Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 22, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2004 לכל ידידי האגודה שלום רב, מזה חודשים ספורים שלא יצרנו קשר רצוף עמכם ואנו מתנצלים על כך. כדי שהקשר יחודש בצורה סדירה אגודת התעופה מינתה את תומר שמש לאחראי "ידידי אגודה", תפקידו יהיה להעביר אליכם חומר רלבנטי הנשלח אליו מהאגודה וכמובן לקבל מכם הצעות לשיתוף פעולה ביניכם לבין הטייסים חברי האגודה. נודה לכם על שיתוף פעולה ברעיונות ויוזמות לאירועים משותפים עם חברי האגודה, ניתן להעביר במייל לתומר שמש tomertravel@walla.co.il או למשרד האגודה iaopa@barak.net.il לוח אירועים לחודש ספטמבר: 9/9/04, יום חמישי, מפגש חוויות וטיפים מפולין מפגש בו המשתתפים במחנה האימון בניווט בפולין יספרו חוויות ויתנו טיפים לחובבי הניווט. המפגש יחל בשעה 19:00 (מיקום ישלח בהמשך) חברים המעוניינים להשתתף במפגש מתבקשים להרשם במשרד האגודה. 10/9/04, יום שישי, תחרות נחיתות דיוק + הרמת כוסית לשנה החדשה הנכם מוזמנים לצפות בתחרות נחיתות דיוק שתתקיים בדרום ובצהריים הרמת כוסית לכבוד השנה החדשה בהרצליה. פרטים מדויקים ישלחו בהמשך. על פעילויות נוספות של האגודה תוכלו לקרוא באתר : www.aopa-israel.org.il נשמח לראותכם באירועי האגודה . ועד האגודה.
Eliran-VFS1 פורסם אוגוסט 22, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2004 כתוב תחרות דיוק בדרום..איפה בדיוק בדרום?
×�פיק פורסם אוגוסט 22, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2004 לפי דיבור שלי עם מישהו, התיכנון הוא למנחת ערד. אבל הבדואים לפי מה ששמעתי השחיטו שם הרבה מהמנחת. ולכן יכול להיות שאם לא יהיה מקום אז יחזירו את זה לפיק (קרוב אל הבית! קרוב אל הלב ), התיכנון המקורי. אבל זה רק מה שאני שמעתי ממקור לא מוסמך.
אורח פורסם אוגוסט 23, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2004 בערד הם יכולים לעשות נחיתת דיוק על גמל או על בדואי. לא היתי רוצה להיות במטוס שממש לפני הנגיע איזה בדואי מחליט לעלות על המסלול כי זה מקצר לו את הדרך למאהל שלוץ :roll:
Oren Geva פורסם אוגוסט 23, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2004 מישהו בכלל קיבל אישור שהוא "ידיד האגודה"? בזמנו אהרון ביקש לשלוח אליו פרטים של מי שרוצה להרשם כ"ידיד האגודה" - מעולם לא קיבלתי שום תגובה לעסק הזה...
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 23, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2004 דווקא אני קיבלתי אישור וגם את המייל ששאדי רשם..... :roll:
אורח פורסם אוגוסט 23, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2004 אני גם לא זכיתי לאישור על הרישום ואף שלחתי מייל לאהרון וגם לא זכיתי לתגובה :cry: לא חבר שלהם :roll:
Oren Geva פורסם אוגוסט 23, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 23, 2004 אני גם לא זכיתי לאישור על הרישום ואף שלחתי מייל לאהרון וגם לא זכיתי לתגובה :cry: לא חבר שלהם :roll: גם אני. לא קיבלתי אישור, שלחתי מייל לאהרון, שאלתי בפורום מה קורה עם זה - ולא הייתה שום התייחסות.
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 25, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 25, 2004 אורן, רן וכל מי שנרשם ולא קיבל מייל בתגובה. שאלתי את אהרון (VATIL2) שריכז את הנושא בזמנו והוא אמר שהוא לא מטפל כבר בנושא, אך הוא אמר גם שמי שלא קיבל מייל שמאשר הצתרפות מוזמן לפנות לתומר שמש בכתובת מייל שצוינה למעלה, או ישירות למזכירות האגודה לרשימום מחדש אם יהיה הצורך. סוף שבוע טוב...