עבור לתוכן
David Bendavid

פיקוח באירוע ישראל-קפריסין השני (25.6 1600-1900Z)

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם,

למי ששם לב ולמי שלא, כפי שהובטח גם החודש יתקיים אירוע חודשי בין ישראל לקפריסין, במטרה להפוך זאת למסורת מידי חודש.

פרטים נוספים אודות האירוע תוכלו למצוא באתר החטיבה.

האירוע יתקיים ביום שבת, ה-25.6 בין השעות 1600-1900Z (כלומר, 1900 עד 2200 מקומי).

פקחים, נא להשתבץ על העמדות הבאות ע"י הודעה על גבי הפורום, או אצלי / שחר שירטו (VATIL6) בפרטי.

העמדות הדרושות:

בקרת תל-אביב: שלומי לוקסנבורג (החל מ-1930)

גישה בן-גוריון: משה אלבז

מגדל בן-גוריון: ירדן גוטליב

קרקע בן-גוריון: טל פלג

קלירנס בן-גוריון: ולדי יגורקין

אבקש אך ורק מפקחים מוסמכים ולא מושגחים להשתבץ מטעמי צפי לעומס במשך הארוע.

בתודה מראש,

מחלקת אירועים

פורסם

חבר'ה, מה עם בקרות מרחביות??

באירוע הקודם כשלא ביקשנו פיקוח ולקחנו את זה על הצוות כדי שכולם יטוסו באירוע, קיבלתי המון פניות בבקשה לפקח, מה קרה כשצריך? ;)

יאללה להשתבץ!

פורסם

חבר'ה, לצערי הקפריסאים נמנעים מלהשתתף באירוע השבוע, בשל קשיים מצידם למציאת פקחים.

אנחנו ממשיכים אצלנו במתכונת הרגילה - טייסים עדיין מוזמנים לטוס, פקחים - כנ"ל - תעלו לפקח.

אנחנו נרים את השדה בארץ לטובת תנועות בעולם שצפויות להגיע, בשל פרסום במקורות השונים.

בואו בהמוניכם, עם עדיפות לטיסות נכנסות אל הארץ, מומלץ לבצע טיסות מהמדינות השכנות: קפריסין, מצרים, ירדן..

אנחנו מצפים למרות הביטול עם הקפריסאים להראות נוכחות גבוהה בארץ ולהרגיש את העומס, בדיוק כמו לפני חודש!

ההבדל היחידי הוא שלא צפוי פיקוח בקפריסין.

פיקוח מלא בארץ מובטח, אותו יום - אותן שעות.

פורסם
חבר'ה, לצערי הקפריסאים נמנעים מלהשתתף באירוע השבוע, בשל קשיים מצידם למציאת פקחים.

אנחנו ממשיכים אצלנו במתכונת הרגילה - טייסים עדיין מוזמנים לטוס, פקחים - כנ"ל - תעלו לפקח.

אנחנו נרים את השדה בארץ לטובת תנועות בעולם שצפויות להגיע, בשל פרסום במקורות השונים.

בואו בהמוניכם, עם עדיפות לטיסות נכנסות אל הארץ, מומלץ לבצע טיסות מהמדינות השכנות: קפריסין, מצרים, ירדן..

אנחנו מצפים למרות הביטול עם הקפריסאים להראות נוכחות גבוהה בארץ ולהרגיש את העומס, בדיוק כמו לפני חודש!

ההבדל היחידי הוא שלא צפוי פיקוח בקפריסין.

פיקוח מלא בארץ מובטח, אותו יום - אותן שעות.

אני רוצה להוסיף.

אנחנו עושים ומצליחים למקד את תשומת לב כל האזור עם כל התנועה שיש פה בשבתות.

בכוונתי לאחר שצלחנו לצרף לשיתוף פעולה את הקפריסאים לצרף את המצרים והירדנים ולעשות פה Happy Saturday בכל שבת.

מאוד חשוב לנו אירוע כזה גדול לפחות חודשי אז בואו בהמוניכם וטוסו בעיקר מ:

HECA - קהיר CVO A16 MELDO N307 LAKTO UW11 ERIMO UN134 SOLIN H2 SIRON

OJAI - עמאן MOUAB DCT TALMI J10 BGN

LCLK - לרנקה BOSIS B17 VELOX UW13 SOLIN UH2 RIMON H2 SIRON

פורסם

כל הכבוד 8):lol: :wink:

אומנם באמצע שבוע קשה מאוד עד בלתי אפשרי בשבילי למצוא זמן לטוס וגם לא כל סופש..

אעשה מאמץ לבוא..

פורסם

טסתי כחיל האוויר הוירטואלי, IAF005, היה מרתק ומדהים, תודה רבה!

יצא לי אישית לטוס תחת ת"א בלבד, במשמרת של איתי ארנון ובהמשך של שלומי לוקסנבורג... היה על הכיף-כיפאק! נהניתי מאוד. המבנה שלי גם הותקל לגבי תנועות שלא עונות בקשר, פוצל, הגיע למטרות, יצר קשר, חבר מחדש והמשיך בפטרול... פשוט כיף!

הקשר התנהל למופת, לפחות בערוץ הזה ובפרק זמן שהייתי מחובר. תודה רבה לכל המעורבים.

פורסם

הרבה זמן שלא עליתי ת"א ונהנתי כ"כ.

קיבלתי עמדה עמוסה מאיתי (שדאג שהכל יועבר במסודר).

שילוב של גישות ועזיבות, חיה"א וגם כמה ססנות בין כל ההמולה לא עצרו אותי.

מצטער על ההתחלה הדי עילגת על הקשר, להבא אני אבוא קצת יותר מוכן...

שבוע-טוב

:mrgreen:

פורסם

חברים אף על פי שהקפריסאים לא פיקחו בסוף באירוע מסיבותיהם (עבודה, עומס וכ"ו)

אני חושב שהייתה נוכחות יפה.

אני מקווה שנמשיך עם המסורת הנוכחית.

תודה לכל מי שטס ופיקח.

:wink:

פורסם

היה מצויין, שמחתי לראות תנועה ערה, למרות שהאירוע היה בינינו לבין עצמנו.

כל הכבוד לכל מי שהגיע, טס ופיקח.

דגש קטן לפקחים - כשאתם לוקחים משמרת פיקוח, מצופה מכם לעמוד בה. אבין אם לא מתאים לכם לפקח במשך כל האירוע - אבל תגידו לי לפני כדי שאדע להערך עם פקחים נוספים. אם לכמה רגעים אין תנועה זה לא אומר שסוגרים, אנחנו מנסים ליצור אמינות בקרב הרשת והעולם, כלומר - שאצלנו, כשמבטיחים פיקוח בין שעות מסויימות - גם יקבלו אותו. אם מבטיחים פיקוח עד 1900UTC - עומדים בזה. אחרת לא נגיע למטרה של כולנו - שהיא להחיות את הרשת ולהגיע למצב בו יש המון תנועה ופיקוח בשוטף.

סה"כ היה מעולה, כן ירבו ושוב תודה לכל מי שלקח חלק.

נפגש באירוע החודשי הבא !

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...