Tomer Oszlak פורסם מאי 28, 2011 דיווח פורסם מאי 28, 2011 אני כרגע מתכנן טיסה לארגנטינה בסוכות למשפחה שלי(התכנון הוא שאני יטוס לבד) כרגע הטיסה הכי זולה זה מכאן ל EWR עם קונטיננטל משמה ל IAH כנ"ל ומשמה ל EZE כנ"ל. האם צריך ויזה כדי לעשות את הקונקשן? או שיש טיסה LY7 לניו יורק ומשמה טיסה ל EZE.
Elad Zeierman פורסם מאי 28, 2011 דיווח פורסם מאי 28, 2011 גם אם אתה נוסע טרנזיט נחיתה בארה"ב מחייבת ויזה מה שגם ככה אתה מתכנן לג פנימי וזה דרך טרמינל פנים ארצי שמחייב כניסה
maor949 פורסם מאי 28, 2011 דיווח פורסם מאי 28, 2011 כדי לנחות בארה"ב צריך וויזה גם אם אתה בטרמינל, אבל יש עוד אופציות, למשל איבריה (למדריד וממדריד לשם, או לופטנזה שלדעתי זה יותר יקר אבל שווה לבדוק,בריטיש מהיט'רו, אליטליה,איר אירופה לבארסה ומבארסה עם אירוליינרס ארגנטינה לEZE) לא חסר
Ofir Lavi פורסם מאי 28, 2011 דיווח פורסם מאי 28, 2011 מאור צודק,אני מכיר הרבה "צעירים" אחרי צבא שטסו לטיולים בדרום אמריקה בדיוק איך שמאור תיאר טסים עם איר אירופה לברצלונה ומשם ממשיכים או לחילופין איבריה למדריד וממשיכים או גם אליטליה זה במקרה שאתה מחפש תחברות האיכשהו עוד קצת זולות... על לופטאנזה למשל לא הייתי ממליץ אם אתה מחפש את הזול, גם לא על בריטיש. בקיצור כמו שמאור אמר הכי טוב לטוס דרך אירופה..יכול לחסוך תכסף של החברות הגדולות לאמריקה לדעתי(קונטיננטל אל על אמריקן וכו) חוסך את הויזה וההתברברות..קונקשן אחד באירופה, אם ממש חשוב לך כל שקל תחפש צ'ארטרים בנתיב של ישראל אירופה יחסוך לך את ה150 -200 דולר לדעתי לכל כיוון.
Ido Wachtel פורסם מאי 28, 2011 דיווח פורסם מאי 28, 2011 כמו שאמרו מעליי: 1. כן זה מצריך ויזה 2. בשביל מה דרך ארה"ב? זה מאריך את הדרך ובהרבה. יש אפשרויות לטוס דרך אירופה. כמו שמאור הזכיר, איבריה (ממדריד), אייר פרנס (דה-גול), בריטיש (הית'רו), לופטהנזה (פרנקפורט), יש עוד אפשרות לטוס עם אלעל לסאו פאולו ושם לעשות קונקשן לבואנוס איירס.
Tomer Oszlak פורסם מאי 28, 2011 מחבר דיווח פורסם מאי 28, 2011 אני משלם את הכרטיס שלי (לכן לא בטוח שאני טס תלוי בעבודה שאני אמצא) איבריה ואליטליה יש לי ולמשפחה שלי ניסיון ארוך וגרוע איתם(סבתא שלי נוסעת פעם בשנה לארגנטינה והיא מכירה טוב את שני החברות האלה ואני מכיר את אליטליה אישית כשטסתי לארגנטינה) וטיסה דרך ארה"ב יוצא הכי זול כרגע לפי מה שבדקתי לשבוע של סוכות. עריכה: עכשיו בדקתי שבוע לפני סוכות ויש טיסה יותר זולה דרך מדריד עם קונקשן של 12 שעות במדריד מה שלא מהווה בעיה כי יש לי משפחה שם שתעשה לי סיור בעיר.(יוצא 400$ פחות יציאה שבוע לפני)
Opher Ben Peretz פורסם מאי 28, 2011 דיווח פורסם מאי 28, 2011 1004-1150 יורו עם אל על ואיירולינאס ארחנטינס דרך ברסלונה.
