אורח פורסם מאי 27, 2011 דיווח פורסם מאי 27, 2011 שלום לכולם, בשעה טובה אנו שמחים להכריז על פתיחת קורס טייס צבאי בשיתוף חי"א הוירטואלי. קורס טיס צבאי הינו קורס שהוקם על מנת לאפשר לטייסים לטעם מסוג טיסה שונה שאותו הם לא הכירו ולהתנסות בדברים חדשים. בקורס הטיס הצבאי אתם תלמדו על הפן הצבאי של הטיסה ברשת, תטעמו מהטיסה הקרבית בטייסת קרב, ותטעמו מהטיסה בטייסת תובלה ומסוקים. קורס זה הינו הקורס הבסיסי בחי"א,שאותו כל הטייסים עושים, בלי קשר לרצון שלהם לפעול בטייסת מסוימת (תובלה,קרב או מסוקים). בנוסף, הקורס הבסיסי ילמד אתכם להיכנס לראש שנקרא חיל האוויר- ולמתכונת שלו! (תדריכים, תחקירים, חוקים, נהלים, מפות וכו') מי שמסיים בהצלחה את הקורס הבסיסי עובר מיון ע"פ בקשותיו, ויכולותיו לטייסות השונות- טייסת קרב, טייסת תובלה ומסוקים וממשיך לקורס מתקדם מיד לאחר מכן אשר מכשיר אותו לביצוע כלל מתארי הטייסת. למידע נוסף אודות חי"א הוירטואלי ניתן לצפות בשרשור הבא - viewtopic.php?f=13&t=35769 ההרשמה לקורס פתוחה לכולם- מרגע ההרשמה לחיל האוויר, אתם נכנסים לתוך מאגר של כל המועמדים המעוניינים להצטרף ולהיות חוד החנית של הטייסים- טייסי חיל האוויר הישראלי ברשת וואטסים. דרישות -כל טייס המעוניין להתקבל לחיל האוויר כאיש צוות אויר צבאי יעבור סדרה של מיונים לאיש צוות אויר בחיל האוויר הווירטואלי. -אם הוא עבר וסיים בהצלחה קורס CVFR בIFS הוא מתקבל אוטומטית לקורס הבסיסי לאחר ראיון אישי. - אם הוא לא עשה קורס בIFS, הוא יאלץ לעשות ראיון ובחינה תיאורתית ומעשית על טיסה בסיסית וחוקי CVFR בסיסיים ולעבור אותה בהצלחה- משלב זה, העוברים בהצלחה יתקבלו לקורס הטיס הצבאי בבית הספר לטיסה צבאית, אשר נמצא תחת בית ספר IFS. על מנת להצליח להתקבל ולעבור את הקורס תצטרכו שיהיו לכם: א. אהבה לתעופה בפרט התעופה הצבאית, רצון וסבלנות ללמוד תכנים רבים. ב. סימולטור טיסה Microsoft Flight Simulator, ג. מיקרופון ואוזניות, א. חיבור אינטרנט. את הקורס הראשון יובילו אור באכתארי,זמר יצחק ורז פרינס,בנוסף רז יפקד על כל נושא הטיסה הצבאית בIFS. להרשמה כנסו לאתר (IFS(http://www.ifschool.net, עברו לדף ההרשמה (קישור נמצא בצד ימין בראש הדף) ובחרו בקורס שאליו אתם מעונינים להרשם "קורס טייס צבאי". צוות IFS וחיל האוויר הווירטואלי ומפקד בית הספר לטיסה צבאית מאחלים לכם הרבה בהצלחה בדרכם להיות אנשי צוות אויר צבאיים ברשת וואטסים (ואולי אף במציאות)!
Maor Cohen פורסם מאי 27, 2011 דיווח פורסם מאי 27, 2011 אני נרשם , נשמע מצוין ! שאלה : עד מתי ההרשמה פתוחה ולכמה אנשים היא מוגבלת ? אני רוצה להירשם אך אני בקורס CVFR מחזור 21 , עוד כמה זמן יש לי ללמוד בכדאי ללכת ולנסות להיבחן ?
Vlad Egorkin פורסם מאי 27, 2011 דיווח פורסם מאי 27, 2011 אם קיבלתי אימל שהתקבלתי לקורס אז אני צריך עדיין להרשם בIFS? כי נרשמתי לפני בערך חודש
Shoval Cohen פורסם מאי 27, 2011 דיווח פורסם מאי 27, 2011 אם קיבלתי אימל שהתקבלתי לקורס אז אני צריך עדיין להרשם בIFS?כי נרשמתי לפני בערך חודש חיובי, ולכן - כל מי ששלח אלינו הודעות שברצונו להתקבל לקורס וקיבל מענה או שלא - נדרש להירשם דרך IFS. ולשאלתך הפרטית, המיועדת לכולם: ניתן להירשם לקורס עם FS2004, אך קחו בחשבון שרמת הראלסטיות במטוסי החיל בסימולטור זה ירודה משמעותית מהמודלים שב-FSX, לידיעתכם. בהצלחה לכל המועמדים.
fsxdeluxeedition פורסם מאי 27, 2011 דיווח פורסם מאי 27, 2011 תמיד תהיתי מה אמור לעשות טייס הרוצה להתנסות על גבי כלים צבאיים בלפייט-סים ולא יודע איך... יכול להיות שאצטרף בהמשך.אני מאחל לכם בהצלחה ואין על IFS !
prince869 פורסם מאי 27, 2011 דיווח פורסם מאי 27, 2011 תשובות לשאלות שנשאלו עד עכשיו: - ההרשמה פתוחה מהיום למשך כל הזמן ללא הגבלת זמן. גבול החניכים שיעברו את המיונים הראשונים ויתקבלו קורס יעמוד על 20-25 חניכים. כל מי שלא ניסה, או ניסה ולא עבר את המיונים יוכל לנסות שוב בקורס הבא שיפתח, אך ההרשמה פתוחה כל הזמן והוא יכנס למאגר המועמדים של הביס''ט. - כל מי ששלח הודעת הרשמה באתר, או במייל, יצטרך להירשם דרך האתר ולרשום את הפרטים שלו. כל מי ששלח אימייל בעבר, לא התקבלתם עדיין לקורס, אלא רק הצטרפתם כמועמדים למיוני צוות אויר. אנא הרשמו שוב באתר IFS. - תחילת המיונים יחלו בחודש הבא, המיונים ימשכו מס' ימים, ולאחר המיונים, יחל הקורס עם פרחי הטיס שהצליחו לעבור את המיונים. בהצלחה שוב- רז, מפקד בית הספר לטיסה צבאית בIFS.
lior kestner פורסם מאי 28, 2011 דיווח פורסם מאי 28, 2011 כל הכבוד , חיל האוויר תופס תאוצה ! עלו והצליחו, כל החניכים העתידים להיות חוד החנית של החייל !
prince869 פורסם מאי 28, 2011 דיווח פורסם מאי 28, 2011 דרך אגב, המקומות למחזור הראשון מוגבלים בהחלט- כל הקודם זוכה! אנו ממליצים לכם להירשם כמה שיותר מהר על מנת להיכנס למיונים למחזור הראשון!
Ilan Nemirovski פורסם יוני 6, 2011 דיווח פורסם יוני 6, 2011 שתפ מעניין מאוד. שיהיה המון בהצלחה וכול הכבוד ליוזמים!
Shoval Cohen פורסם יוני 21, 2011 דיווח פורסם יוני 21, 2011 דף ישיר להרשמה: www.ifschool.net/fs/contant/mods/admin/ ... 0&stage=39
prince869 פורסם יוני 21, 2011 דיווח פורסם יוני 21, 2011 4 ימים אחרונים להרשמה! 4 מקומות אחרונים בקורס. מהרו להירשם!!!
prince869 פורסם יוני 22, 2011 דיווח פורסם יוני 22, 2011 כיוון שהוא הקורס הראשון שיוצא לדרך כחלק מבית הספר לטיסה הצבאית, אין זמן מוגדר לקורס. אורכו המשוער הוא בין חודשיים לשלושה חודשים.