים באופן חלק לחלוטין וניתנים לקריאה (לעומת מה שהיה קיים בזמנו) PS1 של 744 בלבד: דומה מאוד בקונספט ל IFTPRO ומדמה בצורה מושלמת את המכשירים של 744, שוב ללא סנרי כלל וכשבאותם ימים מחשב ממוצע היה נותן על FS95, רק 10 פריימים ומחשב על היה נותן: 16 פריימים, הסנרים היו בינוניים, המכשירים זזו בקפיצות והמטוס נלחם בך... העדפתי סימולטורים ל IFR
Ido Rosenthal פורסם מאי 21, 2011 דיווח פורסם מאי 21, 2011 בקצב של PMDG, עד שיצא NGX כבר תוכל לחסוך עוד 150 שקל בשביל לרכוש גם אותו. לי יש חסך עצום ב737 בFSX ואין לי סבלנות לחכות לPMDG
Opher Ben Peretz פורסם מאי 21, 2011 דיווח פורסם מאי 21, 2011 AEROWINX PS1.3 של לפני כמה שנים, כולל תוספי חינם המאפשרים למשל: מתלבש על FS9 כך שלטייס ולאחרים הוא נראה ומתנהג כתוסף B744 של FS9. כולל ACARS על כל הפונקציות שלו בתוך FMC חיבור לואטסים רץ על מקינטוש תחת סביבת חלונות רץ על כל דגמי חלונות מתקין אחד ממקם הכל במכה במחשבך. ועוד... מה שאין הוא מטוס כזה למכירה, למעט של משתמשים קיימים. עלה לי 170 יורו.