עבור לתוכן
Joel Strikovsky

iFly737NGX vs. PMDG737NGX?

Recommended Posts

פורסם

iFlySimulation שיחררו גירסא של ה 737 ל FSX.

http://www.iflysimsoft.com/ProductsDetail.aspx?PID=13

http://www.flight1.com/products.asp?product=iflyfsx

אני רוצה מאד ב 737NG ל FSX אבל אני מתלבט בין שני המוצרים של ה 737NG.

האחד של iFly והשני של PMDG 737NGX שלמעשה טרם שוחרר, אבל אני מוכן להמתין לשיחרורץ

השאלה שלי היא מי מכם חושב שהוא יכול להמליץ מבין ה2 ולמה?

פורסם
איך אפשר להמליץ על הNGX?

אני מניח שיותר על בסיס נסיון העבר של משתמשי ה iFly ל FS9, שידעו להגיד עד כמה

ה iFly מציאותי בהשוואה למה שמפורסם ומדובר על מה שיהיה ב PMDG.

זה לא ממש השוואה מושלמת, אני מסכים איתך ובהחלט יכול להיות שזה יהיה יותר מבוסס על תחושת בטן,

אבל עדיין זה נותן לי כיוון.

פורסם

רק מהיכרות אינטימית עם מוצר אחד של PMDG ולנוכח הזמן שהNGX נמצא בפיתוח אני אומר שתחכה לNGX

אין עוד הרבה חברות של תוספים שעושות את מה שPMDG יודעים לעשות בתחום הAS REAL AS IT GETS

לא מכיר את הIFLY אבל שאלת על תחושות בטן אז.... NGX!

אגב המעבר שלי למטוסי סילון (מבחינת למידה רצינית כמו שעשיתי בזמנו עם הטורבופרופים) מחכה בסבלנות עד לNGX...

לא רואה טעם להתחיל עם משהו אחר

פורסם

יש עוד חברות שמייצרות מטוסים AS REAL AS IT GETS מלבד PMDG. למשל Flight Sim Labs, LDS, A2A, ועוד... FT ייצרה B737 קלאסיק לא רע. על פי הנתונים המתפרסמים, NGX עולה ברמת הפירוט והדיוק על רבים מקודמיו, אולם אלה רק פרסומים של המפתחים. להערכתי הקיץ כבר נוכל להשוות בין שניהם.

המעריך את PMDG B747-400 כמטוס מפורט ומדויק, מוזמן להשוותו עם AEROWINX PS1 שפותח ויצא לשוק ב-1996. אין בכלל מה להשוות, שני עולמות שונים למרות שרץ על DOS. כעת נמצא בשלב פיתוח אלפא B744 ,PSX שנכתב בג'אווה ולכן ירוץ על כל מיני פלטפורמות. יש חובבי סימולציה שמעדיפים מערכות הפעלה כלינוקס. כבר כעת מפותחות תוכנות תוסף עבורו שגם תתמוכנה בג'אווה.

פורסם

בשנת 96 הסימולטורים ששלטו בשוק היו FS95 ו AIRLINE SIMULATOR לשניהם היה סנרי מוגבל מאוד אבל בכל זאת נוף אבל המטוסים של שניהם סבלו מתגובות אלימות מאוד של ההגה מול המטוס ושל המטוס חזרה לטייס בממישור העלרוד, כמעט בלתי ניתנים להטסה למי שלא רגיל להטיס סימולטורים (היום זה לא ככה).

אני אישית התמוגגתי מלהטיס 2 סימולטורים שהקדימו את זמנם מבחינת איכות תזוזת המכשירים והתנהגות המטוס אבל לא היה להם סנרי חוץ ממסלולים:

IFTPRO למטוסים קלים:

1991.gif

תכונות הטיסה שלו במקומות מאוד מסויימים עולות על אלו של FSX כל המכשירים זזים באופן חלק לחלוטין וניתנים לקריאה (לעומת מה שהיה קיים בזמנו)

PS1 של 744 בלבד:

0009-02.gif

דומה מאוד בקונספט ל IFTPRO ומדמה בצורה מושלמת את המכשירים של 744, שוב ללא סנרי כלל

וכשבאותם ימים מחשב ממוצע היה נותן על FS95, רק 10 פריימים ומחשב על היה נותן: 16 פריימים, הסנרים היו בינוניים, המכשירים זזו בקפיצות והמטוס נלחם בך... העדפתי סימולטורים ל IFR

פורסם

AEROWINX PS1.3 של לפני כמה שנים, כולל תוספי חינם המאפשרים למשל:

מתלבש על FS9 כך שלטייס ולאחרים הוא נראה ומתנהג כתוסף B744 של FS9.

כולל ACARS על כל הפונקציות שלו בתוך FMC

חיבור לואטסים

רץ על מקינטוש תחת סביבת חלונות

רץ על כל דגמי חלונות

מתקין אחד ממקם הכל במכה במחשבך.

ועוד...

מה שאין הוא מטוס כזה למכירה, למעט של משתמשים קיימים. עלה לי 170 יורו.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...