maor949 פורסם מאי 28, 2011 דיווח פורסם מאי 28, 2011 אני משלם את הכרטיס שלי (לכן לא בטוח שאני טס תלוי בעבודה שאני אמצא)איבריה ואליטליה יש לי ולמשפחה שלי ניסיון ארוך וגרוע איתם(סבתא שלי נוסעת פעם בשנה לארגנטינה והיא מכירה טוב את שני החברות האלה ואני מכיר את אליטליה אישית כשטסתי לארגנטינה) וטיסה דרך ארה"ב יוצא הכי זול כרגע לפי מה שבדקתי לשבוע של סוכות. עריכה: עכשיו בדקתי שבוע לפני סוכות ויש טיסה יותר זולה דרך מדריד עם קונקשן של 12 שעות במדריד מה שלא מהווה בעיה כי יש לי משפחה שם שתעשה לי סיור בעיר.(יוצא 400$ פחות יציאה שבוע לפני) איבריה לא עד כדי כך גרועים... גם אליטליה רק מניסיון: אם אתה טס עם אליטליה אז תביא סנוויץ, מהבית :mrgreen: אם אתה אוהב טיסות (ואני מניח שכן) אז לך על האופציה הזולה ביותר איזיג'ט ללוטון, מלוטון לבראחס, ומבראחס לEZE עם אייר אירופה או איבריה שאלו למעשה יהיו האופציות הזולות ביותר.
Elad Zeierman פורסם מאי 28, 2011 דיווח פורסם מאי 28, 2011 הבעיה עם איבריה לפי מה שאני מכיר- שאחוז איבוד המזוודות שלהם הוא גבוה, מה שיכול להיות קריטי כנוסע טרנזיט
Tomer Oszlak פורסם מאי 28, 2011 מחבר דיווח פורסם מאי 28, 2011 על איבריה אין מה לדבר אחרי התגובות של המשפחה עליהם אני לא טס איתם ואליטליה בכלל הספיקה לי הטיסה לeze איתם לפני שנתיים
maor949 פורסם מאי 30, 2011 דיווח פורסם מאי 30, 2011 אני כרגע מתכנן טיסה לארגנטינה בסוכות למשפחה שלי(התכנון הוא שאני יטוס לבד)כרגע הטיסה הכי זולה זה מכאן ל EWR עם קונטיננטל משמה ל IAH כנ"ל ומשמה ל EZE כנ"ל. האם צריך ויזה כדי לעשות את הקונקשן? או שיש טיסה LY7 לניו יורק ומשמה טיסה ל EZE. סתם ניחוש אכלת מהאוכל שלהם? :drinking:
Tomer Oszlak פורסם מאי 30, 2011 מחבר דיווח פורסם מאי 30, 2011 האוכל שלהם כמעט אכל אותי וגם הכיסאות היו שבורים
David Rosenfeld פורסם מאי 30, 2011 דיווח פורסם מאי 30, 2011 אליטליה לגעת רק עם מקל ולהרחיק בקונקשן מפריז לרומא שכחו את המזוודות איפשהו. לא הגיעו לטיסה של אל על. הרעש שהחברה האלה =האיטלקים גרוע בהרבה מטיסה טיפוסית עם ישראלים אוכל? אולי גם שכחו לקחת בכל אופן לא היה אולי בגלל שזו טיסה של שעתיים
lior kestner פורסם מאי 30, 2011 דיווח פורסם מאי 30, 2011 סמי אווירונים אולי יצא במחיר שובר שווקים (: וכמו שנאמר מעלי אייר אירופה וסגור את הסיפור (: