Opher Ben Peretz פורסם מאי 22, 2011 דיווח פורסם מאי 22, 2011 הטסים בעולם הרחב בודאי שמו לב כי במקומות שונים קיימת נטיה מגנטית גדולה, בסדר גודל של 12.5 מעלות בקליפורניה למשל. בישראל כשביצעתי סולו ראשון הנטיה היתה 2E, וכעת היא 4 מעלות ו-7 דקות. זו הסיבה שבתצוגת הניווט ציר המסלול למשל מוצג לא ישר מעלה במצבים הרלבנטיים, ובכלל- הניווט ב-FS אינו מדויק עקב כך. למעוניינים בקבצי תיקון ל-FS9 עבור כמעט כל העולם ועבור FSX באירופה, הנה קישור: http://hsors.pagesperso-orange.fr/index.html תמצאו שם גם קישורים לספרות טיסה כגון אווירודינאמיקה -טובים.
Joel Strikovsky פורסם מאי 23, 2011 דיווח פורסם מאי 23, 2011 אני ביצעתי את כל התיקונים למסלולים בעולם באמצעות התוכנה שרכשתי ל ATC AI ב OFFLINE VoxATC , תוכנה מעולה שגם מדברים נדב"ר מהעולם המציאותי לבקרה באמצעות Voice recognition (אגב חברה בריטית של סומולטורים אמיתיים לאימון טייסים משתמשת ב VoxATC) , בכל מקרה לעניין המסלולים ה VoxATC יודע לתקן את כל המסלולים ב FSX שהישתנו במהלך הזמן ביגלל שינוי המגנתי.את השינויים הוא יודע לבצע בהשוואה ל ה AIRAC, אני השתמשתי ב AIRAC1105. את השינויים הוא שם בתיקייה ב FSX ומוסיף אותם ל ADDONS . יש נכון להום כ 209 מסלולים שגויים ב FSX. אם אתם מעוניינים אני יכול העלות את המסלולים המתוקנים, וכל מה שצריכים לעשות הוא להוסיף ל ADDONS ב FSX לאותה תיקיה.